Shakira is edz a Super Bowl-ra

Már csak néhány nap február 2-i Super Bowl-döntőig. Az amerikaifutball-bajnokság csúcseseményére a kolumbiai énekesnő is készül, mert Jennifer Lopezzel a félidei show fellépője lesz.

A Super Bowl-döntő minden évben az egyik legnézettebb sportműsornak számít, közel egymilliárd ember nézi szerte a világban. Idén a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers játssza a finálét.

A két csapat összecsapásán kívül milliók kíváncsiak a half time show-ra is, amelynek ezúttal Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgójának kedvese, Shakira lesz az egyik főszereplője. A szexi csípőmozgásáról is híres kolumbiai énekesnő hónapok óta keményen edz, hogy a legjobb formában lépjen színpadra. Társa pedig a szintén bámulatos alakú és fizikumú Jennifer Lopez lesz.

Shakira egy sztáredzőt, Anna Kaisert kérte fel, hogy készítse fel a show-ra. Kaiser az E! Newsnak arról beszélt, egyáltalán nem volt könnyű feladata az elmúlt hónapokban, mivel Shakira videóklipet forgat, készül új albumára, Kolumbiában is több jótékonysági rendezvényen vesz részt, s két kisfiával is szeretne minél több időt tölteni.

 

Gerard Piqué párja, Shakira lesz az egyik fellépő a Super Bowl szünetében /Fotó: Shutterstock

 

Az énekesnő fő edzésformája természetesen a tánc, de emellett másfél órás intervalltréningek is szerepelnek programjában. Shakira heti hat napot edz, vasárnaponként tart csak pihenőt, s étkezésén is változtatott, sok zöldséget és fehérjét fogyaszt. A reggelt kávéval indítja, ebédre halat és salátát eszik, vacsorára steaket grillezett paradicsommal, spenóttal. Napközben egészséges snackeket fogyaszt. A Super Bowl előtti utolsó hat hétben pedig teljesen kiiktatta a cukrot az étrendjéből.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.