Futás

FUTÁS
Vízer Dániel idén sem tétlenkedett: immár hetedszer teljesítette a nagyatádi Ironman-versenyt, ötödször is nekivágott a Balaton Szupermaratonnak, futott az Ultra Tisza-tón, és a Szentlászló Trailen is.
TEREPFUTÁS
Túl nagy felhajtás nem volt a 2019-es Piros 85 terepfutóverseny férfi győztese körül, pedig november elején a felvidéki Patrik Milata új pályacsúcsot teljesítve előzte meg a riválisokat.
FUTÁS
Fair play életműdíjat vehetett át a Magyar Olimpiai Bizottságtól a legendás ultrafutó Bérces Edit, akinek több szempontból is sokat számít az elismerés.
Futás
Több mint 2500 Mikulás köszöntötte futással advent második vasárnapját. A névadó Blikk minden nevező után 500 forinttal támogatta a Bátor Tábor Alapítványt, amely így több mint egy millió forinttal gazdagodott.
FUTÓÚTVONALAK
A Budai-hegység egyik legismertebb, legkedvesebb, sokaknak a legszebb futóútvonalra vezeti el a terepet kedvelőket Kremlicza Levente: sorozatában a Hármashatár-hegy panorámakörét mutatja be.
Futás
A nagy álmai már teljesültek, de van még bőven célja az amerikai színekben versenyző Nagy Katalinnak. Sosem felejti, amikor húsz perccel a torinói vb vége előtt rádöbbent, hogy ő lesz a győztes.
Életmód
Nem számít, hogy gyalog, futva, rollerrel vagy kerékpárral járunk munkába, a testmozgás a lényeg. Hogy ez ne legyen nyűg, érdemes fontolóra venni néhány hasznos tippet. 
BOGI BLOGJA
Hogyan kell a zsúfolt buszon helyet találni magunknak? Bogi a kérdést a budapesti tömegközlekedésben harcedzett futó magabiztosságával válaszolja meg: egy tempós edzés csodákra képes!
FUTÁS
Hatodszor rendezik meg vasárnap a legnagyobb hazai Mikulás-futást, amelynek már csak második és családi futamára lehet nevezni. A nevezési díjból rászoruló gyerekeket támogatnak.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.