Életmód

Egészség
A mozgás néha fájdalommal jár. Ki ne érezte volna már edzés alatt vagy után, hogy fájnak az izmai, másnap izomláz gyötri? Érdemes kipróbálni az alábbi módszereket, hogy elkerüljük a fájdalmat.
Fitnesz
Van az a pont, amikor úgy érezzük, hogy nem megy, nincs tovább. Még a legvérmesebb hobbisportolók is kiéghetnek. Néhány tanáccsal segítünk, hogy visszanyerhessük a motivációt.
Életmód
Multivitamint fogyasztanak a sportolók, a kismamák, illetve az étkezési zavarral küzdő gyerekeknek is javasolják az orvosok. Vajon valóban hasznosak ezek a készítmények? Érvek és ellenérvek.
Életmód
Ha valaki nem szeret konditerembe járni, és a futást sem neki találták ki, de mégis mozogna, erősítene, miközben nem szeretne súlyzókkal bajlódni, arra is van megoldás. Íme, a fitball.
Életmód
Halah Alhamrani amolyan földalatti mozgalmat indítva tanította harcművészetre a szaúdi nőket, de három évvel ezelőtt megnyithatta az első, erre a célra specializálódott termet az országban.
Életmód
Arnold Schwarzenegger 72 évesen is fitt. Az egykori testépítő, színész, politikus fiatalokat meghazudtolóan a mai napig edz. Azt azonban nem tagadja, hogy visszavett a tempóból.
Életmód
Azt régóta tudjuk, hogy Tom Brady jól csinál valamit. A hatszoros NFL-győztes amerikaifutball-játékos sikerének egyik titka az egészséges életmód és az étrend. Nézzük, mit eszik a sztár egy meccsnapon.
Életmód
Érezhető módon beköszöntött az ősz, ezért gyorsan utánajártunk, kerékpárról érdemes-e átülnünk a szobabiciklire. Vélemények pro és kontra versenyzőtől és szakosztályvezetőtől.
Életmód
Örök kérdés a sózásnál: inkább árt vagy jól hasznosul? Ha sózunk, mikor, mennyit, hogyan? Mitől függ a bevitele, miért van annyi fals információ róla? A Decathlon segít a válaszok megtalálásában.
Életmód
Alaposan kigyúrta magát Henry Cavill az elmúlt évek alatt. A brit színésznek szüksége is volt az izomra, hiszen Supermanként kellett teljesítenie a filmvásznon.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.