Üzenőfal

E-MAGAZIN
Havi magazinunkban a triatlon és a futás hazai nagyágyúi mellett arról is írunk, meddig bírhatja az ember tüdeje a víz alatt, és kiderül, Tóth Attila miért nem indulhat az Ultrabalatonon.
E-magazin
Havi e-magazinunkban főszerepet kapott Barzsó Henrietta és Csábi Bettina, de írunk a mezítlábas túracipőkről, bemutatjuk Varga Józsefet és tippeket adunk az ausztriai bringázásra.
E-magazin
A virtuális futás megmaradhat, de azért az igazi az igazi… Bleier-Cseke Lilla, Mini Hulk, az őrült bringazseni és a tragikus sorsú magyar szépség is szokásos lapozgatónkban.
E-magazin
Havi lapozgatónkban írunk Sperka Tamásról és a virtuális Ultrabalaton-váltóról, de bemutatjuk a férfiakat megszégyenítő Chynát, az új csodaendurót és a friss instant túrát is.
E-magazin
Szokásos havi lapozgatónkban a legjobb áprilisi futócikkek mellett felelevenítjük a kaukázusi hegymászókalandot és írunk a képernyőkre visszatért tévétornáról is.
E-magazin
Lőrincz Olivér a tereppel most kacérkodóknak írt, Cser Beatrix súlyos egészségügyi problémák után aratott nagy sikert, de bemutatunk egy különleges kerékpárt is szokásos havi lapozgatónkban.
E-magazin
Szokásos havi lapozgatónkban a futópados világcsúcs és a norvégiai „csoda” mellett Mányoki Attila terveiről és Bódis Tamás edzőjéről, Szabó Gáborról is írunk.
E-magazin
A decemberi cikkválogatásban Gatewood mama és Ngima Nuru mellett a két kiváló futó, Maráz Zsuzsa és Ferge István is főszerepet kap. És ne feledjük: télen is lehet bringázni!
E-magazin
Szőnyi Ferenc hússzoros Ironmant teljesített, Blaskó Mihály oda-vissza futotta le a Spartathlont. Mindez szokásos hóvégi lapozgatónkban, magazinos formában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.