Programajánló

Programajánló
A hosszú hétvége pénteken megkezdődik a síelés és a kerékpározás kedvelőinek, de a megszokott futóversenyek mellett a kenuzás és túrázás szerelmesei is találnak maguknak elfoglaltságot.
Programajánló
Kissé szegényesebb a kínálat a következő napokban, de a futók Miskolcon, Visegrádon vagy Törökbálinton, míg a horgászok Dunavarsányban és Budapesten találnak kedvükre való elfoglaltságot.
Programajánló
A Spar Budapest Maraton kiemelkedik a havi kínálatból, de egyéb szabadidős sportesemények is megtalálhatók összesítőnkben, s ha valami esetleg mégis kimaradt, később biztosan bekerül.
Programajánló
Maratoni futás Budapesten, kerékpározás a Kamaraerdőben, horgászat Dunavarsányban és Dömsödön, terepfutás Cserépfalun, esetleg kajakozás a Dunakanyarban – mindenki kedvére válogathat.
Programajánló
Szeptember utolsó hétvégéjén a túrázók már péntek éjjel hódolhatnak szenvedélyüknek, szombaton pedig Felsőörsön és Siklóson is gasztroeseményt tartanak kerékpárosoknak és túrázóknak.
Programajánló
Jobbára a futást kedvelők választhatnak kedvükre a különböző események közül, de azért egy-egy dunavarsányi horgász- vagy nágocsi duatlonverseny is színesíti a nyár végi kínálatot.
Családi program
A korábbi évekhez hasonlóan idén is telt házzal zárt a Budapesti Nagy Sportágválasztó, a rendezvény hivatalosan is rekordot döntött az egy időben egy helyen űzött sportágak kategóriájában.
Programajánló
Hétvégén a 23. Nagy Sportágválasztó lehet a legnagyobb tömeget megmozgató esemény, de a triatlonosok biztosan Balatonfüredre utaznak, míg a futók Dorogra, Debrecenbe vagy Velencére.
Programajánló
A hétközi munkát követően Kiskunhalason már pénteken szüreti futóversenyt rendeznek, a túrázók pedig a hétvégén a Börzsönyben, a Dunakanyarban és a Pilisben is próbára tehetik magukat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.