Életmód

ÉLETMÓD
Ha fogyás céljával kezdünk el sportolni, azt is figyelembe vesszük, hogy mennyi kalóriát égetünk el az adott mozgásformával. A leghatékonyabb kalóriaégető sportok közé tartozik az ugrókötelezés.
Életmód
Kisebb bokasérülés nem tarthat vissza egy 007-es ügynököt attól, hogy megmentse a világot. Operációját követően Daniel Craig ismét edzésbe állt, s hamarosan folytatódik a 25. film forgatása.
Életmód
Igazi sportos család Cristiano Ronaldo famíliája. A Juventus portugál labdarúgójának izomzatát a világ már megcsodálhatta, de kedvese, Georgina Rodriguez is szívesen osztja meg edzésvideóit rajongóival.
Akadályfutás
Több mint 1300 indulóra számítanak a szervezők a június 22-i nyíregyházi 3. Decathlon élménypróbán, amelyen szórakoztató akadályok sora színesíti az erdei futást.
ÚJ KÖZEGBEN
Az egykori ökölvívó Alberto Contadorral és Ivan Bassóval találkozott, s a korábbi Tour de France-, Vuelta- és Giro d'Italia-győztes bringásoktól kapott tippeket az egészséges életmódhoz.
Fitnesz
A fitneszanyukák nem akarnak egészségtelen, izomkötegektől duzzadó fitneszversenyzőkké válni, csupán izmosak és egészségesek szeretnének lenni. Mindezt úgy, hogy közben a családjukra is maradjon elég idő.
Életmód
Bámulatos az úszók izomzata, ám óriási erőfeszítés árán érik el, hogy izmosak, erősek legyenek. Nemcsak a medencében és az edzőteremben, hanem a konyhában is sokat tesznek kiváló fizikumukért. Adam Peaty, brit olimpiai bajnok úszó elárulta, mennyit és mit eszik.
Életmód
Októberben Budapest rendezheti meg a kétnapos MOVE Congresst, amelynek keretében a világ vezető szabadidősportos szakemberei tartanak előadásokat – az egészség védelmében.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.