Személyi edzők, akik túlsúlyosak voltak

Kisportolt test, kockahas, sehol egy deka felesleg. Elnézve az alábbi személyi edzőket, nehéz elhinni, hogy valaha súlyproblémákkal küzdöttek.

Ha valakik, ők tényleg tudják, mennyire nehéz megszabadulni a felesleges kilóktól. Az összeállításunkban szereplő személyi edzők nem néhány kiló súlyfelesleggel küzdöttek. Van köztük például olyan, aki több mint 60 kilót adott le.

Angelique Millis – leadott kilók: 18

Angelique Millis súlyos érzelmi evő volt.

„Ettem, ha szomorú voltam, és ettem akkor is, ha boldog voltam. Nem számított” – nyilatkozta Millis.

A fiatal nő aztán kezdte egyre kényelmetlenebbül érezni magát a ruhaboltok próbafülkéjében, amikor suttogva kérte meg az eladókat, hogy hozzanak neki nagyobb méretű ruhát. Millis végül eljutott odáig, hogy ha így folytatja, az egészsége is veszélybe kerülhet. Nagyon büszke rá, hogy változtatott az életmódján, az étkezési szokásain, és elkezdett sportolni. A sport ma már élete része, és sokaknak mutat példát saját történetével.

Keoni Hudoba – leadott kilók: 68

Nehéz elhinni, hogy New York egyik legkeresettebb személyi edzője néhány éve még 158 kilót nyomott. A most 31 éves férfi minden vágya az volt, hogy operaénekes legyen, ám a felvételin nem a hangja miatt vérzett el.

„Amikor azt mondta nekem egy színházigazgató, hogy nem a hangommal van a baj, hanem a súlyommal, tudtam, hogy változtatnom kell” – mesélte Hudoba, aki elkezdett diétázni és edzőterembe járni.

Egy év alatt leadott 30 kilót, majd utána jött a többi. Hudoba olyannyira megszerette az edzéseket, hogy fejébe vette, még 30 éves kora előtt saját konditermet nyit. Így is lett. Hudoba edzéseket tart, és sokan csodálkoznak, amikor elmeséli saját történetét.

„Előfordul, hogy aki nem ismer, azt mondja, könnyű nekem megcsinálni egy-egy feladatot, mert világ életemben sportoltam. Aztán elcsodálkoznak, amikor elmesélem a történetemet. Rájönnek, hogy én is ugyanolyan átlagember vagyok, mint ők, és nincs több kifogás, hogy mit miért nem lehet megcsinálni” – nyilatkozta a személyi edző, aki a kemény munka mellett azt is előírja ügyfeleinek, hogy hetente egy csalónapot tartsanak.

Dyan Tsiumis – leadott kilók: 29

Napi egy doboz cigaretta és minden, mi szem szájnak ingere – röviden így lehetne összefoglalni Dyan Tsiumis főiskolai éveit. A fiatal nő nyaranta számtalan divatos diétát kipróbált, edzett is, de ahogy visszatért az iskolába, újból visszahízott, és vészesen közeledett a 90 kiló felé.

„Észre sem vettem, hogy ennyire elszállt a súlyom. Tudtam, hogy muszáj változtatnom, és elkezdtem edzésre járni, hetente hatszor.” – mesélte Tsiumis, akit az motivált legjobban, hogy elhatározta, elindul egy félmaratonin.

A sport mellett persze az étkezésre is nagyon odafigyelt. Öt évvel azután pedig, hogy életmódot váltott, elkezdett személyi edzőnek tanulni.

View this post on Instagram

A day late to #transformationtuesday but wanted to share. This past week I was totally pissed about an Instastory I saw from a #fitpro ranting that unless you have a certain "body type" you shouldn't be a competitor. There are so many words I have to say about this…1st. Don't EVER let anyone tell you what you can or can't do NO MATTER WHAT, especially when someone's seeking to better themselves. If you believe it you can do it. 2nd As professionals we need to stand as an example of what IS possible. 3rd People may not remember what you said, but they will always remember how you made them feel! Now this is just me, but I strive to empower beings and make everyone feel FIERCE! Be the LIGHT! #getfierce #noexcuses #npcbikini #instagrambodybuilding

A post shared by Dyan Tsiumis (@dfierce) on

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.