Életmód

Szórakozás / 1 órája
V. G.
Imádjuk az ausztriai strandokat? Persze, nyáron az ember alig várja, hogy felfrissüljön a hőségben. Nem árt azonban, ha megszívlelünk néhány jó tanácsot, mielőtt vízbe merészkedünk.
Hétköznapi hősök
Koór Béla neve ismerősen cseng a triatlonosok körében: ő az a srác, aki néhány éve Ironman lett Nagyatádon, mégpedig úgy, hogy két évvel korábban még 171 kilogramm volt. Most viszont újra 170 - mi a megoldás?
Filmes körkép
Összeszedtünk filmes idézeteteket, amelyek a kezdő és a már aktív sportolóknak egyaránt kellő motivációt jelenthetnek. Yoda mester jól megmondta, nemde?
Életmód / 2 napja
Kezdünk kifogyni az ötletekből, hogyan foglaljuk le a gyerkőcöt? A sport sok esetben a legjobb megoldás, egyfelől alaposan lefárasztja a lurkókat, másfelől addig sem a szobában ülnek a számítógép előtt.
Teljesítménydiagnosztika
Néhány hete Cristiano Ronaldo azzal nyűgözte le a világot, hogy az orvosi vizsgálatokon olyan eredményeket produkált, mint egy 20 éves. Utánajártunk, hogy mi is az a teljesítménydiagnosztika, és milyen állapotban vannak a magyar sportolók.
Kánikula
Ebben a hőségben nem könnyű a szabadban tartózkodni, hacsak nem vagyunk vízközelben. Képválogatásunk szereplői, bizony, ott vannak, de elnézve egy-két fotót, ők is szenvednek.
ÉLETMÓD
Szakértőnk hat szempont szerint kategorizálta azokat, akik a hobbisport felé fordulnak, és rendhagyó szerepbe kerülnek. Azon kívül, hogy felsorolja a „problémás eseteket", megoldást is kínál a furcsa helyzetekre.
TIPPEK / 1 hete
A nyári kánikulában kevés dolog esik jobban, mint egy pohár hideg sör, koktél, üdítő vagy éppen néhány gombóc fagyi. Pedig lehet, hogy egy csésze meleg tea kortyolgatásával hosszú távon jobban járnánk.
Életmód
Régóta szeretnél megszabadulni a súlyfeleslegtől, de eddig mindig kudarcot vallott az életmódváltásod? Adunk néhány tippet, amelynek segítségével sikerrel küzdhetsz a kilók ellen.
Kockahas
Manapság el lehet veszni a kütyük világában, például már olyan szerkezet is van, amellyel a kanapén fekve izmosodhatunk. A termék pedig hatalmas népszerűségnek örvend: Cristiano Ronaldo a reklámarca.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.