Programajánló

Programajánló
Talán a megszokottnál is több Mikulás-futást rendeznek az idén, ugyanakkor a korlátozó intézkedések miatt valamennyit virtuálisan, egyéni eseményként – de nem egynapos programként.
Programajánló
A Tihanyi, Szigligeti, Napfelkelte és Naplemente Félmaratonok szervezői a járvány alatt kéthetes, ingyenes virtuális futóeseményt rendeznek, amelyet egyénileg bárhol lehet teljesíteni.
Programajánló
A járványügyi intézkedések, illetve korlátozások következtében egyelőre december 10-ig mindennemű csoportos szabadidős tevékenység tilos, ezért a tavaszihoz hasonlóan ismét mutatunk néhány otthon végezhető mozgásformát.
Programajánló
A kormányintézkedések következtében szinte az összes szabadidős rendezvény elmarad, kivéve az online programok, amelyeket egyénileg meg lehet tartani. Egyéb fontosabb események a 46. hétről!
Programajánló
Már tizenegyedik alkalommal rendezik meg Pátyon a kutyás futó-, kutyafogathajtó-, kutyás kerékpáros- és dogscooterversenyt, a táv 3-4 kilométer. Egyéb fontosabb események a 45. héten!
Programajánló
Az ismét fokozódó járványhelyzetben egyre gyérebb a kínálat a különböző sporteseményekből, de azért összegyűjtöttünk néhányat. A felsorolás folyamatosan bővül, érdemes többször visszatérni!
Programajánló
Október utolsó napján számtalan Halloween-futást rendeznek az országban, sőt töklámpással és jelmezbe öltözve supozni is lehet a főváros környékén. Egyéb fontosabb események a 44. hétről!
Programajánló
Ebben az évben sem maradhat ki a Nagyvárad és Debrecen között rendezendő 86 kilométeres futóverseny. Rajt a nagyváradi Szent László téren. Egyéb fontosabb események a 43. hétről!
Programajánló
Természetes és épített akadályok sorát kell legyőzniük a Running Warrior résztvevőinek, akinek nem megy, büntetőfeladatokkal folytathatja a versenyt. Egyéb fontosabb események a 42. hétről!
Programajánló
Az Ultrabalaton után néhány nappal újabb futóeseményt rendeznek, ezúttal a fővárosban, ahol már a 35. SPAR Budapest Maraton Fesztiválra kerül sor. Egyéb fontosabb események a 41. hétről!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.