Életmód

Életmód
Az édesburgonya hazánkban is egyre kedveltebb köretnek számít. Kiváló szénhidrátforrás és tele van értékes vitaminokkal. Bár nem tartozik a legolcsóbb élelmiszerek közé, de érdemes belőle minél többet fogyasztani.
Interjú
Mikor jön el az a pillanat, amikor már nekünk is leesik, hogy a mozgást nagyon is túlzásba visszük? Hogyan lehet ezt megelőzni? Mit tekintünk függőségnek a sport esetében? Interjú Menczel Zsuzsa sportpszichológussal.
Galéria
Míg a férfi testépítés az ókorra visszavezethető, a női testépítés az 1970-es években kezdett megjelenni. Az erős nőkre ugyanis sosem néztek jó szemmel. Sokáig nehéz volt elképzelni, hogy egy nő lehet ugyanolyan erős vagy még erősebb, mint egy férfi.
Életmód
Nyilván emlékeznek még a Los Angeles Lakers vagy az Orlando Magic egykori játékosára, elvégre 2 méter 16 centiméterével és 147 kilogrammjával feltűnő jelenség volt az észak-amerikai profi kosárlabdaligában. Most megtudhatja, hogyan tartja karban magát, miután befejezte pályafutását.
Életmód
Amikor diétázni kezd, vagy életmódot vált az ember, az első kérdések között vetődik fel, hogy mit ehet, és mit nem. Az alább felsorolt ételeket jobb elkerülni, ha egészségesen akarsz élni, és fogyni is szeretnél.
Életmód
Tom Brady gyökeresen megváltoztatta Rob Gronkowski életmódját, ugyanakkor a New England Patriots sztárja nem atyáskodik fiatalabb csapattársa felett – Gronkowski „csak” áttért arra az étrendre, amelyet Brady követ.
Életmód
Az Oscar-díjas színésznő 52 esztendős, de azon kívül, hogy jó genetikával rendelkezik, kemény munkával és étrenddel őrzi meg fiatalos kinézetét. Edzésprogramját meg is osztja rajongóival.
ÉLETMÓD
Sara Andrés Barrio, aki hét évvel ezelőtt, huszonöt évesen térdtől lefelé mindkét lábát elveszítette egy autóbalesetben, az El Paísnak elárulta, hogyan változtatta meg az életét a baleset és a sport.
Életmód
Az egészséges étkezés, a megfelelő szénhidrát és fehérje fogyasztás fontossága mellett érdemes megválasztani a természetes ásványi anyagok bevitelét zöldségek és gyümölcsök formájában.
ÉLETMÓD
Azok, akik a mindennapi sportolást választják, egyszer csak ráébrednek, hogy szeretnének tudatosabban edzeni, amihez szakember segítségét keresik – ezúttal a bizonytalanabbaknak szólnak életmódszakértőnk tanácsai.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.