Programajánló

Programajánló
A tavaszi sikeres rendezvényt követően ebben a hónapban is minden hétvégén tematikus kerékpáros programok várnak a szabadtéri néprajzi múzeumban. Egyéb fontosabb események a 41. héten!
Programajánló
Négy nap futás, négy nap tudás szlogennel a szervezők csütörtöktől Tiszafüreden várnak mindenkit, aki fejlődésre vágyik, lehet az futótechnika, pulzusmérés vagy mentális felkészültség.
Programajánló
Az ősz első hónapja ideális a természetet járóknak is, egyebek mellett a Mátrában, a Bükkben, de még Ausztriában is felkereshetnek szép helyeket. Naptárunk nem teljes, folyamatosan frissül!
Programajánló
Őszi evezés a Győri-medencében, a Duna és a Mosoni-Duna árterében tábori reggelivel és bográcsvacsorával, a szállás szobában vagy sátorban lehetséges. Egyéb fontosabb események a 39. hétről!
Programajánló
A Kálvária dombtól indulva a kiránduló férfi szintideje a minimum időkorlát a Rókás-körnél, de természetesen a leglassabb felülírhatja a tempót. Egyéb fontosabb események a 38. hétről!
Programajánló
Magyarország egyik legkeményebb túraterepén sziklafalak, kőtornyok, meredek völgyoldalak, barlangok, borsókövek és cseppkövek között vezet az út. Egyéb fontosabb események a 37. hétről!
Nagy Sportágválasztó
Több mint száz sportág, számos élsportoló és sok-sok hangszer: a Nagy Sportágválasztót szeptember 13-án és 14-én rendezik, a kísérőprogram ezúttal is a zene kedvelőinek szól.
Programajánló
Kutyás futó-, kutyás kerékpár- és dog scooter verseny a Kecskemét melletti buckákon. A Star Wars-jelmezt vagy -kelléket viselők ajándékot kapnak. Egyéb fontosabb események a 36. hétről!
Programajánló
Magyarország legnépszerűbb félmaratoni versenyét 34. alkalommal rendezik meg, közben a Parlamentben, a Duna-partban vagy a Gellért-hegyben is lehet gyönyörködni.
Programajánló
Bringások vasárnapja Poroszlón, ahol a gyermekfutamok mellett tókerülő maratonira vagy akár 65, illetve 130 kilométer megtételére is vállalkozhatnak. Egyéb fontosabb események a 35. héten!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.