Jennifer Aniston titka: boksz és jóga

2016-ban a világ legszebb nőjének választották, és az azóta eltelt három évben sem változott. Jennifer Aniston idén februárban volt 50 éves, és még mindig bámulatosan néz ki.

Bár számtalan filmben nyújtott emlékezeteset Jennifer Aniston, a világ mégis a Jóbarátok című sorozat Racheljeként emlékszik rá leginkább. A színésznő most is eljátszhatná a 20-30 éves pincérnőt, hiszen 50 évesen is fiatalokat megszégyenítően néz ki. Mindig is odafigyelt rá, hogy egészséges életmódot éljen, évek óta nagy hangsúlyt fektet a helyes táplálkozásra és a mozgásra.

Sosem csinált titkot belőle, hogy ő is kipróbált mindenféle hollywoodi sztárdiétát, tisztító- és méregtelenítő kúrát, de némelyikkel többet ártott a testének, mint használt. Étkezésében az egyensúlyra törekszik: nem von meg magától mindent, de arra figyel, hogy egészséges ételeket egyen. Minden reggel egy pohár citromos vízzel indítja a napot, tojást és avokádót eszik. Napközben a salátákat részesíti előnyben, egyik kedvence a Cobb-saláta, a Jóbarátok forgatása alatt is mindig ezt ette a szünetekben. Sok zöldséget, gyümölcsöt, halat és csirkét fogyaszt.

Jennifer Aniston imád sportolni /Fotó: Getty Images

Aniston a mozgás szerelmese, hetente hatszor sportol valamit. Nem szereti ugyanazt az edzéstípust csinálni, de két nagy kedvence van, ami minden héten szerepel a programjában.

– A boksztól fantasztikusan érzem magam – lelkendezett egy korábbi Ellen DeGeneres-műsorban. – Imádom, hogy leköt mentálisan és fizikailag is. Nem olyan, mint a kerékpározás, hogy csak felülsz és tekersz. A boksz az a sport, amely a jóga mellett hosszú idő óta leköt. Ezt nekem találták ki.

A másik nagy kedvence – ahogy említette – a jóga, amelyet 2005 óta űz, 60-75 perces edzéseket végez a jógaoktatójával. Különösen azokat az egyensúlygyakorlatokat szereti, amelyek a törzsizmait, a karját erősítik.

Amikor elkezdtem jógázni, azt vettem észre, hogy a lábaim egyre karcsúbbak lettek, az alkarom pedig egyre erősebb, és ami a legfontosabb, belül is éreztem, hogy erős vagyok – mondta Aniston.

Aniston februárban volt 50 éves, de éveket tagadhat le /Fotó: AFP

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.