Futás

ULTRAFUTÁS
Elkezdődhet a visszaszámlálás: szeptember 28-án kora reggel Athénban elrajtol a 246 kilométeres, legendás Spartathlon, amely az évtizedek sodrásában megannyi magyar sikert hozott.
Brutálfutás
Csaknem két és félezren indultak az idei Brutálfutáson Nyáregyházán, így a zokniban induló mezőny létszám-, a győztes pedig pályacsúcsot döntött.
Hell Race
Elérkezett a nagy nap, június 18-án, magyar idő szerint 18 órakor elrajtol az ötnapos 3. Hell Race mezőnye, Szőnyi Ferenc pedig szeretné megvédeni a címét.
FUTÁS
A futás kapcsán kitűzött célok eléréséhez ki kell alakítani a saját szokásainkat, tudni kell, mi a jó a szervezetünknek, de az sem baj, ha a sokat látott futók tanácsait is megfogadjuk.
Futás
A futáshoz a legfontosabb a megfelelő cipő kiválasztása, de érdemes a felsőruházatra is figyelmet fordítani. Vezesse az izzadtságot, ne legyen benne melegünk, ne irritálja a bőrt, no meg nézzen ki divatosan!
Ultrafutás
Az Ultra című film rendezője, Simonyi Balázs Japánban (250 km), Görögországban (180) és itthon (200) futott le majdnem ekkora távot. Ahogy ő fogalmaz: „hosszúkatinkázott”, vagyis a versenyekkel edzett.
Futás
Brutálfutást rendeznek szombaton Nyáregyházán – a pálya képekben és leírva is kegyetlen, mégis népszerű, ezért a selejtezőre csak valamivel több mint 2500-an nevezhetnek.
Futás
A Magyar Hospice Alapítvány képviseletében az ország minden tájáról ötvennyolcan álltak egy jótékony cél mellé, hogy közvetve beteg, daganatos emberek mindennapjain segíthessenek.
Gyaloglás
Sokan nem tartják sportnak a gyaloglást, pedig remekül készíti fel szervezetünket a komolyabb mozgásformákra, és egyáltalán nem csak az idősebbeknek javasolt. De hogyan űzzük helyesen?
Route 21/42
Június elsejével megkezdtem „beszoktatásom" a futóközösségbe, célom, hogy az ősszel félmaratonit fussak, 42 évesen, anyaként, szertelen-rendszertelen énnel és élettel – és egyelőre titokzoknival… Blog, 2. hét.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.