A gördeszkás világsztárt rejtette a maszk

„Jó móka volt” – írta az Instagramján Tony Hawk, miután kiderült, hogy a népszerű gördeszkást rejti az elefánt jelmeze az egyik televíziós műsorban.

A világ legnépszerűbb gördeszkását rejtette az álarc.

Miként hazánkban, úgy világszerte nagy népszerűségnek örvend az a műsorformátum, amelyben egy-egy híresség valamilyen maszk mögé rejtőzve énekel el ismert slágereket. Időnként természetesen sportolók és edzők is megfordulnak a műsorban, itthon például korábban Shane Tusup is szerepelt az egyik csatornán.

Futókönyv mellé futóöv!
Olvasóink közül már nagyon sokan találkoztak Futóarcok című könyvünkkel. Karácsonyi ajándéknak is jó választás lehet a több mint harminc remek magyar szabadidős futót bemutató kemény fedeles kötet, amelyet most a bolti árhoz képest 30 százalékos kedvezménnyel lehet megrendelni, ráadásul minden könyvhöz egy világító futóövet is ajándékba adunk.

Az Egyesült Államokban pedig a 2000-es évek népszerű videojátéka révén világszerte ismert gördeszkás, Tony Hawk rejtőzött az elefánt jelmez mögött. Az ötvenkét éves sportoló a The Cure Friday I’m In Love című számát adta elő, majd az első adásban kiesett és lelepleződött.

„Elsőként estem ki, de egy elefánt soha nem felejt. Talán túlságosan magabiztossá tett az, hogy több tehetséges zenész van a családban, de így is büszke vagyok rá, hogy előadhattam a Cure dalát. Nem ez lesz számomra az ugródeszka a zeneiparba vagy a valóságshow-k világába, de remek móka volt” – írta az Instagramján Tony Hawk, akinek természetesen nem ez volt az első ilyen jellegű szereplése. Az utóbbi húsz évben sok filmben és televíziós műsorban kapott kisebb-nagyobb szerepet.

A sikerét és a vagyonát ugyanakkor nyilvánvalóan a kivételes tudásának és sportteljesítményének köszönheti. Jellemző, hogy tizenöt évesen már évi százezer dollárt keresett, két évvel később megvehette élete első házát, a róla elnevezett videójátékból pedig hatalmas vagyonra tett szert.

Ugyanakkor ezt viszonozza is. Az alapítványa által már több mint hatszáz gördeszkapálya épült az Egyesült Államokban, amelyhez személyesen tízmillió dolláros adománnyal járult hozzá. Íme, Tony Hawk éneke a műsorban:

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.