Programajánló

Programajánló
Jótékonysági esemény a Kisorosziban, ahol a nevezési díj befizetésével lehet támogatni a HKR Alapítványt, amely a kidobott állatok gondozásával foglalkozik. Egyéb fontosabb programok a 7. hétről
Programajánló
Hazánk egyik leglátványosabb sziklahasadéka a Bükkben található, ahol a Csodró-völgyet és a Nagy-Lapos-bércet is érinti az útvonal. Minden egyéb fontosabb esemény a 6. hétről!
Programajánló
Hiába a télies időjárás, a Hévízi-tó továbbra is várja a kajakozni vágyókat, de egyre több a futóverseny is, sőt ha az időjárás engedi, a Börzsönyben sífutó léccel is tehetünk egy túrát.
Programajánló
A pozsonyi túrán 1700 méter (!) szintemelkedéssel lehet számolni, itthon pedig érdemes felkeresni a Tündér-sziklát, illetve kajakkal a Hévízi tavat. Minden egyéb fontosabb esemény az 5. hétről!
Programajánló
A zord idő ellenére horgászversenyen, illetve a Hévízi-tónál kajakozáson is részt vehet, aki nem bírja ki a víz közelsége nélkül, továbbá számos túrát és futóversenyt is rendeznek a hétvégén.
programajánló
Fázós Toporgós, Tél-kupa, Nadap/Szintezési ősjegy, Vadálló-kövek, Tótágas Ultra, Szigetelő – hogy mégis mit takarnak az elnevezések? Megtudhatja, ha megnézi a következő napok rendezvényeit.
Sportágválasztó
Január 19-én ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Téli Sportágválasztó, amelyen több mint húsz téli mozgásformával ismerkedhetnek meg a fiatalok és a felnőttek.
Programajánló
Az enyhébb időjárásra várni kell, de a horgászok a hétvégén már kimerészkednek a tópartra, s a megszállott futók, túrázók is találnak maguknak megfelelő eseményt.
E-magazin
Elkészült szokásos lapozgatónk, több cikkünket itt magazinos formában is el lehet olvasni. Maráz Zsuzsa Japánba készül, jeges Mányoki, téli frissítés és sok minden más. Klikk a címre!
programajánló
Már az új esztendő első napján választhatunk kerékpárverseny, túrázás vagy felkészítő futás közül, de az amatőr sportolók a következő néhány napban sem maradnak mozgáslehetőség nélkül.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.