Archívum

Vízi sportok
Mányoki Attila az Északi-csatorna átúszásával teljesítette a sportág egyik legnehezebb kihívását, az Oceans Sevent. Hazatérve beszélt a Csupasportnak a felkészülésről, a korábbi kudarcokról, a katarzisról és arról, hogyan tovább.
Természetjárás
A szabadban főzőcskézni kétségtelenül rendkívül romantikus tevékenység, de azért nem árt mindenre odafigyelni. Tippek és receptek éhes túrázóknak!
Túrázás
Szlovénia hegyei, Luxemburg kastélyai, a svéd tundra csodái, tűéles olasz sziklák várják a azokat, akik szeretnék sportosan felfedezni a kontinenst.
Trambulin - háttér
Egyensúlyérzék- és mozgáskoordináció-fejlesztés játszva, felnőttkorban is – nem is hinnénk, mennyire hasznos lehet a felnőttek között is egyre népszerűbb trambulinozás.
Életmód
Nem kell divatosnak lenni az erdőben ahhoz, hogy jól érezze magát a család – állítja a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely. Szerinte a szülői minta meghatározó, fontos a gyerekeket már iskolás korukban az egészséges életvitelre nevelni.
Úszás
Patkás „Rocky” Tamás átúszta a Fertő-tavat, és már ötször a Balatont – úgy, hogy egy baleset miatt elveszítette a lábait. A kitartó győri férfi erőt akar adni mindenkinek.
Testépítés
Napi két kiló húst eszik meg Kökény Béla, aki a testépítők legrangosabb versenyére, a Las Vegas-i Mr. Olympiára készül – első magyarként szerepelhet a nagyszínpadon.
Futás
Egy év múlva egy nappal előbb indítják az egyéni nevezőket, és nem szeretne eldobott poharat látni – mondta az Ultrabalaton főszervezője és versenyigazgatója, Zelcsényi Miklós.
Hegymászás
Lengyel Ferenc idei célja a Kalifa Alpin Csapat tagjaként a nyolcezres Sisapangma megmászása, amelynek déli falán első magyarként szeretne feljutni a főcsúcsra, de előtte még újra megpróbálkozik a Lenin-csúccsal.
Életmód
A guggolás az egyik leghasznosabb edzésforma: a fitneszgyakorlatokról szóló sorozatunk utolsó részében a comb- és fenékerősítéshez adunk tippeket.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.