Molnár Péter 8. az Arnold Classic USA-n

A tehetséges magyar bodybuilder jól szerepelt élete első profi megméretésén, az Arnold Schwarzeneggerről elnevezett versenyen, amely a világ második legrangosabb hivatásos testépítőversenye.

Sikeresen vette profi karrierje első állomását, az Arnold Classic USA-t a magyar testépítés egyik legígéretesebb versenyzője, Molnár Péter, aki a szeptember 25-én, szombaton megrendezett testépítő-viadalon a 8. helyen végzett a Classic Physique (klasszikus testépítés) kategóriában.

 

 

Mint ismert, a magyar bodybuilder tavaly szerezte meg az indulási jogot a profik csúcseseményére, a Mr. Olympiára, amelyen tervei szerint ugyancsak a klasszikus testépítés kategóriában lép színpadra, ám előtte tett egy kis kitérőt, és Arnold Schwarzenegger meghívására részt vett az Arnold Classic USA-n, amelynek minden évben az Ohio állambeli Columbus ad otthont. Molnár Péter „kalandos” úton, Szedlacskó Ádám közbenjárására jutott el a nívós versenyre, amely előtt fogadkozott, minden tőle telhetőt megtesz, hogy eredményesen képviselje a magyar színeket.

Olyan testépítőkkel vette fel a küzdelmet, mint az Arnold Classic USA-n a klasszikus testépítésben tavaly győztes amerikai Alex Cambronero, vagy 2020 ezüstérmese, a szintén amerikai Terence Ruffin, valamint 2018 és 2019 harmadik helyezettje, az ugyancsak egyesült államokbeli Courage Opara, nem beszélve Logan Franklinről, aki kétszer is – 2018-ban és 2019-ben – negyedik lett.

Ezúttal Terrence Ruffin lett a befutó, míg Molnár Péter a nyolcadik helyen végzett, s csak hajszállal maradt le a hetedik helyről.

A 2021-es Arnold Classic végeredménye a klasszikus testépítés kategóriában: 1. Terrence Ruffin, 2. Alex Cambronero, 3. Logan Franklin, 4. Courage Opara, 5. Bryan Jones, 6. Fabian Mayr, 7. Dani Younan, 8. Molnár Péter, 9. Tony Taveras, 10. Jarek Crew

Fotók: Molnár Péter/Instagram

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.