Októberi eseménynaptár

Ultrabalaton, Spar Budapest Maraton, Velencei-tó- vagy Tisza-tó-kerülős bringatúrák. Csak néhány kiemelkedő szabadidős sportesemény, amelyen érdemes elindulni az ősz közepén is.

Futás

Október 1–3., péntek-vasárnap – Balatonfüred

Már a 15. Ultrabalatont rendezik meg. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóviadala is, amelyet a járványhelyzet miatt májusról október első hétvégéjére tettek át. A 221 kilométeres táv 50 szakaszból áll, a legrövidebb 1.9, a leghosszabb több mint 10 kilométer. A rajttól számítva 32 óra áll rendelkezésre a teljes táv teljesítésére, az egyes váltópontokhoz szintidőn kívül érkező egyéni indulók továbbhaladása – biztonsági és egészségügyi okokból – nem lehetséges. Minden fontos információt itt megtalál.

 

Fotó: MTI/Varga György

 

Kerékpározás

Október 2., szombat – Kecskemét

Hagyományteremtő céllal rendezik meg a Tour de Alföld kerékpáros teljesítménytúrát. Háromszáz kilométer ellenőrző és frissítőpontokkal ellátott útvonalon, meghatározott szintidőn belül. A nevezési díjakból a szervezők egységesen 1500 forintot felajánlanak a Sportoló Fogyatékosokért Alapítvány részére. Rajt 6 órakor az Auchan parkolójából, minden további részlet az esemény weboldalán.

 

Túrázás

Október 2., szombat – Galyatető

Jótékonysági teljesítménytúra 2, 10, 20, 33 és 50 kilométeren. Minden induló a gyöngyösi autista gyermekek és családjuk segítésével foglalkozó Apró Lépések Egyesületet támogatja, amelyet adomány formájában lehet megtenni, az esemény ugyanis ingyenes. Nevezés ezen a felületen lehetséges, további részletek pedig itt olvashatók.

 

Kerékpározás

Október 2., szombat – Jászberény

Már a 30. Zagyva-Hajta kerékpáros teljesítménytúrát rendezik meg a jászberényi Vasas horgásztó mellett. Az esemény ingyenes, rajt 8 órakor.

 

Kerékpározás

Október 2., szombat – Budapest

Cyclo Cross Challenge (CRC) a Lupa Beachen. Pályabejárás (csak rajtszámmal) 8.30 és 9.50 között, ezt követően az U7-es kategóriától a masterig folyamatos az indítás. Kapcsolat: Takáts Máté (versenyigazgató) mate.takats@gmail.com, 30/476-7154. Sós Sándor (általános szervező) 30/786-2087. Búr Zsolt (pályaigazgató) 70/514-5297.

 

Futás

Október 2., szombat – Tata

Fakanállal futás és gyaloglás a tatai Öreg-tónál. A rajtnál minden induló kap egy fakanalat, azzal kell teljesíteni a távot. Kutyabarát rendezvény, illetve 12 éves korig 50 százalék kedvezmény jár az egyébként 3000 forintos nevezésből. Egy tókör 7 kilométer, 1–6 körig választhatók távok, a maratonit is lehet teljesíteni. Nevezés 8 órától folyamatosan, indulás 8 és 10 óra között, tömegrajt nem lesz. További információ a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen.

 

Túrázás

Október 2., szombat – Dorog

Kéktúrázás a krémes után. Krémes Dorogon 9 órakor az Osztermann cukrászdában! Találkozó 8 órakor a Nyugati pályaudvaron az 1–5. vágány mellett! A vonat 8.21-kor indul, és 9.16-ra ér Dorogra, ahol szintén lehet csatlakozni. Az állomástól hat kilométeres könnyed túra a Kéktúra helyi szakaszán. Érdeklődni Sztehlik János Facebook-oldalán lehet messengeren.

