Vízi sportok

VITORLÁZÁS / 16 órája
Pusztai Viola
Hány évesen és hol érdemes elkezdeni vitorlázni, szörfözni? Milyen hazai lehetőségek közül válogathatunk, mi mennyibe kerül? A Csupasport-videó hasznos tanácsainak forrása nem más, mint a tizenkétszeres világbajnok vitorlázó, Majthényi Szabolcs!
BALATON-ÁTÚSZÁS / 1 napja
Június 30-án rendezik a 36. Lidl Balaton-átúszást, a táv teljesítéséhez Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes nyílt vízi úszó rendszeresen ad tippeket. Ezúttal a versenynapi étkezéshez érkeznek a tanácsok.
BALATON-ÁTÚSZÁS / 2 napja
Roska Emese
A távot teljesítők kétszer megtették a Föld–Hold utat – hasonló érdekességekkel és hasznos információkkal szolgált Máth István, a 36. Lidl Balaton-átúszást rendező BSI ügyvezető-versenyigazgatója.
STAND UP PADDLE
Könnyen tárolható, egyszerűen hordozható, stabil és erős – noha jellemzően a kemény SUP-deszkákat kedvelik, a felfújható változat is remek választás. Négy okot sorolunk fel, hogy miért.
Vízi gyerektáborok
A nyár nemcsak a meleg, a hosszú szünet, hanem a különböző táborozások, a kirándulások évszaka is. Mi ezúttal a vízi táborok tekintetében adunk néhány tippet, hátha valaki még választás előtt áll. Archív cikkünk.
BALATON-ÁTÚSZÁS / 1 hete
R. E. B.
Az olimpiai bajnok vízilabdázó, Székely Bulcsú elsősorban élvezni szeretné a Balaton-átúszást, no meg igyekszik lelakatolni a hűtőt előző este… Továbbá kéri: ne mosolyogjanak rajta, akik elúsznak mellette.
BALATON-ÁTÚSZÁS / 1 hete
R. E. B.
Sosem késő sportolni, bizonyítja Katona Gézáné példája is, aki nyugdíjasként úszta át először a Balatont, most pedig – 79 évesen – tizedszer vág neki a távnak.
BALATON-ÁTÚSZÁS / 1 hete
Nagyon élvezte a Balaton-átúszást a tavaly a nők között legjobb időt elérő Juhász Janka – arra is tudott figyelni, hogy még véletlenül se csapjon oda neki senki.
NYÍLT VÍZI ÚSZÁS
A tavak hőmérséklete könnyen megtréfálhatja a (hobbi)úszót, a folyókban viszont a sodrással kell vigyázni – mondja Olasz Anna, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes nyílt vízi úszó, aki rávilágít a két víztípus közötti öt fő különbségre.
ÁTÚSZNI A CSENDES-ÓCEÁNT / 2 hete
A 21. század trendjeinek megfelelően élő Facebook-közvetítés mellett elkezdte nagyjából 9000 kilométeres útját Ben Lecomte.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.