Programajánló

Programajánló
A nyári hőségben talán felüdülést jelenthet egy sötétedéskor kezdődő könnyű, mindössze 24 kilométeres ingyenes bringatúra az Őrségben. Egyéb fontosabb esemény a 28. hétről!
Programajánló
Az online futóversenyek vagy túrázások is népszerűek, de a ballószögi esemény annyiban különbözik, hogy csak megadott helyszínen lehet teljesíteni a távokat. Egyéb fontosabb események a 27. hétről!
Programajánló
Egyre több a kajakozási, evezési lehetőség a Tisza-tavon, a folyók közül pedig az Ipolyon, a Holt-Duna-ágban, míg külföldön a Moldván is. További fontosabb események a 26. hétről!
Programajánló
Hozzávetőlegesen nyolcórás menetelés és hétszáz méteres szintemelkedés vár a résztvevőkre Likas-kőig, a Kőris-hegyig és az Odvaskői-barlangig. Egyéb fontosabb események a 25. hétről!
Programajánló
Az ország legmagasabb pontját gyalogolva, futva vagy kerékpározva is el lehet érni, majd nyomás vissza Mátraházára, s mindez tízszer megismételhető. Egyéb fontosabb események a 24. hétről!
Programajánló
Kétnapos vízitúra, napi hét-nyolc óra evezéssel, de gyakran sodrásiránnyal megegyőzen, s közben nem maradhat ki a tokaji borvidék felfedezése sem. Egyéb fontosabb események a 23. hétről!
Programajánló
A kijárási korlátozások enyhítésével egyre több a szabadtéri program, bár egyelőre a vízitúrák a hangsúlyosabbak, de a pünkösdi hétvégén egy-egy bringa- vagy futóeseményt is megtartanak.
Programajánló
Egyre több az újra megrendezett vízitúra, de a héten az éjszakai Krokodil-futáson is újra el lehet indulni, s a Gellért-hegyen is rendeznek terepfutással, sziklamászással egybekötött edzést.
Programajánló
Az otthon végezhető mozgásformák kényszermegoldásnak megfelelőek, de létezik néhány kezdeményezés, amely szervezett keretek között nyújt színvonalas edzéslehetőséget az átmeneti időszakban.
Programajánló
Ingyenes családi tekerés a kőbányai Szent László tértől a Naplás-tóhoz és vissza, megfelelő időjárás esetén piknikezéssel egybekötve. Egyéb fontosabb események a 11. hétről!

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.