Életmód

Életmód
Két éve sorozatban számoltunk be a szabadidős versenyeken segítő önkéntesekről. Most az egyikük, Ádám Krisztina beszélt arról, hogy bár járványhelyzet miatt jóval kevesebb lett a verseny, ő töretlenül támogatja az indulókat.
Életmód
Zsigovits Angelika élete szorosan összefonódik az egészséges étkezéssel és a rendszeres testmozgással, sőt mindkét területen rendszeresen segítséget nyújt az emberek az életmódváltáshoz.
Életmód
Sokan szeretnék elkerülni az öregkori szív- és érrendszeri megbetegedéseket, s bár ebben a mozgással rengeteget segíthetünk, azért nem árt tudni, milyen mozgásformát végezzünk.
ÉLETMÓD SZAKSZEMMEL
Év elején különösen népszerűek a különböző fogyókúrák, diéták. A módszerek között nehéz eligazodni, ebben segít dr. Gyimes Ernő, a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszermérnöki Karának docense, sportélelmiszer-fejlesztő.
Életmód
Észak-Írországban is befellegzett az iskolai rögbiidénynek, de a fiatalok feltalálták magukat más sportágban – sőt a nem rögbizők is megtettek egy Belfast–Moszkva távolságnyi kilométert.
Életmód
Körültekintőnek kell lennünk, amennyiben télen is a szabad ég alatt szeretnénk edzeni. Nézzük, miket kell figyelembe vennünk, hogy ne megbetegedés legyen az önfeledt testmozgás vége.
ÉLETMÓD FELSZERELÉS
Egyre többen választják a túrázást mint a szabadidő hasznos és sportos eltöltésének módját, és egyre többen álmodoznak, milyen lehet a szabadban eltölteni egy vagy több éjszakát.
Életmód
Erdei Zsolt is csatlakozott Bocsi Viki tizenkét hetes fogyáskihívásához. Az egykori profi ökölvívó a Madárfészek Akadémia hátrányos helyzetű gyermekeit támogatná a megnyerhető egymillió forintos díjjal.
Életmód
Trent Alexander-Arnold angol válogatott labdarúgó teljesen rákattant a Theragun masszírozógépre, amely nemcsak a regenerációban, hanem az alvás minőségének javításában is szerepet játszik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.