 

Akadályfutás

Október 2., szombat – Dunakeszi

Második alkalommal rendezik meg a CRAZY5K Sprintet Dunakeszin, ahol a két kilométeres futás után 200 méter hosszú, óriás felfújható akadálypályát kell leküzdeniük a versenyzőknek. Indulási feltétel a 6. életév betöltése és cipőben a minimum 120 centiméter magasság. További információ a sprint@crazy5k.com e-mail címen kapható.

 

Kerékpározás

Október 2., szombat – Ráckeve

Találkozó a fővárosban a Köki Terminál előtt, indulás 9.15-kor, a távolság nagyjából 95 kilométer. A túra jelentős része aszfalt, de lesznek benne murvás, mezei és földutas részek is. Budapestről indulva a Kis-Duna mentén a tököli parkerdőt és a szigetcsépi strandot érintve vezet a nyomvonal. Ha valakinek sok a csaknem 100 kilométer, Ráckevéről HÉV-vel visszautazhat a fővárosba.

 

Futás

Október 2., szombat – Budapest

A Félmaratoni Tibivel elnevezésű esemény a „korábbi Tibinek” állít emléket, aki két óra alatt futotta a félmaratonit, amíg meg nem tudta, hogy gerincsérve van. Helyszín a margitszigeti futópálya, tervezett rajtidőpont 10 óra, a szintidő három óra, négy szigetkörrel számolva. Létszámlimit ezer fő, a rendezvény ingyenes.

 

Supozás

Október 2., szombat – Kiskunlacháza

Balabán titkos lagúnája várja a Ráckevei-Duna-ágon evezőket. Találkozó ezen a helyszínen, a túra időtartama nagyjából négy óra, gyülekező 11.30-kor, indulás délben. Deszkabérlés 9000 forint, saját felszereléssel a részvétel 4000 forint. A túra minimum létszáma öt fő, további részletek a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen kapható.

 

Kerékpározás

Október 3., vasárnap – Velence

Őszi Velencei-tó-kerülő kerékpárostúra. Rajt és cél Velencén az Enyedi utca végén lévő kerékpáros-pihenőnél. Lehetséges 1, 2, 3 vagy 4 kört teljesíteni, egy tókör 34 kilométer. Gyalog vagy futva teljesítés esetén 28 kilométer, indulás 8 óra és 8.30 között, míg a bringások 8.30 és 11 óra között rajtolnak. Célzárás 17 órakor. Teljesítménytúra, nem verseny, de elektromos rásegítés használata tilos. Nevezési határidő szeptember 30., a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen.

 

Kerékpározás

Október 8–10., péntek-vasárnap – Baja

Duna, Dráva, Mecsek, Villány – mindez három nap alatt kerékpárral. Találkozó péntek 10 órakor Budapesten a Váci út 193. szám előtt. Érkezés Bajára, ahonnan első nap 70 kilométeres tekerés vár a résztvevőkre Mohács, Bóly és Villány érintésével. Másnap Villánytól Orfűig 103 kilométer a táv a Dráva-part érintésével. Harmadik nap Orfűtől Szekszárdig 88 kilométer, de az ötös skálán mérve négyes erősségű emelkedőkkel is meg kell birkózni. Minden egyéb részlettel, szállásinformációval, közös és fakultatív programmal kapcsolatban a 30/130-2180-as telefonszámon vagy az info@turabaratok.hu e-mail címen kapható információ.

 

 

 

Futás

Október 9., szombat – Martonvásár

Az idén 251 éve született Ludwig van Beethoven, aki többször járt Martonvásáron, mert kötődött az ott élő Brunszvik családhoz. A német zeneszerző emlékének adóznak a szervezők a váltófutással, amelyet a helyi Horváth Ottó Sportközpont körül rendeznek meg. Rajt 9 órakor, de 19 óráig bármikor lehet érkezni. A táv minimum egy kör, vagyis 800 méter, azon felül ki amennyit bír. Korhatár és részvételi díj nincs. Az esemény fővédnöke Bérces Edit ultrafutó-világbajnok!

