Személyi edzők, akik túlsúlyosak voltak

Kisportolt test, kockahas, sehol egy deka felesleg. Elnézve az alábbi személyi edzőket, nehéz elhinni, hogy valaha súlyproblémákkal küzdöttek.

Ha valakik, ők tényleg tudják, mennyire nehéz megszabadulni a felesleges kilóktól. Az összeállításunkban szereplő személyi edzők nem néhány kiló súlyfelesleggel küzdöttek. Van köztük például olyan, aki több mint 60 kilót adott le.

Angelique Millis – leadott kilók: 18

Angelique Millis súlyos érzelmi evő volt.

„Ettem, ha szomorú voltam, és ettem akkor is, ha boldog voltam. Nem számított” – nyilatkozta Millis.

A fiatal nő aztán kezdte egyre kényelmetlenebbül érezni magát a ruhaboltok próbafülkéjében, amikor suttogva kérte meg az eladókat, hogy hozzanak neki nagyobb méretű ruhát. Millis végül eljutott odáig, hogy ha így folytatja, az egészsége is veszélybe kerülhet. Nagyon büszke rá, hogy változtatott az életmódján, az étkezési szokásain, és elkezdett sportolni. A sport ma már élete része, és sokaknak mutat példát saját történetével.

Keoni Hudoba – leadott kilók: 68

Nehéz elhinni, hogy New York egyik legkeresettebb személyi edzője néhány éve még 158 kilót nyomott. A most 31 éves férfi minden vágya az volt, hogy operaénekes legyen, ám a felvételin nem a hangja miatt vérzett el.

„Amikor azt mondta nekem egy színházigazgató, hogy nem a hangommal van a baj, hanem a súlyommal, tudtam, hogy változtatnom kell” – mesélte Hudoba, aki elkezdett diétázni és edzőterembe járni.

Egy év alatt leadott 30 kilót, majd utána jött a többi. Hudoba olyannyira megszerette az edzéseket, hogy fejébe vette, még 30 éves kora előtt saját konditermet nyit. Így is lett. Hudoba edzéseket tart, és sokan csodálkoznak, amikor elmeséli saját történetét.

„Előfordul, hogy aki nem ismer, azt mondja, könnyű nekem megcsinálni egy-egy feladatot, mert világ életemben sportoltam. Aztán elcsodálkoznak, amikor elmesélem a történetemet. Rájönnek, hogy én is ugyanolyan átlagember vagyok, mint ők, és nincs több kifogás, hogy mit miért nem lehet megcsinálni” – nyilatkozta a személyi edző, aki a kemény munka mellett azt is előírja ügyfeleinek, hogy hetente egy csalónapot tartsanak.

Dyan Tsiumis – leadott kilók: 29

Napi egy doboz cigaretta és minden, mi szem szájnak ingere – röviden így lehetne összefoglalni Dyan Tsiumis főiskolai éveit. A fiatal nő nyaranta számtalan divatos diétát kipróbált, edzett is, de ahogy visszatért az iskolába, újból visszahízott, és vészesen közeledett a 90 kiló felé.

„Észre sem vettem, hogy ennyire elszállt a súlyom. Tudtam, hogy muszáj változtatnom, és elkezdtem edzésre járni, hetente hatszor.” – mesélte Tsiumis, akit az motivált legjobban, hogy elhatározta, elindul egy félmaratonin.

A sport mellett persze az étkezésre is nagyon odafigyelt. Öt évvel azután pedig, hogy életmódot váltott, elkezdett személyi edzőnek tanulni.

View this post on Instagram

A day late to #transformationtuesday but wanted to share. This past week I was totally pissed about an Instastory I saw from a #fitpro ranting that unless you have a certain "body type" you shouldn't be a competitor. There are so many words I have to say about this…1st. Don't EVER let anyone tell you what you can or can't do NO MATTER WHAT, especially when someone's seeking to better themselves. If you believe it you can do it. 2nd As professionals we need to stand as an example of what IS possible. 3rd People may not remember what you said, but they will always remember how you made them feel! Now this is just me, but I strive to empower beings and make everyone feel FIERCE! Be the LIGHT! #getfierce #noexcuses #npcbikini #instagrambodybuilding

A post shared by Dyan Tsiumis (@dfierce) on

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Gyomorprobléma hátráltatta, ám ez sem akadályozta meg az ob-győzelmét
Elszállt a kuplung, elesett futás közben, nem volt erő a lábaiban – mégis megnyerte a 12 órás ob-t
Imádja az edzéssel járó endorfinlöketet Jon Bon Jovi
Hogyan segíthetnek a sportklubok az iskolások mozgásra ösztönzésében?
A pózolás művészetének elsajátítása nélkül nem lehet versenyt nyerni

Videók

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.