Vízi sportok

Vízi sportok
Választott sportjának köszönhetően a 25 esztendős spanyol hölgy az egész világot beutazza, de az irigykedők jobb, ha tudják, már gyerekként is edzett nyolc Celsius-fokos tengerben.
Balaton-átúszás
Két és fél héttel a 37. Lidl Balaton-átúszás előtt sajtótájékoztatót tartottak a szervezők, akik bíznak a rekord részvételben, s már most fontos információkkal szolgáltak az esemény kapcsán.
VÍZISPORT
Kele Attila neve az ultrafutók körében is ismerős, hiszen Lubics Szilvia rendszeres edzőtársa négyszeres Ultrabalaton-teljesítő – de nemcsak a futásban vonzódik az ultratávok iránt, hanem az evezésben is.
stand up paddle
Hol lehet SUP-olni? Hogyan kell SUP-olni? Milyen deszkát válasszunk? – megannyi kérdés napjaink népszerű és divatos sportágával kapcsolatban, amelyekre most igyekszünk választ adni.
Sportlehetőségek
Nemcsak városnézésre indulunk, hanem egyedi sportprogramhoz is csatlakoznánk – ha ilyen vágyunk van, érdemes keresgélni az interneten, meglepően nagy választékot kapunk.
Úszás
Az úszóeszközök segítenek, hogy ne csak megtanuljunk úszni, hanem a lehető leghelyesebben tempózzunk a vízben, kerülve a felesleges erőkifejtést. Minden kiegészítő a javunkat szolgálja.
Vízi sportok
Műanyag, szénszálas (karbon) vagy fa. Általában ezekből az anyagokból készítik a legtöbb szörfdeszkát, de egészen extrém darabokat is találni – például cigarettacsikkből vagy megfagyott hóból.
Szabadidős evezés
Már februárban is találhattunk a programajánlókban remek kajaktúrát, kenutúrát – a tavasszal természetesen még több lehetőség vár ránk, lássuk, miként is érdemes nekivágni egy ilyen kalandnak. Praktikus tippek, tanácsok!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.