Életmód

Életmód
A gyerekek imádnak sportolni, de nekik is nagyon fontos, hogy kényelmes ruhában mozoghassanak. Lassan vége a szünidőnek, a Decathlon segítségével most tippeket adunk, milyen sportos felszerelést érdemes beszerezni.
Életmód
Katalin cambridge-i hercegné, ismertebb nevén Kate Middleton irigylésre méltó alakjával is kitűnik évek óta. Mi a titka a háromgyermekes anyukának?
Életmód
Minden szülő szeretne büszke lenni a gyerekére, és sokan szeretnék, hogy a sportban jó eredményeket érjen el. De mivel tehetünk neki jót, és hogyan kezdjünk hozzá? A Decathlon szerzője segít a jó válaszok megtalálásában.
Életmód
A kemény fizikai teljesítmény utáni jeges fürdőzés bevett regenerációs módszer sportolóknál, kevesen vannak azonban, akik a mentális felfrissülés kedvéért ücsörögnek a jeges vízben. Ismerjük meg az ázsiai Jégembert!
Fitnesz
A Real Madrid 31.6 milliárd forintot fizetett Eden Hazard-ért, ám a játékos korántsem csúcsformában érkezett meg az előszezonra. A belga támadó hét kilogramm súlyfelesleggel küzd.
Fitnesz
Arnold Schwarzenegger kedden volt 72 éves. Összegyűjtöttünk 9 érdekességet a világ egyik legeredményesebb testépítőjéről, aki színészként és kormányzóként is híres lett.
Életmód
Az utóbbi években újra felfedezett tradicionális mozgásforma nemcsak a testnek, hanem a léleknek is gyógyír, viszont nem mindegy, hogyan és milyen oktatóval végezzük a gyakorlatokat.
ÚJ KÖZEGBEN
A Wellhello énekes-dalszerzője, Csöndör László, azaz Diaz számára a nyaralás nem egyenlő a teljes lazítással, hiszen ilyenkor sem tudja meghazudtolni magát: edzenie kell!
Életmód
Sportolásnál szinte elkerülhetetlen, hogy beruházzunk egy készülékre, amellyel mérni tudjuk fejlődésünket. Na, de milyen órát érdemes választani? A Decathlon segítségével tippeket kapunk.
Életmód
A nyári nagy melegben különösen oda kell figyelni arra, hogy mennyi vizet iszol. Ha sportolsz, még inkább pótolni kell az edzés során elveszített folyadékot. Szervezeted jelez, ha nem iszol eleget.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.