Vízi sportok

Búvárkodás
Nyáron az amatőrök körében is hatalmas sláger a sznorkelezés, kicsik és nagyon egyaránt alámerülnek, hogy megcsodálják, mi rejlik a tenger vagy az óceán mélyén. Sopronyi Richárd, a Diving Island Búvárközpont tulajdonosának segítségével megnéztük, mire kell figyelni, ha amatőrként alámerülnénk a vakáció alatt.
Evezés
Még sosem fordult elő a Budapest-Baja 31 éve íródó történelmében, hogy vihar miatt ki kelljen szólítani a hajókat a vízből, sokan azonban most kényszerből feladták a versenyt.
Evezés
Harminc évvel ezelőtt rajtolt először Európa leghosszabb evezős versenye, a Budapest–Baja Regatta, amelyen Csányi István is részt vett, sőt minden esztendőben vízre szállt csapatával.
Vízi sportok
Augusztus első hetében hetedik alkalommal szállnak vízre a PET-kupa kalózcsapatai, hogy a Tisza Tivadar és Záhony közötti szakaszán napokon keresztül gyűjtsék hajóikkal a hulladékot.
Vízi sportok
A Racing Django nyerte meg az 51. Kékszalag Nagydíjat. A Petrányi Zoltán kormányozta hajó hajnali fél egy után néhány perccel ért be a füredi célba. Fotók!
Úszás
Patkás „Rocky” Tamás átúszta a Fertő-tavat, és már ötször a Balatont – úgy, hogy egy baleset miatt elveszítette a lábait. A kitartó győri férfi erőt akar adni mindenkinek.
Jótékonyság
Hétfőn tizennyolc gyerek ússza át hosszában a Balatont, a kezdeményezéssel a mozgásukban korlátozott vagy egyéb fogyatékkal élő gyerekek korlátozott sportolási lehetőségeire szeretnék felhívni a figyelmet.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.