Betörött a BMW szélvédője a golfrekordért

Marcus Armitage angol profi golfos Guinness-rekordot állított fel, ő talált bele legtávolabbról golflabdával egy mozgó autóba. Még az sem igazán érdekelte, hogy többször betörte a kísérletben résztvevő BMW M8 szélvédőjét.

Golflabdával minél messzebbről beletalálni egy mozgó járműbe nem nevezhető a világ legfelkapottabb kihívásának, ám mert a Guinness-rekordok Könyvében szerepel kategóriaként, nem lehet hibáztatni Marcus Armitage profi golfost, amiért megpróbálta megdönteni az aktuális világrekordot.

A próbában Armitage mellett Paul O’Neill brit autóversenyző vett részt, aki egy BMW M8 volánja mögött ült, és próbálta „elkapni” a labdát. A rekord felállításának feltétele volt, hogy a golflabda elütésének pillanatában az autónak a labda vonala mögött kell lennie, valamint a labdával pattanás nélkül kellett a kabrió ülésterébe találni. A lenti videón a rekorddöntés mellett a világrekord-kísérlet legviccesebb pillanatai is megtekinthetőek – 1:25-kor például Armitage azt hiszi, megdöntötte a rekordot, és futballistamintára levetett pólóval rohangál fel-alá, amikor szólnak neki, hogy a labda megpattant a karosszérián, mielőtt behullott az utastérbe. A kísérlet ezért folytatódik, és a profi golfos holtpontra jut.

Kéthangyányit tévesztve a labdával betöri a luxusautó szélvédőjét.

A világrekord végül sikerül, az ütést 5:17-től lehet megnézni. Az öröm természetesen felhőtlen, az új csúcs pedig 277.06 méter.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.