Programajánló

Programajánló
Egyre gyérebb a kínálat, de vezetett túrára Pilisszentkereszten nyílik lehetőség, az év utolsó horgászversenyeinek egyikét is megrendezik Dunavarsányban, s akad még néhány futóverseny is.
Programajánló
Némileg enyhült az időjárás a napokban, így aztán több résztvevőre lehet számítani a hónap közepén esedékes túrázásokon, terepfutásokon, de akár a dunavarsányi horgásztónál is.
programajánló
Beköszöntött a tél, amelytől függetlenül is számtalan Mikulás-futás vagy túrázás vár a vállalkozó kedvűekre, sőt még a horgászat kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek.
Programajánló
Bár a Mikulás csak december első hetében érkezik, hétvégén megkezdődik az eseményre szervezett futóversenyek sorozata. Jelmezben vagy nélküle, de több helyszínen is lehet indulni.
Programajánló
Egyre gyérebb a választási lehetőség a szabadtéri események között, de alapos aláöltözéssel egy dunavarsányi horgászat, esetleg egy kesztölci futás vagy badacsonyi túrázás remek lehet.
Ajánló
November 20-án, kedden ismét jelentkezik a Nemzeti Sport Csupasport melléklete, amelyben megírjuk azt is, mit vigyen magával a bátor jelentkező egy vasaltutak-kalandra.
Programok
Zsámbék felkarolta a szabadidős sportokat, és milyen jól tette: cikkünkből kiderül, mit hozott ez a településnek. November 24-én pedig újra zsámbéki túra a Nyakason!
Programajánló
A túrázást kedvelők péntektől háromnapos túra- és terepfutóversenyen tehetik próbára állóképességüket, de horgászoknak is rendeznek versenyt a hétvégén. A futóknak pedig irány Öskü vagy a főváros!
Programajánló
Szokatlan időpontban, de már kedden rajthoz állhat, aki kilátogat a Margitszigetre, s váltóban szeretne futni, sőt a héten kétszer futástechnika-javító edzésen is részt vehet Budapesten.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.