Futás

INTERJÚ VARGA JÓZSEFFEL
Varga József a magyar terepfutó-közösség kiemelkedő alakja. Eredményessége ellenére is nagyon szerény, közvetlen ember, aki hatalmas odaadással, alázattal áll a sportoláshoz.
CANICROSS
Felesége, a korábbi válogatott labdarúgó Hummel-Smuczer Angéla rábeszélése nyomán kezdett el kutyával futni Hummel Zoltán, és tíz lépés után beleszeretett a sportágba. Ma már kétszeres Európa-bajnok.
Futás
Majdnem harminc évvel győzelme után nagy valószínűséggel ismét elindul a Spartathlonon Bogár János, akinek a futótársadalom tagjai is segítenek előteremteni a részvétel költségeit.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk háta mögött nincsenek vidám napok, mert egy autó elütötte a kiscicáját, s a futásait most arra is áldozza, hogy megtalálja, aki az úton fekvő macsekot valójában megmentette…
Futás
Belus Tamás negyvenedik születésnapja alkalmából hatalmas pályacsúcsot futott a Szénás Körön. Az UTH címvédője szerint a versenyszünet jót tett az amatőr futók fejlődésének, és előtérbe kerülhetnek a magyar viadalok.
Futás
A koronavírus-járvány alatt több tájékozódási futó nehéz helyzetbe került, de a sportág berkein belül segítségnyújtást szerveztek – fiatalok és idősek is kaptak támogatást.
Interjú
Merényi Tímea Krisztina, a tavalyi Kékes Csúcsfutás női győztese a járvány alatt kicsit besokallt az egyedülléttől, az egyéni edzésektől, s várja, hogy végre versenyen induljon.
E-magazin
Havi lapozgatónkban írunk Sperka Tamásról és a virtuális Ultrabalaton-váltóról, de bemutatjuk a férfiakat megszégyenítő Chynát, az új csodaendurót és a friss instant túrát is.
Futás
A korábbi kiváló hosszútávfutó, jelenleg főiskolai docens Győri Ferenc már csak rekreációs célból fut, de 24 éve 24 órás Európa-bajnokságot is nyert – mint fogalmazott, az egész élete egy nagy ultramaraton.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.