Programajánló

Programajánló
Szombaton a Budai-hegységben kezdő túrázók a térképolvasás mellett megtanulhatják, hogyan lehet magabiztosan mozogni a természetben, a hegyoldalban. Egyéb fontosabb események a 38. hétről!
Programajánló
Az idén is megrendezik a Szigliget Félmaratont, amelynek a verseny mellett érdekessége, hogy a szemetet szelektíven gyűjtik a szervezők, sőt a frissítős palack kupakjait sem dobják ki.
Programajánló
Bár felvetődött, hogy a szabadidős eseményeket ismét beszüntetik a fokozódó járványhelyzet miatt, ha kevesebb programmal, de az ősz is tartogat elfoglaltságot. Listánk folyamatosan bővül.
Programajánló
Harmincötödik alkalommal rendezik meg a futófesztivált a fővárosban, s menet közben a Budai Várban, a Gellért-hegyben vagy a Parlamentben is lehet gyönyörködni. Egyéb fontosabb események a 36. hétről!
Programajánló
Negyedszer is megrendezik a különleges, hét kilométeres hegyi futamot, amelyen a bátrabbak kétszer, de akár háromszor is teljesíthetik a távot. Egyéb fontosabb sportesemények a 35. héten!
Programajánló
Délelőtt és délután is rendeznek futamot, amelyeken térdig is lehet gázolni a Napfény strand partján, de legfeljebb ezer nevezést fogadnak el. Egyéb fontosabb események a 34. hétről!
Programajánló
Nagyjából kilenc kilométer szükséges a táv megtételéhez bármely emberi erővel, evezővel hajtott vízi sporteszközzel, de kizárólag mentőmellénnyel. Egyéb fontosabb események a 33. héten!
Programajánló
Szakképzett kiképzővel és szakoktatóval lehet részt venni az eseményen, illetve legalább olyan hat hónapos ebbel, amely érvényes oltási könyvvel is rendelkezik, és vezethető pórázon.
Programajánló
Elérkezett az idő, hogy március után újra havi bontásban is közöljük a különböző szabadidős eseményeket. Összeállításunk rendszeresen frissül, vagyis érdemes többször visszatérni az oldalra!
Programajánló
Idén már a 7. Generali Night Runt rendezik meg a Várkert Bazárnál, ezúttal legfeljebb nyolcezer indulóval, bulifutammal és fejlámpás futással. Egyéb fontosabb események a 31. hétről!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.