Jégdiszkó, korizás éjfélkor is – szombaton jön a Jégpályák Éjszakája

Szombaton rendezik a Jégpályák Éjszakáját, amelyhez már több mint negyven helyszín csatlakozott országszerte.

A Magyar Jégkorongszövetség január 20-án nyolcadik alkalommal rendezi meg a Jégpályák Éjszakáját, amelynek keretében ismét tízezrek korcsolyázhatnak estébe-éjszakába nyúlóan, emellett kiegészítő programok és hokis aktivitások várják az érdeklődőket. Az esemény névadó szponzora a Bayer Construct – derül ki a jegkorongszovetseg.hu beszámolójából.

„A cégcsoportnak szoros a kötődése a jégkoronghoz, hiszen tulajdonosa az Erste Liga-címvédő Gyergyói Hoki Klubnak és az utánpótlás-nevelésben jeleskedő Kárpáti Farkasoknak. Különösen izgalmasnak ígérkezik az előttünk álló hétvége, hiszen a szombati Jégpályák Éjszakáját megelőzően, délután három órától ünnepli ötödik születésnapját hazánk egyik legmodernebb létesítménye, a Kárpáti Farkasok otthona, az Érdi Jégcsarnok, ahol különleges közönségkorcsolyázáson lehet részt venni” – nyilatkozta Balla Frida, a Bayer Construct cégcsoport marketingigazgatója.

„A közelmúltban elkészült reklámfilmünk koncepciója is a jégkorongozás és az építkezés közötti párhuzamokra épült. Számos közös pontja van a két területnek. Ilyen például a csapatszellem vagy az, hogy mindkét területen megvan mindenkinek a feladata, amelyben ő a legjobb, ezáltal válik az eredmény is egyre jobbá. Ezért is éreztük úgy, hogy illik a cégcsoport profiljához a Jégpályák Éjszakája. Emellett fontosnak tartjuk, hogy olyan rendezvények és kezdeményezések mellé álljunk, amelyek a társadalmi felelősségvállalást, a tehetséggondozást és a közösségeket is kiemelten kezelik, a Jégpályák Éjszakája pedig sok embert mozgat meg és ösztönöz sportolásra” – tette hozzá Balla Frida.

Az esemény központi helyszíne ismét a Városligeti Műjégpálya lesz, ahol szombaton 16 órától 20 óráig, majd 21.30 órától éjjel fél 1-ig lehet korizni. A hangulatról DJ-k gondoskodnak jégdiszkó keretében, emellett a jégkorongozással is meg lehet ismerkedni a különböző aktivitások segítségével, és természetesen a mindenki által kedvelt Csúszka is ott lesz a Műjégen.

Az eseményhez már 46 pálya csatlakozott az egész országból, többek között Győrben, Miskolcon, Debrecenben, Ajkán, Algyőn, Balatonfüreden, Békéscsabán, Veszprémben, Zalaegerszegen, Budaörsön, Budakalászon várják azokat, akik önfeledten szórakozva szeretnének korcsolyázni. Budapesten is több helyen lehet korizni, így Kőbányán, a II. kerületben, Mátyásföldön, a Budapest Parkban és Soroksáron is. A pályák listája és a részletes programok a Bayer Construct Jégpályák Éjszakája honlapján érhetők el.

A Jégpályák Éjszakája eseménysorozatot 2016-ban indította el az MJSZ. A 2023-as programot az év szabadidősport-eseményének választották az Év Sportolója Gálán, míg a Sport Forum Hungary rendezvényen tartott Sport Forum Awardson arany minősítéssel díjazták a Mozgás Öröme-díj kategóriában.

 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Úgy taktikázott, hogy ne szálljon el a pulzusa, pályacsúccsal győzött az UTH-n
Kis híján elaludt a frissítő állomáson, végül bronzérmet szerzett a 48 órás vb-n
Eszkimó hagyatékból született a harcos kajakpóló
Amit nem érdemes kihagyni: erőnléti edzések a futók számára
Hibázott, de női magyar csúcsot döntött és bronzérmet szerzett a 48 órás vb-n

Videók

Hetvenévesen úgy futotta le a száz métert, hogy leesett a nézők álla
Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon

Hegymászás

A Mount Everest máig megoldatlan százéves rejtélye
Minden férfi szerelmes volt belé, ő viszont csak a hegyekbe: az első nő a K2-n
Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.