Programajánló

Programajánló
Három hótalpas túra budapesti vagy miskolci indulással, amelyen lehetőség nyílik megmászni a Deres-hegyet, a Gyömbér-csúcsot vagy a Chopokot. Egyéb fontosabb események a 3. hétről!
Programajánló
Az új esztendő első nagyobb szervezésű futóversenyét idén már ötödik alkalommal rendezik meg különböző távokkal és azok kombinációival is. Egyéb fontosabb sportesemények a 2. hétről!
Programajánló
Év elején a legkiemelkedőbb sportesemény a Zúzmara Futófesztivál, amelyet a Hungexpo területén rendeznek meg. Összeállításunk folyamatosan frissül, érdemes többször visszatérni az oldalra.
Programajánló
Az újév első napjaiban sem maradunk sportesemények nélkül, tengeri kajakkal vízre is lehet szállni, sőt a bátrabbak fürödhetnek is a zsilipnél. Egyéb fontosabb események az 1. hétről!
Programajánló
Az esztendő utolsó néhány napjában már rendkívül kevés sporteseményt rendeznek, ezért az 51. és 52. hét programját egyben közöljük, egyebek mellett az óévbúcsúztató túrát Solymáron.
Programajánló
Egyre szegényesebb a választék, de a futók így is találhatnak maguknak megfelelő eseményt, igaz, a pesterzsébeti kiserdőben minden megkezdett kör egy deci ital elfogyasztásával kezdődik.
Programajánló
December első napjaiban szerte az országban rendeznek Mikulás-futásokat, hagyományost és hagyományteremtőt egyaránt. További fontosabb események a 49. hétről!
programajánló
Az év utolsó hónapjában egyre kevesebb a sportesemény, azért néhány Mikulás-futásra vagy télvízi evezésre így is lehet nevezni. Cikkünk folyamatosan frissül, érdemes többször visszatérni.
Programajánló
Giccses felsőben a margitszigeti rekortánon, jótékony céllal. A résztvevők egy fővárosi óvoda mélyszegénységben élő gyermekeinek karácsonyát tehetik szebbé. Egyéb fontosabb események a 48. hétről.
Programajánló
Tizenkilenc kör a külső futópályán éppen 100 kilométer, amelyet a férfiaknak tíz, a nőknek tíz és fél óra alatt kellene teljesíteniük szombaton. Egyéb fontosabb események a 47. hétről!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.