Programajánló

Programajánló
Kétnapos kirándulás Ausztriába korlátozott részvétellel, az útvonal a magashegyi szakasz mellett barlangban és kanyonban is vezet. Egyéb fontosabb események a 25. hétről!
Programajánló
Szombaton ismét a mountainbike-osok vehetik birtokba a Tisza-kastélyt Nagykovácsiban, majd négy távon is próbára tehetik tudásukat nehezített terepen. Egyéb fontosabb események a 24. hétről!
Programajánló
Közeledik a pünkösdi hosszú hétvége, amely többek között szlovákiai túrát kínál a legvadabb szurdokba, amelyben a Szlovák Paradicsom legmagasabb, 75 méteres vízesése található. További fontosabb események a 23. héten!
Programajánló
Remélhetőleg végre beköszönt a jó idő, s egyre több eseményt rendeznek meg a természetben, mindenesetre a kerékpárosok számtalan verseny közül választhatnak. Cikkünk hó közben is frissül, érdemes tehát többször visszatérni, tájékozódni, ötletet meríteni.
Programajánló
A mostoha időjárás miatt érdemes érdeklődni a szabadtéri események megrendezéséről, egyelőre úgy tűnik, az egyik legnehezebb hazai futóverseny nem marad el. Egyéb fontosabb események is a 22. hétről!
Szabadidős sportok
Május 29-én újra jöhet a Kihívás napja! Sok-sok ezren készülnek egy jó mozgásra, sportolásra – bemutatunk néhány érdekesnek ígérkező eseményt, de szinte bárhol az országban lehet csatlakozni a programokhoz.
Sportágválasztó
A Nagy Sportágválasztón olimpiai, világ és Európa-bajnokok mellett véradásra és sportantropometriai mérésre, illetve a Nagy Hangszerválasztó társrendezvényre is várják az érdeklődőket.
Programajánló
Az idén is a kőbányai Merkapt Sportközpontban rendezik a sportágakat tömörítő kétnapos eseményt, amelyen véradásra és orvosi vizsgálatokra is lesz lehetőség. Egyéb fontosabb események a 21. hétről!
Sportlehetőségek
Nemcsak városnézésre indulunk, hanem egyedi sportprogramhoz is csatlakoznánk – ha ilyen vágyunk van, érdemes keresgélni az interneten, meglepően nagy választékot kapunk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.