 

Futás

Október 9., szombat – Budakalász

Őszi tófutás, nevezés 9 órától, rajt 10 órától kategóriánként. Az Omszki-tó körül 1 vagy 2 kört kell megtenni, illetve lehetőség lesz 10 kilométer teljesítésére is. Utóbbi távnál 12 éves kor felett bárki indulhat, de csak saját felelősségre.

 

Supozás

Október 9., szombat – Dömsöd

Vízitúra a dömsödi Holt-Duna-ágban, nagyjából négyórás a tervezett program. A pontos találkozási címet előző nap küldi ki a szervező e-mailben. Vízre szállás 13.30-kor, úszni tudás feltétel, deszkabérlés 9000 forint, saját felszereléssel érkezőknek csak 4000 forint a részvétel. A túrára jelentkezni a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen lehet.

 

Futás, gyaloglás, kerékpározás

Október 9–10., szombat-vasárnap – Mátraháza

A Kékes 10x őszi fordulóját rendezik meg ezen a hétvégén. Útvonal: Mátraháza–Kékes-csúcskő–Mátraháza, nagyjából 7 kilométer 350 méter szintemelkedéssel és -süllyedéssel, mindezt két óra alatt. Az esemény különlegessége, hogy akár tízszer is lehet teljesíteni, ez esetben több mint húszórás erőpróbával kell számolni, illetve fejlámpa használata a sötétedés miatt kötelező. Nem verseny, a kiválasztott távot futva, kerékpározva vagy gyalogolva is lehet teljesíteni. Előregisztráció szükséges a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen október 6-án éjfélig. Létszámkorlát 99 fő, és a túrán csak előnevezéssel lehet részt venni.

 

Fotó: MTI/Mohai Balázs

 

Futás

Október 9–10., szombat–vasárnap – Budapest

Kétnapos futófesztivál a 36. SPAR Budapest Maraton. Szombaton a 2.3, az 5 és a 10 kilométeres verseny mellett a váltót és az 500 méteres bulifutamot rendezik meg, másnap pedig a maratoni mellett egy 30 kilométeres futam is lesz. Részletek ezen a felületen megtudhatók.

 

Kerékpározás

Október 10., vasárnap – Körmend

Egyszeri és megismételhetetlen élmény lehet az M8 kerékpártúra, amelyre közvetlenül a gyorsforgalmi út átadása előtt kerül sor. Az újonnan épített szakaszon 10 és 13 óra között rendezik az eseményt Körmend és Vasszentmihály között, az útvonal érinti a Vasszentmihály és Rönök között épített völgyhidat is, emellett lehetőség lesz gyalogosan a völgyhíd alá is ellátogatni. Indulás Körmend, Felsőberkifalu – M8-as út találkozásától (felüljáró, lehajtó-ág), a táv 30 kilométer. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a létszámlimit 100 fő. További információ az orsegibringasok@gmail.com e-mail címen kapható.

 

Futás, kerékpározás

Október 15., péntek – Magyarország

Tök jó tekerés és Tök jó futás online esemény, vagyis egy hónapon keresztül bárhol az országban teljesíthető. Gyerekeknek 10 kilométer a táv, míg felnőttek 15, 30, 60, 90, 120 és 150 kilométer közül választhatnak. Részletek a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen, és szintén ide kell küldeni a rögzített teljesítést is. Egyedi faérem nyakpánttal és oklevél a díjazás.

 

Túrázás

Október 15–17., péntek-vasárnap – Süttő

Már a 47. MATT túlélőtúrát rendezik meg. Az önkéntes túlélők pontokra vadásznak, akár éjjel is a sötét erdőben bóklásznak, két-, három- vagy négytagú csapatokban. Kötelező felszerelés a turistatérkép, az iránytű vagy tájoló, a mobiltelefon, aprópénz, íróeszköz és óra, de fontos az esőkabát, az elemlámpa, a hálózsák és egynapi hideg élelem. Minden részlet a tulelotura.hu weboldalon megtalálható, további elérhetőség: gerecsematt@tulelotura.hu e-mail cím, illetve a 30/670-3711-es telefonszám.

