Életmód

Életmód
Egy profi sportoló izmos, szálkás, és sugárzik róla az erő. Ám nem egy olyan sikeres sportolót láttunk már, aki állandóan súlyfelesleggel küzdött és mégis sikeres volt.
Életmód
Szakácsnak mennél egy Michelin-csillagos étterembe, vagy inkább főznél a Manchester City sztárjaira? Jonny Marsh inkább az utóbbit választotta.
Túrázás
Egészséges, stresszoldó, segíti a fogyást és pénztárca kímélő – címszavakban mindez jellemző a sportágra, amelyhez csupán két bot szükséges, illetve némi elszántság.
Fitparádé
A hétvégén már tizenhatodik alkalommal kerül sor a Fitparádéra, amely idén sok más egyéb mellett kvalifikációs verseny is egyben.
ÉLETMÓD
Sok nőt érint a kérdés: klimax esetén hogyan tartható meg a nőies forma, miként harcolhatunk a zsírpárnák lerakódása ellen? Szerzőnk pontokba szedte, hogy mit csinál, és mit javasol azoknak, akiket már utolért a változó kor.
ÉLETMÓD
Az atomkor egyik legfontosabb és egyben legsúlyosabb kérdése, hogy mit és hogyan egyen az ember. Azoknak, akik elkötelezett sportolók, oda kell figyelniük, hogy miből merítenek energiát a terheléshez.
GALÉRIA
1901. szeptember 14. nagy nap volt a testépítés történetében, ekkor rendezték ugyanis az első versenyt. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néztek ki a XX. század elején az izmos emberek, és milyen izmosak a jelenkor legjobbjai.
FITNESZ
A nett külső adottság, szakértőnk azonban saját példájából kiindulva tíz pontban összegyűjtötte, hogyan lehet az alakot, a bőr feszességét és egyáltalán a jó közérzetet javítani, regenerálni.
RAMBO
Sylvester Stallone nem bíz semmit sem a véletlenre. A színész 72 évesen is naponta kétszer edz, de most még inkább rákapcsolt, ugyanis forgatják a Rambo 5-öt.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.