Életmód

ÉLETMÓD
Gondolták volna, hogy Serena Williams férje 34 éves koráig csak abból űzött sportot, hogy minél kevesebbet aludjon, s nézze az előtte lévő monitort? Aztán gyermekük születésének közeledtével minden megváltozott.
Életmód / 2 napja
Smahulya Ádám
A G-csoportot nyugodtan nevezhetnénk a világbajnokság „duci csoportjának” is, az Anglia–Panama mérkőzésen ugyanis két játékost is láthatunk majd, akik csaknem egy mázsát nyomnak.
STREET WORKOUT
Hétvégi sorozatunk újabb részében Hordós Márkkal beszélgettünk, aki az első magyar sw-közösség, a HunBars csapat alapítójaként 2008 óta élen jár a sportág hazai népszerűsítésében.
5 napja
Pataki Nóra
A torna második napján a portugál válogatott a spanyolok ellen küzdhetett. A világsztár Cristiano Ronaldo az étkezőasztalnál is profin készül minden mérkőzésre, s az is kiderült, mit eszik a nagy meccsek előtt.
RENDEZVÉNY
Június 16-án, szombat este Budapesten, a hangulatosan kivilágított Duna-parton rendezik meg a Mozgás Éjszakáját, a négy évtizedes múltra visszatekintő Ötpróba programsorozat kiemelt eseményét.
ÉLETMÓD
Unod már a rizst, és nem tudod, mivel helyettesítsd? Próbáld ki a bulgurt! Ez a rostban gazdag durumbúzatöret az egyik legegészségesebb, legtáplálóbb köret, amelyet bátran fogyaszthatsz húsok mellé.
SPORTOLÓK VARÁZSITALA / 1 hete
S. Á.
A dél-amerikai labdarúgók körében hatalmas népszerűségnek örvend a hazánkban is egyre szélesebb körben elterjedő maté tea. Luis Suárez és Lionel Messi is naponta fogyasztja.
VB-SZTORIK / 1 hete
P.N.
A világ legjobbja akar lenni, mint Ronaldo vagy Messi, ezért még saját szakácsot is fogadott Harry Kane. Így még az utált halat is sokkal szívesebben eszi meg…
Életmód
Megfogadtad, hogy rendszeresen eljársz futni, és odafigyelsz arra, mit eszel? Mert nem mindegy, hogy mit teszel a bevásárlókosaradba. Olyan ételeket mutatunk, amelyek egészségesek, és segítenek, hogy még többet hozz ki magadból.
SÚLYPROBLÉMÁK
Élsportolóknál és hobbisportolóknál is gondot jelent, hogy hónapokkal az aktív, rendszeres testmozgás befejezése után látványosan elhíznak. Megelőzhető, orvosolható ez a probléma?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.