 

Futás

Október 16., szombat – Tihany

A tavalyihoz hasonlóan ismét ősszel rendezik meg a 7. Tihanyi Félmaratonit, amelyen hét táv közül lehet választani. Ezúttal is lesz gyermekfutam 400 méteren 11 órától, előtte azonban a 3 és 7 kilométert választók rajtolhatnak 10 órától, míg 10.45-től a 11 kilométeresek. A fő esemény, a félmaratoni délben rajtol, ezt egyéniben, párosban és trióban is lehet teljesíteni. Minden egyén információ itt megtalálható.

 

Futás

Október 16., szombat – Budapest

A BEAC és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem október 14. és 16. között már 12. alkalommal rendezi meg a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját. Az összmagyar sportesemény idén először egészül ki futóversennyel, amelyet a Ludovika Campuson tartanak meg. Egyéniben 5.5 vagy 10 kilométer teljesíthető, de utóbbinál váltóban is lehet futni. A nevezők között megtalálható mások mellett Csere Gáspár és Kazi Tamás is. Részletek és nevezés ezen a felületen.

 

Futás

Október 16., szombat – Budapest

Puskás Aréna Futás, amelyen 5 kilométeres stadionkör vagy lépcsőfutás szerepel a választható távok között. Utóbbinál tíz emeletet, pontosabban 169 lépcsőfokot kell a lehető legrövidebb időn belül megmászni. Nevezni ezen a felületen lehetséges, míg további részletek az esemény weboldalán olvashatók.

 

Túrázás

Október 16., szombat – Ócsa

Az Ócsa környéki turjánvidéket a jégkorszakban a Duna alakította, a régi medrekben pedig évszázadokon keresztül egy vízi világ terült el. Mára megváltozott a táj képe, de fellelhetőek a régmúlt korok bizonyítékai. A túra ezekre a helyekre invitálja a résztvevőket, akik 10 órakor találkoznak az ócsai tájháznál. A túra nehézsége közepes, hozzávetőlegesen 8-10 kilométer, nevezési díj 2300 forint. Előzetes bejelentkezés szükséges, de további információt a 70/504-2382-es telefonszámon (Berecz Tibor) vagy a bereczt@dinpi.hu e-mail címen lehet kapni.

 

Futás

Október 16., szombat – Komárom

Hagyományteremtő célzattal rendezik meg az 1. Valentinianus nyomában futóversenyt Komáromban. A Molaj városrészben a 450 méteres gyermekfutam és az egyórás futás mellett 21 és 42 kilométeres táv is szerepel a programban, továbbá egy hatórás futás is, amely egyéniben és négytagú csapat tagjaként is teljesíthető. Versenykiírás és nevezés itt.

 

Futás, kerékpározás

Október 16–17., szombat-vasárnap – Mindszentkálla

Futóhétvége többféle programmal. Szombaton 8 órától nyitva a versenyközpont, délelőtt 14 és 21 kilométeres terepfutással kezdődik az esemény, illetve duciknak és kezdőknek rendeznek 6 kilométeres futamot is. Vasárnap duatlon és korlátlan zsíroskenyér-fogyasztás vár a nevezőkre. Minden egyéb fontos részlet az esemény weboldalán megtalálható.

 

Futás, kerékpározás

Október 17., vasárnap – Rácalmás

A 3. Rácalmási Szigetfutást rendezik meg, versenyközpont a Jankovich-Kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ hátsó kapujánál. A szervezők legfeljebb 350 fő nevezését fogadják el, akik a 3, 5, 11 vagy 22 kilométeres távok közül választhatnak, utóbbi távon terepkerékpárral is el lehet indulni, míg a 11 kilométer nordic walkinggal vagy gyalogolva is teljesíthető. Részletek a racalmasszigetfutas.hu weboldalon.

