Archívum

Túrázás
Kalmár-Nagy László tizenkét óra alatt teljesítette a száz kilométeres távot, aminek szervezett kereteken kívül is újra nekivágna. Meglepődött, hogy egy órával gyorsabban futott, mint ahogy számolta.
Hegymászás
Suhajda Szilárd és Klein Dávid június elején indult Budapestről a magyar K2-expedícióra – megismerhetjük felkészülésüket, stratégiájukat, korábbi tapasztalataikat és a hegy nehézségeit.
Teljesítménytúrázás
Magyarország egyik legnehezebb teljesítménytúráján elsőrangú az ellátás, de a táv és a szintemelkedés mellett is akadnak nehézségek. A hétvégén Kazinczy200!
Szabadstílusú sí
A svájci Andri Ragettli kétéves korában állt először sílécre, tízéves korában pedig a szabad stílust választotta. Tehetségén kívül a másik titka, hogy egyáltalán nincs benne semmi félelem.
Fitnesz
Az egyszerű sokszor nagyszerű, tudjuk jól, és ez kiváltképp igaz lehet a plankre. Tudnivalók kezdőknek, a burpee és a jumping jack után lássuk, mi az a plank.
Hegymászás
Aki a hegyek közé merészkedik, annak fokozattan kell figyelnie az objektív veszélyforrásokra, amelyek közül vitán felül a lavina az egyik legnagyobb. De rendre felvetődik a kérdés: mi kell ahhoz, hogy az ember túléljen egy hócsuszamlást? Hogyan lehet ellene védekezni?
Futás
Máig élő csúccsal nyerte meg 1984-ben a Budapest Maratont Kiss Zoltán, akiből csak úgy dőlt a szó, amikor a versenyekről kérdeztük. Elárulta különös felkészülését a New York-i maratoni előtt.
stand up paddle
Hol lehet SUP-olni? Hogyan kell SUP-olni? Milyen deszkát válasszunk? – megannyi kérdés napjaink népszerű és divatos sportágával kapcsolatban, amelyekre most igyekszünk választ adni.
Túrázás
A vízálló cipők előnye egyértelmű, lábunk végig szárazon marad benne. Néhány hátránya mégis sok túrázót, terepfutót elrettent a használatuktól.
Hegymászás
Budapestre érkezik a himalájai hegymászás egyik legnagyobb alakja, aki a legendás lengyel hegymászó-generáció tagja volt, s '96-ban ötödikként jutott fel mind a tizennégy nyolcezresre.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.