Vízi sportok

Vitorlázás
A Kékszalag az idén rekordot döntött a 681 résztvevő vitorlással, most pedig a világ legnagyobb amatőrvitorlás-versenyét rendezték meg Triesztben, a Barcolanát: 2689 hajó állt a rajthoz.
ÚSZÁS
Nemrég negyedik és ötödik masters Európa-bajnoki címét szerezte meg az 57 éves Hajdú László, a HaL, aki jövőre minden korábbinál nagyobbat dobna: szeretné körbeúszni a Balatont.
SUP
Minél gyorsabb, annál stabilabb, hallottunk egy jó tanácsot a SUP-on. A deszkán evezés remek kikapcsolódás, amihez a Népsziget tökéletes helyszínt nyújt.
Pénzügyek - 1. rész, úszás
Vasárnaponként megszokott sorozatunk ezúttal új témát dolgoz fel, s azt vizsgáljuk meg hétről hétre, hogy mennyibe kerülnek a szabadidős sportágak – elsőként az úszás lesz terítéken.
Extrém hosszútávúszás
Majdnem tragédiával végződött Mányoki Attila második kísérete az Északi-csatornán, de a csupasport.hu-nak elmondta, már a kórházban tudta, hogy jövőre újra megpróbálja átúszni.
BALATON-VÉGIGÚSZÁS
A taxis Zimányi András amatőrként, valamivel több mint ötven óra alatt hosszában átúszta a Balatont. Teljesítménye üzenetértékű, vagyis ötven felett is nagyszerű dolgokra lehetünk képesek.
Tatai kaland
Szokás az embert szárazföldi lényként emlegetni, négy méterrel a felszín alatt úszkálva azonban kétségek ébrednek. Megnéztük, mi történik a búváréletben szűz újságíróval, ha bedobják a mély vízbe.
HOSSZÚTÁVÚSZÁS
A 2008-as pekingi olimpia bajnoka, Maarten van der Weijden extrém kihívást vállalt, ám nem sikerült leúsznia 200 kilométert 11 holland városon keresztül – igaz, így is gyűjtött 3.5 millió eurót.
VADVÍZI EVEZÉS
A szlalom kajak-kenusok szerint a rafting remek alapokat adhat a profi sporthoz, s ha a gyermek megtanulja, hogy ne féljen a vízben, nagyon is hasznára válik ez a sportág. Archív cikk.
SZÖRF
A nyárnak lassan vége, de nem a szörfszezonnak! Kezdőknek és gyakorlottabbaknak a tavasz után az ősz a valódi kikapcsolódás ideje, s aki megismerkedne a sportággal, nem kell egy évet várnia.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.