 

Futás

Október 17., vasárnap – Eplény

Terepfutóverseny a Síaréna területén 10 vagy 21 kilométeren. Létszámlimit 400 fő, nevezési díj 7590 forint. Az esemény védettségi igazolvány és kötelező maszkviselés nélkül látogatható a versenyzők és a kísérők számára is! Nevezés, részletes információk és kapcsolat ezen a felületen elérhető.

 

Kerékpározás

Október 17., vasárnap – Tiszafüred

Őszi Tisza-tó-kerülő kerékpárostúra 21, 65 vagy 100 kilométeren. Rajt 08.30 és 10 óra között folyamatosan, célzárás 17 órakor. Rajt és célterület Tiszafüreden, a Kerékpáros Centrumban. A helyszínen kerékpárbérlés is lehetséges, a 21 kilométeres táv végig az új kerékpárúton halad Poroszlóig és vissza, míg a 100 kilométeres bővített táv a Nagykunsági-főcsatorna felé megy aszfaltos gáton, plusz a 35 kilométeres kiskörből áll. Nevezés október 14-ig a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen a túra, illetve a túrázó nevének és a választott táv hosszának megadásával. Nevezési díj 3000 forint. További részletek itt.

 

 

Futás

Október 17., vasárnap – Sopron

Sopron Félmaratoni – Európa-futás, amelyet május 1-jéről halasztottak el. Nevezni ezen az oldalon lehet, illetve személyesen a Sopron Városi Szabadidősport Szövetségnél (9400 Sopron, Ferenczy János utca 2.) október 10-ig. A távok közül a 7, 14 vagy 21 kilométer egyéniben teljesíthető, de a két hosszabb táv két-három tagú csapatban is. Részletes versenykiírás itt olvasható.

 

Futás

Október 23., szombat – Visegrád

Egyedülálló váltóverseny a Dunakanyarban, 157 kilométerrel és 3000 méter szintemelkedéssel. Rajt a Visegrádi Fellegvártól, cél Kisorosziban a szigetcsúcsnál. Időkorlát 22 óra, egy csapatban legfeljebb öten indulhatnak, frissítésről az indulók maguk gondoskodnak. Részletes információk megtalálhatók a duna-korzo.hu weboldalon.

 

Kerékpározás

Október 23., szombat – Balatonfüred

Őszi bringatúra a Balaton-felvidéken, tíz település érintésével 165 kilométer megtételével. Indulás 10 órakor a helyi szabadidőközponttól, az útvonalon két pihenő lehetséges, de lesz frissítőállomás a településeken, amelyeken meleg teát, banánt, nápolyit, pogácsát, süteményt kapnak a résztvevők. Szintidő öt óra. További részletek és nevezés ezen a felületen.

 

Túrázás

Október 23., szombat – Nagymaros

A túra lényege, hogy a turistáknak minél több mozgó pontőrt kell elkapniuk, akik egy időben, de más-más, előre megadott útvonalon mozognak. Az elkapott pontőrökkel közös fotót kell készíteni s azt a célban bemutatni. A túra hossza 5-7 óra, stratégiától függően. Rajt 10 órakor a nagymarosi Sigil Galériától, részvételi díj 2000 forint, további részletek, nevezési információk és kapcsolat az esemény weboldalán.

 

Túrázás

Október 23., szombat – Dömös

A híres Rám-szakadék felfedezése Szabó Miklós erdőmérnök szakvezetésével. Útvonal: Dömös–Rám-szakadék–Rám-hegy–Miklós-forrás–Árpád-vár–Dömös, hozzávetőlegesen 12 kilométer. Találkozó a dömösi parkolóban 9.45-kor, indulás 10 órakor, érkezés 17 óra körül. Részvételi díj felnőtteknek 3000, gyermekeknek 1500 forint, de a túra 10 éves kor alatt nem ajánlott. Jelentkezés az erdoajandeka@gmail.com e-mail címen vagy a 20/954-2252-es telefonszámon.

