Archívum

Kerékpározás
Megkímélt állapotú és szemtelenül olcsó. Habár a két szempont együtt ritkán teljesül, jó vásárt csinálni egyáltalán nem lehetetlen, ha használt kerékpárokról van szó. Tippek kezdő vásárlóknak.
Teljesítménytúrázás
A túrázáskor használható GPS-készülékek, valamint órák hasznos segítséget nyújtanak gyakorlottabb és kezdő természetjáróknak is. Összeállításunkban igyekszünk tippeket adni.
Síelés
Hamarosan indul a síszezon! Sokaknak a síelés a lesiklást jelenti, pedig létezik idehaza is egy gyönyörű válfaja a sísportnak, a túrasí. Ha a hazai klíma nem is kedvez neki, ennek a szenvedélynek is lehet élni.
Síelés
Itt a november, lassan érdemes beruházni a sífelszerelésre: ezek közül talán a legfontosabb a bakancs, amely a hosszú évek alatt annyira meghatározhatja az élményeinket, hogy szinte személyes kapcsolat alakulhat ki vele.
Hegymászás
Tizenöt évvel ezelőtt, 2003 nyarán álltak először magyar hölgyek nyolcezres csúcson, a 8035 méter magas Gasherbrum II-n rögtön hárman is, sikerük új korszakot nyitott a hazai hegymászásban.
Síelés
Néhány hét múlva kezdődik a síszezon. Mint minden sportágban, itt is az alapok elsajátítása az első és legfontosabb feladat, a síelésben azonban életet is menthet a felkészültség. Mit kell a kezdőknek tudniuk?
Sporttörténelem
Alább a vízben, vízen és víz alatt űzött (szabadidő)sportok hazai megszületését igyekszünk felidézni. Magunk elé képzeljük a dunai csónakházakat, a nagy folyón vízbe mártott ezernyi evezőlapátot, a vízi cserkészeket...
Extrém Sportok
Harkányi Árpád és Zárug Zita felpakoltak fekvőbiciklijeikre, majd nyakukba vették a világot. Tekertek hóviharban, aludtak hajléktalanszállón és ötcsillagos hotelben is.
Kerékpározás
A szárazföldön a kerékpáros a legkiszolgáltatottabb, legvédtelenebb járműhasználó, lássuk, mire érdemes figyelni, hogy megússzuk komoly baj nélkül. Az orvos válaszol.
Interjú
Marosi Ádám a júliusi székesfehérvári Európa-bajnokságon ezüstéremmel „robbant vissza” az öttusa elitmezőnyébe. Az élsport mellett sokszor a hobbisportjaira is szakít időt.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.