Programajánló

Gyerekbuli
Egy hónap múlva újra Nagy Sportágválasztó: szeptember 14-én és 15-én több mint száz ismert és kevésbé ismert sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők.
Programajánló
A tókerülő versenyek közül Sukorónál rendezik meg az éjszakai kerékpározást, a horgászok páros viadalon vehetnek részt Dunavarsányban, de lehetőség nyílik túrázni is az ezeréves határon.
programajánló
A változatos szabadidős tevékenységek között az Aggtelek-kupa, illetve a háromnapos vándortábor a Velencei-hegységben mindenképpen kiemelkedő, s természetesen futás, futás és futás.
E-magazin / 1 hete
Újabb lapozgató, a fentiek mellett írtunk a használt bringákról, a hazai wakeboard pályákról, a könnyen megmászható hegyekről is.
Programajánló
A heti bontás mellett honlapunkon megtalálható a fontosabb szabadidős sportesemények teljes havi összesítése is, s ami esetleg kimaradt, később biztosan felkerül az oldalra.
Programajánló
Mozgalmas napok a Bükkben, ugyanis a mezei kirándulók mellett szombaton tájékozódási teljesítménytúrázók, illetve szombaton és vasárnap hegyikerékpár versenyzők is a szabadban lesznek.
Programajánló
A hegyikerékpárosok nem unatkoznak majd július utolsó hétvégéjén, Zánkán és Budapesten is rendeznek számukra versenyt, míg Nagyatádon országos bajnokság lesz a triatlonosoknak.
Programajánló
Egyebek mellett a Magas-Tátrában számtalan csillagtúra közül választhatunk, míg szombaton különleges futó- és úszóversenyt rendeznek Esztergomban, különleges szabályokkal.
programajánló
Ezen a héten sem maradunk szabadtéri események nélkül. A horgászat kedvelői éjszakázhatnak, kerékpárral a Hungaroring aszfaltján is lehet tekerni, hétvégén pedig futás a Tisza-tó körül.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.