Életmód

Életmód
Bár a 33 éves orosz szépség, Marija Sarapova az év elején bejelentette, hogy visszavonul, a sportolással nem hagyott fel. Az egykori világelső teniszező egyik kedvenc sportja a boksz lett.
Életmód
Gyakran fordul elő, hogy valaki keményen edz, mégsem tapasztal a testén változást, nem fogy, vagy nem izmosodik kellőképpen. Ennek okait legtöbbször az étkezésben kell keresni. Cikkünkben azokra az étkezési hibákra hívjuk fel a figyelmet, amelyeket leggyakrabban követnek el az életmódot váltók.
ÉLETMÓD
A lefekvés előtti nyújtás az egyik legjobb természetes módja, hogyan javítsunk az alvás minőségén és hosszán. Mutatjuk azt az öt tuti gyakorlatot, amelyet semmiféleképpen se hagyjunk ki!
Életmód
A világ egyik legjobb ultrafutója, aki nem mellékesen hegymászó is, részletezte, hogyan készül egy ultraversenyre, esetleg egy expedícióra, s mennyire fontosnak tartja a regenerációt is.
Életmód
Akik nem sportolnak rendszeresen, negyven felett nehezebben veszik rá magukat a mozgásra. Akik nem hisznek magukban, jöjjön egy kis motiváció olyan sztároktól, akik már elmúltak negyvenévesek, de mindennapjaik része a sport.
Életmód
Egyebek mellett a Mellékhatás című sorozatból is ismert Sztarenki Dóra amellett, hogy az idei Budapest Urban Games arca, arra is vállalkozott, hogy több száz résztvevővel együtt átússza a Dunát – mellúszásban.
Életmód
Ha reggel anélkül indulunk el otthonról, hogy valamint ennénk, az hatással lehet az egész napi teljesítményünkre. Reggeli nélkül fáradtnak érezhetjük magunkat, és a sportteljesítményünk sem lesz olyan hatékony.
Életmód
Nicole Scherzinger 42 évesen jobb formában van, mint valaha. Lewis Hamilton Forma-1-es autóversenyző exe egészséges táplálkozással és a rendszeres testmozgással érte el, hogy jobban nézzen ki, mint tíz éve.
Futás
Az RTL Klub Reggeli műsorvezetője május végén úgy döntött, újra futócipőt húz, és eredményéről folyamatosan tájékoztatja követőit. Jó idővel a K&H mozdulj! félmaratonon is célba ért.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.