Gyilkos tréningek egy jó szerepért

Sok munkát és felkészülést igényel színésznőnek lenni. Annak érdekében, hogy hibátlanul nézzen ki egy sztár a filmvásznon, olykor keményen kell edzenie. Ők öten megtették.

Gal Gadot

Gal Gadot sohasem küzdött súlyproblémával, mindig is vékony volt, de amikor megkapta Wonder woman szerepét, muszáj volt izmosodnia. A színésznő kilenc hónapon át edzett Hollywood egyik legjobb edzőjével. Két órán át konditeremben szenvedett, két órát lovagolt, és küzdősporttréningeken is részt vett napi két órában. Az eredmény bámulatos lett, 7 kiló izmot pakolt magára.

Alicia Vikander

Az Oscar-díjas színésznőről a csupasport.hu is írt korábban. Vikander Lara Croftot formálta meg a Tomb Raider filmben, és mindent megtett, hogy ne hazudtolja meg elődjét, Angelina Jolie-t. Vikander hetente hat-hét alkalommal edzett, az erősítő tréningek mellett úszott, hegyet mászott, és szigorú étrendet követett.

Jennifer Lawrence

Lawrence kapott hideget-meleget: „Túl kövér, túl csinos, túl szőke” – röpködtek a megjegyzések az Éhezők viadalában nyújtott szerepe miatt. Pedig az Oscar-díjas színésznő igen intenzíven edzett a forgatások előtt. Futás, hegymászás, íjászat és boksz is szerepelt az edzésprogramjában, emellett speciális étrendet is kapott.

Hilary Swank

Sportrajongóknak kihagyhatatlan film a Millió dolláros bébi, amelyben Hilary Swank egy bokszolni vágyó nőt alakít, aki nagy nehezen meggyőzi a Clint Eastwood alakította mogorva edzőt, hogy készítse fel őt a meccsekre. Swank programját nem biztos, hogy mindenki vállalná. A színésznőnek az egész napját megtervezték, még azt is előírták neki, hogy mikor kell aludnia. Heti hatszor volt súlyzós edzése, és sok fehérjét evett. A felkészülés alatt 8 kiló izommal, a film után pedig egy Oscar-díjjal lett gazdagabb.

Demi Moore

Demi Moore azon színésznők közé tartozik, akiket az elsők között láthattunk igazán férfias szerepben. Moore 1997-ben a G. I. Jane szerepére tengerészgyalogosokkal edzett mindennap. A szerepét nagyon komolyan vette, így nem sok jelenetet kellett kaszkadőrrel felvenni.

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.