Heti aktuális: erőfelmérő futóknak

A járvány több mint egy éve befolyásolja a szabadidős eseményeket is, a sportolási lehetőségek átalakultak, de április végéig bárki lemérheti, mennyit bír harminc vagy hatvan perc alatt.

Futás

Tavaszi erőfelmérő virtuális esemény bárhol az országban április 30-ig. A lényeg, hogy kiderüljön, ki mennyit bír 30 vagy 60 perc alatt. Részletek ezen a felületen, nevezési díj 3900 forint.

 

Futás

A tiszai PET-kupa folyómentő programját lehet támogatni a Panorámafutás online rendezett futamával. A választott táv teljesítését a panoramafutas.hu/rajtlista oldalon kell feltölteni, és a nevezési díj tíz százalékát a szervezők a PET-kupának adományozzák. Április 22. és május 31. között 3, 5, 10 vagy 21 kilométer megtételére van lehetőség futóknak, illetve túrázóknak 5, 10 vagy 21, míg bringásoknak 21, 50 vagy 100 kilométerre. Nevezési díj 5500 forint.

Túrázás

Mátrai tekergés áprilisban 24-én, szombaton létszámlimittel és egyénileg. Aki kizárólag egyedül szeretne részt venni, megteheti másnap is. Választható táv a 6, 10, 23 vagy 35 kilométer, a térképek megtalálhatók Mátraházán a Mátra büfé teraszán lévő mappában, de csak szombat 6 és 12 óra között. Célzárás 18 órakor. Előzetes regisztráció a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen szükséges április 22. éjfélig, a túra és a túrázó neve, illetve a választott táv megadásával.

 

Futás

Tíznapos virtuális futóesemény a Trappoló Tappancs, amelyre ezen a felületen lehet nevezni, és 1, 5, 10 vagy 21 kilométer közötti távok közül lehet választani. Mint a virtuális programoknál mindig, ezúttal is bárhol az országban teljesíthető a kihívás április 17. és 27. között futva, sétálva vagy babakocsival is. Létszámlimit 500 fő, nevezési díj 4000 forint, távtól függetlenül. Korhatár és szintidő nincs.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.