Programajánló

Programajánló
Egyre szegényesebb a választék, de a futók így is találhatnak maguknak megfelelő eseményt, igaz, a pesterzsébeti kiserdőben minden megkezdett kör egy deci ital elfogyasztásával kezdődik.
Programajánló
December első napjaiban szerte az országban rendeznek Mikulás-futásokat, hagyományost és hagyományteremtőt egyaránt. További fontosabb események a 49. hétről!
programajánló
Az év utolsó hónapjában egyre kevesebb a sportesemény, azért néhány Mikulás-futásra vagy télvízi evezésre így is lehet nevezni. Cikkünk folyamatosan frissül, érdemes többször visszatérni.
Programajánló
Giccses felsőben a margitszigeti rekortánon, jótékony céllal. A résztvevők egy fővárosi óvoda mélyszegénységben élő gyermekeinek karácsonyát tehetik szebbé. Egyéb fontosabb események a 48. hétről.
Programajánló
Tizenkilenc kör a külső futópályán éppen 100 kilométer, amelyet a férfiaknak tíz, a nőknek tíz és fél óra alatt kellene teljesíteniük szombaton. Egyéb fontosabb események a 47. hétről!
Programajánló
Először rendezik meg a terepfutóversenyt Gyulafirátóton három távon, de a félmaratoni váltóban is teljesíthető, s rendeznek gyermekfutamokat is. Egyéb fontosabb események a 46. hétről!
Programajánló
Első alkalommal rendezik meg a csillagvölgyi crossfutást Kőszárhegyen, feketeföldes és agyagos talajon. A futamokat kutyával is lehet teljesíteni. Egyéb fontosabb események a 45. hétről!
Programajánló
Bár az ősz két hónapja véget vetett a strandszezonnak a Balatonnál, hónap közepén maratoni és félmaratoni versenyre ismét rengeteg embert vonzhat a tó. Eseménytárunk folyamatosan frissül!
Programajánló
Húzós 300 néven rendeznek futóversenyt a Budai-hegységben, amely annyit jelent, hogy a táv csak 300 méter ugyan, de 65 méteres szintkülönbséggel. Egyéb érdekesebb események a 44. hétről!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.