Programajánló

Programajánló
Az Avas Vertical távja mindössze 1.2 kilométer, de a szintemelkedés próbára teszi a vádlikat, bokákat és combokat – percenkénti indítású verseny. További fontosabb események a 16. hétről!
Programajánló
Haláli helynevek nyomában, avagy megismerkedhetünk Ilacsek, Döme és Simon halálával is, mindemellett éjszakázás sátorban Klastrompusztán. További fontosabb események a 15. hétről!
Programajánló
A hónap legjelentősebb hazai sporteseménye a 34. Vivicittá-fesztivál, amely ezúttal is egész hétvégés rendezvény a futás szerelmeseinek. Mindemellett persze egyre több a tavaszi vízitúra is.
Programajánló
Vasárnap a klasszikus 65 kilométer mellett a bátrabbak 100 kilométer bringázásra is vállalkozhatnak, tömegrajt az Albatrosz csónakkikötőből. További fontosabb események a 14. hétről!
E-magazin
Lapozgatónkban olvashattok dr. Lubics György futótanácsairól, egy új diétáról, a legsikeresebb magyar Himalája-expedíció történetéről, és az angol sztárfocista alvási szokásairól is.
Programajánló
Kétnapos esemény a veresegyházi Medveotthonban, ahol a kutyás fogathajtás mellett kutyás kerékpáros- és dogscooter-versenyt is rendeznek. Egyéb fontosabb események a 13. héten.
Futás
Alig egy évtizede legtöbbünk nyaralása főleg a vízparton való pihenésről, és az azt követő esti bulikról szólt. Ha akkor valaki azt mondta, hogy ő a nyaralása alatt is futni jár, a többiek rögtön furcsán néztek rá.
Programajánló
Útban a solymári vízeséshez megtudhatjuk, mi a víz szerepe az erdő életében, kik laknak a patakban és a patak partján, s hogy hogyan is alakultak ki az óriási homokkő csúszdák.
Futás
Futni mindig jó, de szép környezetben még jobb: a Dél-Alföld legszebb városában, Gyulán a több mint 600 éves vár mellett elsuhanva rögtön egy 200 éves kastély parkjába futhatsz át.
Programajánló
Pénteken, a nemzeti ünnepen piknikezéssel egybekötött családi kerékpározáson lehet részt venni a fővárosban, másnap pedig Badacsonytomajban. Egyéb fontosabb események a 11. hétről!
Programajánló
Pontosabban, egy nappal nőnap után, március 9-én, szombaton a Hármashatár-hegyen a Határ-nyeregnél. A hat szakasz végén virággal várják a résztvevőket, cél a hat virág összegyűjtése. Egyéb fontosabb események a 10. hétről!
E-magazin
Itt találjátok lapozgatónkat a februári cikkekből: Bérces Edit és a balszerencsés Mauro Prosperi képviseli a futókat, de van benne bringás trükk, húzódzkodás és ijesztő via ferrata is.
Programajánló
Közeledik a tavasz, egyre több és változatosabb a szabadtéri esemény itthon és a szomszédos országok magyarok lakta településein. Akadályfutó verseny, bringás tókerülés, kajakozás, futás a Balaton mellett, és sok minden más.
Programajánló
Túra Szlovákiában lánccal biztosított szakaszokkal, függőhidakkal, megfagyott vízesések mentén, lehetőleg tériszonyban szenvedők nélkül. Egyéb fontosabb események a 9. hétről!
programajánló
Hegyesd és Csobánc egykor szemben állt egymással, de szombaton a végvárak romjaihoz túrázhatunk, s megcsodálhatjuk a Tapolcai-medence panorámáját. Egyéb fontosabb programok a 8. hétről!
Programajánló
Jótékonysági esemény a Kisorosziban, ahol a nevezési díj befizetésével lehet támogatni a HKR Alapítványt, amely a kidobott állatok gondozásával foglalkozik. Egyéb fontosabb programok a 7. hétről
Programajánló
Hazánk egyik leglátványosabb sziklahasadéka a Bükkben található, ahol a Csodró-völgyet és a Nagy-Lapos-bércet is érinti az útvonal. Minden egyéb fontosabb esemény a 6. hétről!
Programajánló
Hiába a télies időjárás, a Hévízi-tó továbbra is várja a kajakozni vágyókat, de egyre több a futóverseny is, sőt ha az időjárás engedi, a Börzsönyben sífutó léccel is tehetünk egy túrát.
Programajánló
A pozsonyi túrán 1700 méter (!) szintemelkedéssel lehet számolni, itthon pedig érdemes felkeresni a Tündér-sziklát, illetve kajakkal a Hévízi tavat. Minden egyéb fontosabb esemény az 5. hétről!
Programajánló
A zord idő ellenére horgászversenyen, illetve a Hévízi-tónál kajakozáson is részt vehet, aki nem bírja ki a víz közelsége nélkül, továbbá számos túrát és futóversenyt is rendeznek a hétvégén.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.