Programajánló

Programajánló
Ismét megrendezik a Gánt trailt az egykori bauxitbánya területén, ahol a vörös talajon 13 és 25 kilométeres táv között lehet választani. Egyéb fontosabb események a 38. hétről!
Programajánló
Ismét akadályfutó-versenyt rendeznek Németbányán, ahol a felnőtteknek tizenöt, a gyerekeknek öt akadályon is át kell küzdeniük magukat. További fontosabb események a 37. hétről!
Programajánló
Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt az esemény, de pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpont újra várja az érdeklődőket, az első napon óvodai és iskolai csoportokat, másnap a családokat.
Programajánló
A pandémia továbbra is korlátozza a szabadidős események megrendezését, de egy év szünet után ismét itt a havi összesítőnk – érdemes többször visszatérni, mert a lista folyamatosan bővül.
Programajánló
Vasárnap az Erzsébet-kilátó 134 lépcsőfokára leggyorsabban felfutó férfi és női versenyző értékes sportszervásárlási utalványt kap. További fontosabb események a 35. hétről!
Programajánló
Gerecse-teljesítménytúra, Wizz Air Budapest Félmaraton, RunBogárd, főváros- és Balaton-kerülés, illetve számtalan SUP- és bringatúra várja a szabadidős sportolókat augusztus utolsó hétvégéjén.
Programajánló
Számtalan vízi sport közül lehet választani a héten, supozni a Római-parttól, evezni Szentendrétől, kajakozni a Ráckevei-Duna-ágban vagy a Gemenci-erdő árterében lehet – mind izgalmas időtöltés.
Programajánló
Délutáni könnyed vízitúra, amelyhez úszástudás feltétlen szükséges. Deszka is bérelhető, de saját felszereléssel a részvétel olcsóbb. Egyéb fontosabb események a 32. hétről!
Programajánló
A bringatúrán a gyerekekre 20 kilométer tekerés vár, míg a felnőttek a klasszikus tókörre vállalkozhatnak, vagyis 65 kilométert kerékpározhatnak, de hajnali 3 óráig teljesíteni kell a távot.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.