Életmód

Életmód
A 31 éves Dakota Johnsonnak nem kellett fogynia a Szürke ötven árnyalata-filmekért, ám – a korábbiaktól eltérően – sokat tett azért, hogy szálkásabb legyen. A vele dolgozó személyi edzőnek köszönhetően kiderült, pontosan mit.
Életmód
Edzőterem helyett a szabadtéri testmozgást választja Jason Momoa, sőt saját bevallása szerint a Guinness-sör legjobb barátja címet is viseli, de fogadalma szerint a jövőben változtat ezen.
FITNESZ
Az emberi leleményesség határtalan: miközben a konditermek ajtajára ismét kikerült a zárva tábla, néhányan speciális módszerrel fejlesztik tovább az izmaikat: telepakolt hátizsákkal végeznek erőgyakorlatokat otthon vagy a szabadban.
Életmód
Az Oscar-díjas színésznő a megvonások helyett sokkal inkább mozgással és edzéssel tesz érte, hogy elvárásainak megfelelően nézzen ki.
Életmód
Negyvenhárom évesen is elképesztően néz ki Shakira, akinek személyi edzője az elmúlt években többször árult el részleteket arról, hogyan tartja magát formában a kolumbiai énekesnő.
Táplálkozás
Az őszi, szabadtéri testmozgás során tisztában kell lennünk azzal, hogyan pótoljuk az energiát. Ha megfelelő időben fogyasztunk energiaszeletet, tovább bírjuk az iramot.
Életmód
Saját bevallása szerint soha nem volt ennyire jó erőben Samuel Umtiti, aki sok élsportolóhoz hasonlóan áttért a vegán étrendre, azaz semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt.
ÉLETMÓD
A járványhelyzet ellenére is közel 350 ezren vettek részt a megfelelő egészségvédelmi előírások betartásával az idei Európai Sporthéten. A kezdeményezéshez országszerte több mint 400 nyilvános esemény csatlakozott.
Emlékeztek még, milyen volt, amikor minden háztartásban volt egy eldobható filmes fényképezőgép? És emlékeztek az elmosódott, életlen családi fényképekre, a fényt kapott filmtekercsre, a hosszú várakozásra, amíg előhívják? (x)
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.