A legjobb bringás-telefontartók és -tokok

Manapság már elengedhetetlen, hogy kerekezés közben is legyen nálunk okostelefon. Van, aki edzésterveket tölt le, mások navigációban veszik hasznát az appoknak. Segítünk, mivel érdemes elhelyezni a bringán.

Quad Lock kerékpároskészlet

A készletben található tartószerkezetet jóformán bárhová erősíthetjük, de az a legcélszerűbb, ha a kormányra helyezzük. Az amúgy is keskeny tok szélessége nemigen nő, amikor hátára csatoljuk a tartószerkezetet, amelyet gumiból készült O-gyűrűvel erősíthetünk a kormányvázra. A tesztek arról árulkodnak, hogy a tartó még a leggöröngyösebb utakon sem mozdul el. Bár a készlet ára nem túl barátságos, előnye, hogy gazdag tartalmának köszönhetően csak azokat a kiegészítőket kell még pluszban megvásárolnunk, amelyekre feltétlenül szükségünk lehet.

Ára: 21 500 forint
Súly: 60 gramm
Tartalma: tartószerkezet
Kiegészítők: könnyű fényképezőgép-tartó, autó műszerfalára csatolható telefontartó, mobiltartó-karszalag, takarófólia

Birzman Zyklop Navigator III

Birzman Zyklop Navigator III

Rendkívül könnyen és egyszerűen használható okostelefon-tartó, s bár a külcsíne nem túl meggyőző, rendkívül praktikus. A kipárnázott, ütésálló, cipzáras tokot tépőzáras pánttal erősíthetjük a vázra. A műanyagborítás a tok tetején elnyeli a napfényt, így bringázás közben nem verődik a szemünkbe, ráadásul a borítás vékony anyagának köszönhetően gond nélkül nyomogathatjuk a készüléket. A tartótokban kulcsnak és pénztárcának is bőven jut hely.

Ára: 8500 forint
Súly: 78 gramm
Tartalma: vázra erősíthető tasak
Kiegészítők: nincsenek

Zefal Bike Kit

Zefal Bike Kit

Mindazon túl, hogy a készletben lévő telefontartót rendkívül egyszerűen erősíthetjük a kétkerekűre, a gumiból készült O-gyűrű jóvoltából sziklaszilárdan áll a kormányvázon. A rápattintható telefontokot a kormány szinte bármely részére feltehetjük. További előnye, hogy a telefon csak akkor jön ki a tokból, ha a tartó oldalán lévő gombot megnyomjuk, így nem fordulhat elő, hogy menet közben kiesik a készülék.

Ára: 10 700 forint
Súly: 76 gramm
Tartalma: tartószerkezet, takarófólia
Kiegészítők: lámpatartó, fényképezőtartó, autó műszerfalára csatolható telefontartó, mobiltartó-karszalag

SP Connect Bike Bundle

SP Connect Bike Bundle

Bár az ára elsőre ijesztőnek tűnik, a sztenderd csomagban lévő mechanikus rögzítő, tartószerkezet és takarófólia megfelelő ár-érték arányú. Az okostelefon-tartó dőlésszögét tetszés szerint állíthatjuk, és további 3500 forintért olyan tartót rendelhetünk, amelyen a készülék mellett egy lámpa vagy egy fényképező is elfér. A tok finom tapintású és feltűnésmentes, méretéből fakadóan pedig nem akadályozza a vezetést. Egyetlen hátránya, hogy a tartóba egyáltalán nem könnyű ki- és betenni a telefontokot.

Ára: 21 400 forint
Súly: 100 gramm
Tartalma: tartószerkezet, satucsap, takarófólia
Kiegészítők: lámpatartó, fényképezőtartó, autó műszerfalára csatolható telefontartó, mobiltartó-karszalag

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.