Vízi sportok

Medúzacsípés
Mányoki Attila majdnem belehalt a kísérletbe, hogy átússza az Északi-csatornát, felébredve mégis arról beszélt, úgy érzi, újabb lehetőséget kapott, hogy teljesítse a feladatát.
SUP
Néhány hétig még lehetővé teszi az időjárás, hogy hódoljunk a SUP-nak hazánk természetes vizein. No de mivel? Erre keressük a választ.
Vitorlázás
Operaénekes nagybácsi, pecázás a hobbi – összeszedtünk néhány érdekességet Érdi Máriáról és Berecz Zsomborról, akik olimpiai kvótát szereztek a tokiói játékokra.
Vízimentők
A kép jól ismert: izmos, napbarnított férfiak vagy hosszú combú hölgyek rohannak a hullámok felé, hogy kimentsék a fuldoklókat. A tévében többnyire sikerrel járnak, ám a valóság ennél jóval árnyaltabb.
VIHAROK
A rossz időjárási körülmények miatt felfüggesztette útját Benoit Lecomte, aki Japánból indulva át akarja úszni a Csendes-óceánt. Eddig nyolcszáz kilométert úszott.
Applikációk - 2. rész
A vízállóság problémája miatt kevesebb mobilos alkalmazás érhető el a vizes sportokra, mintha a szárazföldön edzenénk, úszáshoz okosórára lesz szükségünk, míg az alkalmazások nagy része a vitorlásokat segíti.
Kékszalag
A gyenge szél megnehezítette az 50. Kékszalag Erste Nagydíj versenyzőinek dolgát: végül a Safram győzött, a második a Prevital, a harmadik az Opel Fifty-Fifty lett. Képgaléria.
Vitorlázás
Július 26-án, csütörtökön reggel 9 órakor elrajtol a jubileumi 50. Kékszalag mezőnye a Balatonon. Magyarország legrangosabb vitorlásversenyére 400 nevezés érkezett.
Vitorlázás
Ötven éve, 1968. június 14-én Robin Knox-Johnston egyszemélyes, Suhaili nevű vitorlásával elhagyta a falmouthi kikötőt, s olyan útra vállalkozott, amelynek végén legendává vált. Archív cikk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.