Programajánló

Programajánló
A kormányzati korlátozások ellenére az egyéni szabadtéri programok engedélyezettek, így szombaton is megrendezhető a túra a Disznó-kőhöz, csak fontos szem előtt tartani a célzárás időpontját.
Programajánló
A túrázás a járványidőszakban is népszerű, s a korlátozások, illetve a létszámlimit betartásával meg is rendezhetők. Az egyik hétvégi esemény a Dunakanyarba invitál a 652 méter magas csúcsra.
Programajánló
Tavasziasra fordult az időjárás, így a hétvégi teljesítménytúrára is több egyéni indulót várnak a szervezők, de rendeznek a múlt hétről elhalasztott országúti bringatúrát is Bicskéről indulva.
Programajánló
A héten több eseményt is rendeznek, természetesen a korlátozások betartásával. Az egyik ilyen a Magyar Kutyasport Szövetség szombati kutyafogathajtó, kutyás futó és kutyás kerékpáros versenye.
Programajánló
Továbbra is csak egyéni sportolásra ad lehetőséget a kormányzati intézkedés, de ez nem akadályozhatja meg a Valentin-napi futást, amely sétálva vagy kerékpárral is teljesíthető.
Programajánló
A busójárásról, mint népszokásról először több mint 230 évvel ezelőtt készült feljegyzés, s amelynek tiszteletére futóversenyt is rendeznek, igaz idén a hagyományos helyett csak virtuálisan.
Programajánló
Könnyed természetjárás a Bükkben, ahol a vírusveszélynek legkevésbé lehet kitéve, aki vállalkozik a kilenc kilométeres terepre. A héten a korábban indított havi kihívások is befejeződnek.
Programajánló
Az előírásoknak megfelelően, az edzővel együtt tízes csoportokban tart erőnléti edzést szombaton a BakonyRUN a Királyszálláson lévő Nagy-Magyarország Parkban. A táv rövid, de megterhelő.
Programajánló
A természet mellett olykor a városban is lehet túrázni, érdemes tehát kipróbálni azt a vasárnapi eseményt, amelyen az útvonal az Újpesti vasúti hidat kétszer, a Megyeri hidat egyszer érinti.
Programajánló
Január első hetében meglehetősen gyér a választék a szervezett szabadidősportban, de egy konditerem programjának otthoni teljesítésével gyorsan megfelelő karizomra tehetünk szert.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.