Életmód

Öltözet
Repkedő mínuszok ide, hóesés oda, a kinti testmozgásnak télen sem lehet akadálya. Mondunk néhány hasznos tippet, mindezt hogyan csináljuk úgy, hogy megfáznánk vagy megsérülnénk.
Életmód
Alapításának 30. évfordulóját ünnepelte a Magyar Szabadidősport-szövetség hétfőn az MTA Zenetudományi Intézetében megrendezett közgyűlésen.
Életmód
Cristiano Ronaldo izomzata a rengeteg pluszedzésnek és a szigorú étrendnek köszönhetően kifogástalan. A portugál sztár azonban elismerte, olykor ő is szokott „bűnözni”.
Életmód
Tristán Mozimán egykori rögbijátékos pályafutása után extrém hízásnak indult, de életmódváltásának köszönhetően megszabadult néhány kilótól, és Santandertől Madridig gyalogolt.
Életmód
Minőségi étrend, sok víz és rengeteg edzés. Ha bárki megkérdezné Jennifer Lopezt, mitől néz ki ötven évesen is harmincötnek, egészen biztosan ez lehetne rá a válasza.
Életmód
Az örök élet titka nem ismert, de az tény, hogy bizonyos életmódszokások meghosszabbíthatják vagy lerövidíthetik az életet. Az egészséges étrend és a rendszeres sport hozzájárulhat ahhoz, hogy sokáig éljünk.
Életmód
Mayling Ng Hollywood feltörekvő akcióhősnője, aki a Wonder Womanben, illetve hamarosan az Öngyilkos osztagban is szerepet kap, s még a hétszeres Mr. Olympia elismerését is kivívta.
Életmód
Hányinger, megnövekedett pulzusszám, szívritmuszavar, magas vérnyomás, anyagcsere-problémák, remegés. Csak néhány példa, hogy mit okozhat a túlzott mértékű energiaital-fogyasztás.
Fitnesz
Masszázsöv, henger, masszázsgolyó, kompressziós szárak: íme az Aptonia új és jól bevált termékei, a Decathlon szakértőjének írásában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.