Futás

BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszemlénk szerzője a futólét új fejezetét taglalja, hogy a nyári kánikula után ősztől már nem lehet kifogást keresni, ha el kell indulni edzeni, és felfedezte, milyen az, amikor valaki kocogva rajzol...
Futás
A Korinthosz 160 győztese, Enrico Maggiola szerint a szekszárdi verseny tökéletesen alkalmas arra, hogy nemzetközi csúcsesemény, egyfajta magyar Spartathlon legyen. Az olasz sportember már Indiában pihen – és közben maratont fut.
FUTÁS
Három és fél hónapot kellett kihagynia sérülések miatt Tiricz Irénnek, akire két fontos verseny is vár az ősszel, s reméli, ezeken a lehető legjobb formában tud rajthoz állni.
Jótékonyság
A rajongók egy repülőgépen utazhatnak és akár együtt is futhatnak az őszi Amszterdami maratonin Chris Evansszel. A DJ-ként is ismert népszerű brit tévés-rádiós személyiség jótékony célból keres útitársakat.
Futás
A tavalyi évhez hasonlóan Enrico Maggiola futott be elsőként a Korinthosz 160 kilométeres távján, ráadásul az akkori 15 óra 6 perces idején több mint negyven percet javított!
FUTÁS
Jeannie Rice megjavította a hetven év feletti nők félmaratoni világrekordját: a koreai születésű, de az Egyesült Államokban élő hölgy 1:37:07 óra alatt teljesítette a 21 kilométert az Ohio állambeli Akronban – 71 évesen!
Futás
A Góbi sivatag Mongólia felőli oldalán rendezték meg azt a hatnapos, 250 kilométeres versenyt, amelyen Roskovics Miklós az előkelő harmadik helyen ért célba.
BOGI BLOGJA
Büdösen szálltál fel a villamosra, netán a mohóság bűnébe estél a sportáruházban? Sebaj, akad feloldozás, ha azokat meggyónod a futás valamelyik templomában, például a Normafán, és pár pluszkilométerrel vezekelsz.
Futás
Csatlakozz Te is az Adidas Runners Budapest csapatához! Minden jelentkező, aki sikeresen felkészül, és részt vesz tizenöt edzésen, ajándék nevezést kap az október 20-án megrendezendő NATO-futásra.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.