Futás

Életmód
A pénteki kormányrendelet világosan meghatározza, milyen körülmények között engedélyezett a kinti szabadidős sportolás – és így már azt is tudjuk, mit nem kell szégyellni.
FUTÁS
Sokan tudják Csécsei Zoltánról, hogy második lett a Spartathlonon, és immár három futópados világrekord is az övé – a kezdetekről beszélt a világ egyik legjobb ultrafutója.
FUTÁS
#YoCorroEnCasa Challenge, vagyis „Otthon futok” néven kampányt indítottak Spanyolország legjobb futói, akik mindenkit arra buzdítanak, hogy ha tehetik, otthon fussanak.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk sem tehet mást, mint mindenki ország-, sőt világszerte: saját környezetében oldja meg a napi sportolást. Hédi találékonynak is bizonyult, olyannyira, hogy izomlázat kapott. Ki hogy áll az otthoni edzésekkel?
Otthoni sportok
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják fenn formájukat. Maráz Zsuzsanna verseny nélkül folytatja az edzéseket, közben jelentkezett az esztergomi kórházba.
Ultrafutás
Miközben a világon elmaradnak a futóversenyek, él a remény, hogy az őszi kihívásokat nem fenyegeti veszély, s a legendás Spartathlonra is sor kerül szeptember 25–26-án, sok magyarral a rajtban.
Futás
Hétfő óta tart zárva a Margitszigeti Atlétikai Club mindkét komplexuma, és a közös edzéseket is felfüggesztették, ez azonban nem jelenti azt, hogy megállt volna a futóélet – csak átalakult.
Futás
Sokan vannak, akik most úgy vesznek gyorsan futópadot, hogy még életükben nem láttak közelről egyet sem: kollégánk is így volt ezzel, de egy hónapos tesztelés után már beszámolhatott tapasztalatairól.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.