Programajánló

Programajánló
Már a szeptemberi Wizz Air Budapest Félmaraton versenyre lehet készülni Pécs-Pogányban, a kifutópályán öt kör is teljesíthető. Egy kör 4.4 kilométer. Egyéb fontosabb események a 34. hétről!
Életmód
Minden szülő szeretne büszke lenni a gyerekére, és sokan szeretnék, hogy a sportban jó eredményeket érjen el. De mivel tehetünk neki jót, és hogyan kezdjünk hozzá? A Decathlon szerzője segít a jó válaszok megtalálásában.
Programajánló
A Szekszárd és Baja között megrendezett viadal tiszteleg a legnagyobb görög klasszikus ultratávú futóverseny, a Spartathlon és annak teljesítői előtt. Egyéb fontosabb események a 33. hétről!
Programajánló
Szombaton rendezik meg a 10. Underworld-kupát, amelynek útvonala részben a Kőbánya alatti pincerendszerben vezet, s a belmagasság olykor alig éri el a két métert. Egyéb események a 32. hétről!
Programajánló
Egyre gyakoribb a napfelkeltés program, a napokban a Dunán lehet supozni vagy a Balatonon katamaránról nézni, utána pedig futóversenyt rendeznek. Eseménygyűjteményünk folyamatosan frissül!
Programajánló
Ismét futóverseny az esti Budapesten, versenyközpont a Várkert Bazárban, ahonnan impozáns látványt nyújt a kivilágított Lánchíd vagy a Parlament. Egyéb fontosabb események a 29. hétről!
Programajánló
A társsal összekötve kell leküzdeni a megadott útvonalon felállított tizennégy akadályt, elenyésző szintkülönbséggel. A táv 6–10 kilométer. További érdekesebb események a 30. hétről!
Programajánló
Európa leghosszabb tókerülő és a Balaton legnagyobb vitorlásversenye újra elrajtol Balatonfüredről, profi és amatőr sportolók egyaránt indulnak. Egyéb fontosabb események a 29. hétről!
Programajánló
Márciusban hatalmas siker volt a kétnapos szlovákiai túra, ezért újra megrendezik, de egynapos programként, hajnali indulással Egerből és Miskolcról. További fontosabb események a 28. hétről!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.