Heti aktuális: Vízitúra az Ipolyon

Egynapos program a magyar-szlovák határ mentén, indulás Letkéstől egészen Szobig, ahol az Ipoly beletorkollik a Dunába. A túra létszámlimites, érdemes idejében leadni a jelentkezéseket.

Kerékpározás

Hagyományos események hiányában továbbra is maradnak a virtuálisan megrendezettek. Ilyen a Tour de Tisza-tó is, a négy táv (15, 30, 65, 130 kilométer) közül bármelyik teljesíthető május 5. és 17. között, bárhol az országban, akár egy otthoni szobabiciklin is. Részletek a BSI online felületén.

 

Evezés

Egynapos vízitúra május 16-án, vasárnap Ipolytölgyestől Szobig. Találkozó 8.30-kor Letkés központjában, majd 9 órakor lepakolás, a felszerelés kiosztása, gépjárművek eljuttatása a kiszállóhelyre, illetve balesetvédelmi oktatás. Vízre szállás 10.30-kor, evezés az Ipolytölgyes és Szob közötti szakaszon. A túra nagyjából 16 óráig tart. Jelentkezés, fizetés és további részletek a tballai30@gmail.com e-mail címen. Létszámlimit 18 fő.

 

 

Supozás

Irány a pilismaróti öböl május 16-án, vasárnap. A túra időtartalma hozzávetőlegesen 2.5 óra, részvételi díj hatezer forint, saját deszkával csak ezer. Találkozó 15 órakor ezen a helyszínen, indulás 15.30-kor. Jelentkezni a suprafel@gmail.com
e-mail címen vagy a 70/250-4500-s telefonszámon lehet.

 

Futás

A tiszai PET-kupa folyómentő programját lehet támogatni a Panorámafutás online rendezett futamával. A választott táv teljesítését a panoramafutas.hu/rajtlistaoldalon kell feltölteni, és a nevezési díj tíz százalékát a szervezők a PET-kupának adományozzák. Április 22. és május 31. között 3, 5, 10 vagy 21 kilométer megtételére van lehetőség futóknak, illetve túrázóknak 5, 10 vagy 21, míg bringásoknak 21, 50 vagy 100 kilométerre. Nevezési díj 5500 forint.

Fotó és címlapfotó: shutterstock

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.