Archívum

Síelés
Forradalmi változást hozott a síelésben a carving léc, amely gyökeresen átalakította a sísportot és a síelés élményét. Az alpesi sízés izgalmasabbá, élvezetesebbé, könnyebbé és gyorsabbá vált. De mit hozhat a jövő?
Síelés
A szokások és az igények megváltoztak, a hazai síterepek egyre népszerűbbek, és a nagyjából félmillió magyar síelő nem csak külföldön keresi a kikapcsolódási lehetőségeket.
Futás
Az aszfaltos futás után a terepre szavaz Debreczeni Dóra, akinek már a Mont Blanc szerepel első helyen a bakancslistáján. Büszke népszerű edzéseire, és reméli, tud még javítani a félmaratoni idején.
Futás
Egyedi novemberi balatoni táj, közösségi eseménynek is beillő verseny – ilyen a futóidényt záró K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton, amely hosszú, eseményekben gazdag év végére tesz pontot.
Túrázás
Ha jó fejlámpát akarunk választani a túráinkhoz, rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk. Például az sem mindegy, miként jelzi a lemerülést – mert hirtelen senki sem szeretne ott maradni a sötétben.
Kerékpározás
Még a legjobbakkal is megesik, hogy sérülés vagy egyéb okok miatt átmenetileg szögre kell akasztaniuk a járgányukat. Íme öt könyv, amely garantáltan tovább fokozza sportágszeretetünket, és a kényszerpihenőt is elviselhetővé teszi.
Vízi sportok
Mányoki Attila az Északi-csatorna átúszásával teljesítette a sportág egyik legnehezebb kihívását, az Oceans Sevent. Hazatérve beszélt a Csupasportnak a felkészülésről, a korábbi kudarcokról, a katarzisról és arról, hogyan tovább.
Természetjárás
A szabadban főzőcskézni kétségtelenül rendkívül romantikus tevékenység, de azért nem árt mindenre odafigyelni. Tippek és receptek éhes túrázóknak!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.