Életmód

Életmód
Hideg van, későn kel a nap, korán sötétedik, esik az eső, esik a hó. Télen ezek a kifogások vetődnek fel a legtöbbször, hogy miért ne menjünk edzeni. Jöjjön néhány motivációs tipp, amely kedvet ad, hogy elhagyjuk a jó meleg szobát.
ÉLETMÓD
Bruce Tan a húszas évei elején jár, nemrég nagy örömére teljesített élete első Ironmanjét. Hogy mi ebben a különleges? A malajziai főiskolás csaknem 50(!) kilót fogyott azért, hogy megcsinálja élete bravúrját!
ÉLETMÓD
A kollagén nevével a leggyakrabban a szépségápolással kapcsolatos írásokban, reklámokban találkozunk. Pedig a kollagén annál sokkal többet tud, mint hogy feszesíti a bőrt. Nézzük, mit!
Életmód
Huszon-, harmincévesen minden könnyebben megy, a fogyás, a diéta és az izomépítés is. De 40 felett inkább fel, mint lefele szaladnak a súlyok. Persze megfelelő étrenddel és mozgással fel lehet venni a harcot a zsírpárnák ellen.
Egészség
Annak, aki most alakítaná át életvitelét, de semmiképpen sem akar vagy tud edzőhöz menni, a csupasport.hu szerzője és egyben szakértője kíván néhány praktikus tanáccsal szolgálni.
ÉLETMÓD
Nem könnyű feladat megbirkózni a téllel. Az embernek nincs (mindig) kedve mozogni, hideg van, korábban sötétedik, könnyebb megbetegedni is – ilyenkor kell csak igazán odafigyelni a szervezetünkre!
AJÁNLÓ
Kezdődik a karácsonyi bevásárlási láz, amely óhatatlanul együtt jár az idegeskedéssel, izgalommal, hogy vajon milyen ajándékot adjunk szeretteinknek. Nos, sportrajongók esetében a helyzet talán egyszerűbb.
Szabadidő
A tavalyinál jóval többen gyalogoltak az egészségükért: míg 2017-ben tízezren, az idén több mint tizenhétezren fedezték fel az ország szebbnél szebb tájait az októberi Világ Gyalogló hónap alkalmából szervezett csaknem háromszáz túrán.
Testformálás receptre
Sokan irigylik azokat a színészeket, színésznőket, akik szuperhősöket alakítanak. Pedig keményen meg kellett küzdeniük azért, hogy szuperizmos hősök legyenek.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.