Vízi sportok

SZÖRF
A norvég királyi családhoz mindig is közel állt a sport. Nem szakít a hagyományokkal a trónörökös Ingrid Alexandra sem, aki a hét végén junior országos bajokságot nyert a Jaerenben rendezett szörfversenyen.
Vízi sportok
Szöultól egyórányi autóútra megépült Ázsia legnagyobb hullámparkja, ahol szörfözni, kajakozni és supozni is lehet, a jövőben pedig szállodákkal, kongresszusi központtal és múzeummal bővül.
Vízi sportok
Egy különleges magyar fejlesztésű eszköz, a KayakFirst segítségével küzd meg egymással az UTE és az ESMTK csapata, a cél pedig, hogy ki tud hamarabb 100 kilométert evezni.
Vízi sportok
Már csaknem tíz éve került be a Guiness Rekordok Könyvébe Garrett McNamara, aki egy harminc méter magas hullámon szörfözött Portugáliában.
Vízi sportok
Rossz hírek érkeztek a hullámlovasok körében kedvelt célpontnak számító Kamcsatkáról. De vajon miért imádják annyira az oroszországi félszigetet, ahol még nyáron is didereg az ember a hideg vízben?
E-MAGAZIN
Havi magazinunkban a triatlon és a futás hazai nagyágyúi mellett arról is írunk, meddig bírhatja az ember tüdeje a víz alatt, és kiderül, Tóth Attila miért nem indulhat az Ultrabalatonon.
Vízi sportok
Nyolcezer kilométerre az eredeti helyszíntől került elő az amerikai Doug Falter elveszettnek hitt sporteszköze, amelyet huszonkét hónappal korábban Hawaiin egy óriáshullám sodort el.
E-MAGAZIN
Szekeres Ferenctől Mag Erikáig, Rasovszky Kristóftól Badar Gergőig kiváló magyar sportemberekről írunk havi lapozgatónkban, de a túratérkép és a bringalánc is szóba kerül.
Vízi sortok
Ezen a hétvégén rendezik meg az első magyarországi SUP és Tengeri Kajak Balaton-bajnokságot, amelyen több versenyszámban is lehet indulni. A sportág hazánkban is dinamikusan fejlődik, ami a turizmusra is nagy hatással lehet.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.