Életmód

Életmód
Aniela Gottwald kilenc hónap alatt csaknem hétezer kilométert tett meg két lóval és egy kutyával. Az út, sőt már az azt megelőző felkészülés sem volt zökkenőmentes, de semmi sem tántoríthatta el a céljától.
Életmód
Kevesen gondolnánk, hogy a konditermi edzés a daganatos megbetegedések kezelésében is fontos szerepet játszhat. Eddig ismeretlen s vélhetően humánusabb oldaláról mutatható meg az edzőterem.
Életmód
Felesleges bonyolult erőgépeket használnunk, esetleg edzőterembe járnunk, ha csak az egyensúlyfejlesztést és a tartásjavítást szeretnénk fejleszteni. Egyszerű és olcsó eszköz a megoldás.
Életmód
Jason Statham idén lesz 53 éves, de a hollywoodi csillagok között még mindig neki van az egyik legjobban kidolgozott teste. A színész szigorú edzéstervet és diétát követ annak érdekében, hogy túl az ötvenen is fitt maradjon.
Életmód
EZT ÍRTUK 2019-ben! Multivitamint fogyasztanak a sportolók, a kismamák, illetve az étkezési zavarral küzdő gyerekeknek is javasolják az orvosok. Vajon valóban hasznosak ezek a készítmények?
Életmód
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Íme a hatalmas férfi, aki hét éve egyetlen edzést sem hagyott ki. Hafþór Júlíus Björnsson, a Trónok harcából ismert Hegy hét évvel ezelőtt 104 kilogramm volt, ma már 180-at nyom. Hogy lett Björnssonből északi óriás?
Életmód
Felelős szülőként szeretné, hogy a gyermeke sokat és megfelelően mozogjon, és közben ön sem szeretne tétlenkedni? Akkor itt az ideje a közös tornának!
Életmód
Hogyan lehet 43 évesen egy nőnek olyan teste, mint Elsa Patakynak? Az erdélyi felmenőkkel is rendelkező spanyol modell-színésznőnek bizonyára sokan felteszik ezt a kérdést.
Futás
Ha nem optimális a napi folyadékbevitelünk, az súlyos problémák forrása is lehet. A sötét vizelet és a szomjúság az első jele annak, hogy azonnali folyadékpótlásra van szükség.
Életmód
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Dávid Petra öt esztendeje határozta el, hogy életmódot vált. Csaknem fél mázsától szabadult meg, már személyi edzőként dolgozik, s vegánként szerzett ezüstérmet.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.