Programajánló

Programajánló
Június utolsó hétvégéjén Burgenlandban a családokat várják gyümölcsösök között rendezett futóversenyen, de a Dunán is lehet SUP-ozni, illetve péntek este könnyed nyári sétával aktívan pihenni.
Új magazin
Már kapható az újságárusoknál Ausztria 2018 magazinunk - a kiadvány az idei nyár és ősz programlehetőségeit mutatja be, és természetesen nem maradhatott ki a szabadidős sportolás sem.
programajánló
Párosan szép az élet a mátrafüredi futóversenyen is, mindemellett egész héten gyerekek ismerkedhetnek a vitorlázással, szombaton pedig katonai kiképzőpályát vehetnek birtokba a terepfutók.
Magazinajánló
Hogy milyen egy jó élménypálya? Kiderül ez is Bringázás 2018 kiadványunkból, amelyben egy kupon is található, így ha valaki bringavásárlás előtt áll, sokat spórolhat. Magyar és külföldi pályákat is bemutatunk, íme, egy közeli karintiai.
MOZGÁS ÉJSZAKÁJA
Június 16-án már a negyedik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját, amely Budapest legnagyobb szabadtéri szabadidősport-fesztiválja. Az ingyenes eseményen számos sportágat ki lehet próbálni.
Programajánló
Ezen a héten sem marad verseny nélkül, aki sportolni szeretne – Budapesten érdekes, hendikepes futásra lehet nevezni, Szombathelyen pedig országútikerékpár-futamot rendeznek.
E-magazin
Ha lemaradtál néhány májusi cikkről, vagy csak újra elolvasnád a legjobb témáinkat, klikk a címre, görgess le, és csak lapozz, lapozz, lapozz!
programajánló
A heti bontás mellett honlapunkon megtalálható a fontosabb szabadidős sportesemények teljes havi összesítése is, s ami esetleg kimaradt, később biztosan felkerül az oldalra.
Programajánló
Hétvégén már június, s a nyári időszakban egyre több szabadtéri esemény közül választhatunk. Ezúttal heti lebontásban nyújtunk támpontot, mikor, hol és hogyan sportolhatunk.
Fókuszban a gyerekek
Több mint száz sportág, húszezer látogató és csaknem harminc olimpiai, világ- és Európa-bajnok – beszédes számok az idei, immár XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó háza tájáról. A május 25–26-i rendezvény ingyenes.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.