Heti aktuális: bringatúra a Tisza-tónál

Egyénileg három táv is teljesíthető a helyszínen, mindennemű szervezést és helyszíni biztosítást nélkülözve, de aki nem szeretne utazni, lakókörnyezetéhez közel is részt vehet az eseményen.

Futás

A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány április 1. és 15. között tavaszi adománygyűjtő kampányának keretében virtuális futást rendez. Nevezni ezen a felületen lehet, s az 500 méter mellett 2, 5 és 10 kilométeres távot is lehet „vásárolni” a weboldalon. A vállalt távok futva, sétálva, túrázva, görkorcsolyázva vagy biciklizve is teljesíthetők.

 

Kerékpározás

Tojáskergető a Tisza-tónál virtuális teljesítéssel. Egyénileg teljesíthető a 30, 65 vagy 100 kilométeres táv április 2-án reggel 9 órától április 5-én 18 óráig. Aki nem szeretne a helyszínen tekerni, máshol is megteheti, akár szobai kerékpáron is, sőt akár több részletben is. A teljesítést le kell fotózni, és a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre elküldeni. Nem verseny!

 

Futás

Húsvéti nyuszifutás és gyaloglás, április 2-án reggel 6 és április 5-én 20 óra között bárhol, bármikor teljesíthető. A távokat (4, 7, 10, 14, 21, 35, 42 kilométer) mindenki magának választhatja meg, a teljesítést bármely mérőeszközzel lemérve, lefotózva, feltöltve a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre kell küldeni. Nagyméretű érem, oklevél és csoki minden beküldött teljesítőnek jár. Nevezési díj 2500 forint, plusz 500 forint postaköltség.

 

Futás

Az elmúlt két évhez hasonlóan az idén is virtuális futással próbál segíteni a Futótársak Sportegyesület. Az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány Kisalföld (2019) és Szent Kristóf Mentőalapítvány (2020) után az idén a Reménység Autista és Autisztikus Sérültekért Alapítvány munkáját szeretnék segíteni. A húsvéti hosszú hétvégén, április 2. és 5. között lehet csatlakozni, táv nincs megadva, s a 4000 forint nevezési díjból 1500 forint az alapítványt illeti meg, emellett befutóérmet, oklevelet és postázási költséget tartalamaz még az összeg. A teljesítést e-mailben (futotarsakse@gmail.com) vagy messengerüzenetben (Futótársak Sportegyesület) lehet igazolni képernyőfotóval vagy lefényképezett futóórával.

 

Futás

Húsvéti virtuális futás április 2. és 11. között, az 1, 5, 10, 21 vagy 42 kilométeres táv futás mellett sétálva vagy kerékpárral is teljesíthető. Jelentkezni 4000 forint nevezési díj ellenében a virtualisfutas@gmail.com e-mail címen lehetséges, nevezni pedig ezen a felületen.

 

Túrázás

Egyéni gyalogtúra az Őrségben, április 4-én, vasárnap. A túra hossza 13 kilométer, szintemelkedés úgy 130 méter, Őriszentpéterről Ispánkon át ismét Őriszentpéterre. Helyszínen túravezetés nincs a járványügyi előírásoknak megfelelően, sőt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet ezen a felületen lehet megtenni, további információ a legradi.zoltan@turabirodalom.hu e-mail címen vagy a 20/433-3907-es telefonszámon. Részvételi díj felnőtteknek 2500, gyermekeknek (3-14 éves korig) pedig 1500 forint.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.