 

Supozás

Október 23., szombat – Dömsöd

Vízitúra a Dömsödi-Holt-Duna-ágban. A pontos találkozási címet az e-mailben jelentkezők előző nap kapják meg. Vízre szállás 13.30-kor, a túra nagyjából négy óra. Részvételi díj 9000 forint, saját deszkával érkezőknek csak 4000 forint. A túra minimum létszáma hat fő, jelentkezni a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen vagy a 20/437-8733-as telefonszámon lehet.

 

Futás

Október 24., vasárnap – Szépjuhászné

Way to The Forest (WTF) futóverseny az erdőben terepen vagy aszfalton. Előbbi esetén a Szépjuhászné melletti rajthelytől indulva az útvonal érinti Makkosmáriát, Sorrentót és a Virág-völgyet, míg utóbbinál az indulópont ugyanaz, de a János-hegyi aszfaltutat követi. A terepfutók 5, 11 és 20.5 kilométer közül választhatnak, míg az aszfaltot választók az 5, 10 és 17.5 kilométer valamelyikét. A versenyközpont 8 és 16 óra között tart nyitva.

 

Futás

Október 24., vasárnap – Aszód

Terepfutás 4 vagy 12 kilométeren a régi tiszti klub udvarán (Szabadság tér 9.), előnevezés október 22-ig lehetséges, amelynek összege 3000 forint. Rajt a hosszabb távra 14.30-kor, a rövidebbre tíz perccel később, sőt rendeznek százméteres ovifutamot is 15.45-kor.

 

Futás

Október 30., szombat – Balatonfüred

Generali Run Balatonfüred, immár nyolcadik alkalommal. Központ a helyi Vitorlás téren, a gyermekfutamok (500 és 1000 méter) mellett 6.5, 10.5 és 21.1 kilométer közül lehet választani, egyéniben vagy váltóban. Létszámlimit 3000 fő. További információ itt olvasható.

 

Túrázás, futás

Október 30., szombat – Budapest

Október végén itt a 14. Intersport Túranap és Terepfutás, gyalogos teljesítménytúra és terepfutás három távon. Rajt a Csillaghegyi Általános Iskolától (1038 Budapest, Dózsa György utca 42.) terepfutóknak 7.45-től, túrázóknak 9.15-től. Távok: 9, 21 és 31 kilométer. Részletek a futóknak itt, túrázóknak itt.

 

Futás

Október 30., szombat – Leányfalu

Terepfutás a Pilis és a Visegrádi-hegység ritkábban járt szurdokaiban. Három táv közül lehet választani, a Vörös-kő (13.96 km), a Pap-rét (28.46 km) és a Fellegvár (45.88 km) mind-mind jelentős kihívás. Indulás a faluháztól, a részletek megtalálhatók az esemény weboldalán.

 

Futás

Október 30., szombat – Várpalota

Piszkos 12 futóverseny 6, 12 vagy 18 kilométeren. Nevezési díj 7000 forint. Miután elhalasztott eseményről van szó, a már befizetett összegek érvényesek, esetleg átíratható az info@rundevu.hu e-mail címen egyeztetve. Versenyközpont a Thury várban.

 

Futás

Október 30., szombat – Tata

Az idei már a 86. Tatai-tó-futás lesz. Versenyközpont az Új Kajakháznál, a résztvevők 2, 7 vagy 14 kilométeres távok közül választhatnak. További információ Róth Balázstól (20/433-9607) vagy az info.footour@gmail.com e-mail címen.

 

Kerékpározás

Október 31., vasárnap – Budapest

Az idén is megrendezik a kőbányai jelmezes Halloween-tekerést. Indulás 16 órakor a Szent László térről, részvételi feltétek a jelmez vagy az arcfestés.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

A pózolás művészetének elsajátítása nélkül nem lehet versenyt nyerni
Tekerj otthon, sportolj akár esőben is
Idén is minden adva volt a jó élményhez a Vivicittán
Edzeni legalább annyira szeret, mint versenyezni, nagy célokat tűzött ki maga elé az évre
23 569 résztvevő és magyar győzelmek a 39. Telekom Vivicittán

Videók

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.