Futás

Terepfutás
Blaskó Mihály csak mesélt és mesélt. Mesélt kígyókról, szakadékról, zászlóról, pihenésről. Mesélt szenvedésről, de boldogságról is – hiszen lefutotta a tervezett 230 kilométert az Amazonasnál.
Futás
Számos sikerélmény és kiváló eredmény után egy makacs sérülés hátráltatta Rudolf Tamás ultrafutót, aki korábban a hosszútávfutó-válogatott tagja volt – de már látja a fényt az alagút végén.
Futás
Szombaton 2400 nevező döntött úgy, hogy kipróbálja, milyen az, amikor a futáshoz az alábbi sportágak társulnak: csúszás, kúszás, úszás, kötél- és hegymászás, aquafitnesz.
Kihívás
Néhány nap múlva nyílik a dicsőségfal, amelyet első nagyobb kihívásunkra ígértünk. A cél 500 kilométer lefutása – az év végéig. Kis motiváció, aki még hezitál: lesznek nyeremények is!
JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS
Péntek hajnalban elrajtolt az ötszáz kilométeres jótékonysági futás, amelyhez több ismert sportoló csatlakozik. A rendezvényen bárki részt vehet, a szervezők a véradásra és a határon túli magyarokkal való összefogásra szeretnék felhívni a figyelmet.
BOGI BLOGJA
Megkerülhetetlen a téma Bogi szokásos pénteki blogjában: a kánikulafutások során elkerülhetetlen, hogy felerősödnek az illatanyagok, és az is jó kérdés, szagügyileg mi a toleranciahatár.
Akadályfutás
Ha Nyáregyháza, akkor alapvetően motokrossz, a helyi pályán azonban nemcsak a motorok száguldanak, hanem hagyományosan a Brutálfutásnak is otthont ad a terep – az idén már nyolcadszor.
ULTRAFUTÁS
Négyszáz kilométer, vad és gyönyörű tájak, magányos futások, minimális pihenőidő és alvás a hat nap során – Lubics Szilvia augusztusban első magyarként indul az Ultra Gobi 400-on!
ÚJ KÖZEGBEN
Noha a hajnali futás is alaposan igénybe veszi, Dombi Tibor a nagy melegben sem áll le. Menni kell, levezetni az érettségivel járó feszültséget – blogszerzőnk ugyanis azt is vallja, tanulni sosem késő.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.