Vízi sportok

Vízi sportok
Mányoki Attila az Északi-csatorna átúszásával teljesítette a sportág egyik legnehezebb kihívását, az Oceans Sevent. Hazatérve beszélt a Csupasportnak a felkészülésről, a korábbi kudarcokról, a katarzisról és arról, hogyan tovább.
Vízi sportok
Szerdán kezdődik és vasárnapig tart Sukorón az év legnagyobb evezőseseménye, amely 23 esztendő után tér vissza Magyarországra, naponta 180 futammal és aggastyán korú indulókkal.
Jótékonyság
Szellák Szabina ifjúsági világbajnoki címet nyert a női kajak négyes tagjaként – három műtét után. De azért is megérdemli a figyelmet, mert a hajóinak eladásából származó összeget felajánlotta Tóth Róbert kajakosnak.
Parasport
Kiss Péter nyolc esztendős volt, amikor egyik napról a másikra lebénult. A kezdeti sokk után úgy döntött, a fővárosba költözik és sportolni kezd. A parakajakosok szegedi világbajnokságán 16 évesen világbajnok lett.
OCEANS SEVEN
Mányoki Attila hétfőn átúszta a légvonalban 35 kilométeres Északi-csatornát, ezzel tejesítette az Oceans Seven kihívást, amely a világ hét legnehezebb tengerszorosának átúszását jelenti.
Búvárkodás
Nyáron az amatőrök körében is hatalmas sláger a sznorkelezés, kicsik és nagyon egyaránt alámerülnek, hogy megcsodálják, mi rejlik a tenger vagy az óceán mélyén. Sopronyi Richárd, a Diving Island Búvárközpont tulajdonosának segítségével megnéztük, mire kell figyelni, ha amatőrként alámerülnénk a vakáció alatt.
Evezés
Még sosem fordult elő a Budapest-Baja 31 éve íródó történelmében, hogy vihar miatt ki kelljen szólítani a hajókat a vízből, sokan azonban most kényszerből feladták a versenyt.
Evezés
Harminc évvel ezelőtt rajtolt először Európa leghosszabb evezős versenye, a Budapest–Baja Regatta, amelyen Csányi István is részt vett, sőt minden esztendőben vízre szállt csapatával.
Vízi sportok
Augusztus első hetében hetedik alkalommal szállnak vízre a PET-kupa kalózcsapatai, hogy a Tisza Tivadar és Záhony közötti szakaszán napokon keresztül gyűjtsék hajóikkal a hulladékot.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.