Vízi sportok

E-MAGAZIN
Szekeres Ferenctől Mag Erikáig, Rasovszky Kristóftól Badar Gergőig kiváló magyar sportemberekről írunk havi lapozgatónkban, de a túratérkép és a bringalánc is szóba kerül.
Vízi sortok
Ezen a hétvégén rendezik meg az első magyarországi SUP és Tengeri Kajak Balaton-bajnokságot, amelyen több versenyszámban is lehet indulni. A sportág hazánkban is dinamikusan fejlődik, ami a turizmusra is nagy hatással lehet.
Vízi sportok
Augusztus 20. és 23. között már a kilencedik versenyt rendezik meg elektromos hajók számára Balatonkenesén, amelynek kikötőjébe évről évre egyre több és egyre többfajta hajó érkezik.
BALATON-ÁTEVEZÉS
Az időjárás, egyebek mellett a szél és az eső megtréfálta ugyan az indulókat, összességében sikeresen rendezték meg Fonyód és Badacsony között a kilenc kilométeres versenyt.
Vízi sportok
Az úszás és a kosárlabdázás keresztezéséből született vízikosárlabda leginkább a vízilabdához áll közel. Kellően változatos és szórakoztató, de ahhoz, hogy eredményesek legyünk benne, elengedhetetlen a megfelelő erőnlét.
Vízi sportok
Felejtsük el, amit eddig a vízibiciklizésről gondoltunk, a nemrég piacra dobott Hydrofoiler XE-1 ugyanis olyan élményt nyújt, mintha a víz felszínén bringáznánk, csak egyelőre nagyon drága.
BALATON-ÁTEVEZÉS
Több mint kétezren neveztek a Balaton-átevezésre, az érdeklődők augusztus 16-án Badacsony és Fonyód között szelhetik át az ország legnagyobb tavát.
Úszás
Világbajnoki ezüstérmes hosszútávúszónk verseny helyett inkább fesztiválnak nevezné a Balaton-átúszást, amelyen az a célja, hogy ő legyen a leggyorsabb.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.