Futás

ULTRAFUTÁS / 22 órája
Vincze András
A Spartathlonra készülő háromszoros Ultrabalaton-győztes Maráz Zsuzsanna szép győzelemmel hangolt a görögországi futásra: a női mezőnyben elsőként ért célba a korinthosz.hu verseny 81 kilométeres távján.
Kínok
A hobbifutásról készült fotók vagy cikkek zöme a mosolyról, a felszabadult érzésekről, a flow-ról szól, de vannak olyan részletei a kocogásnak, amelyek kevésbé kedvesek. Nézzük, szakértőnk szerint valójában mi zajlik a háttérben...
Applikációk - 3. rész
Millió meg egy alkalmazás ígéri, hogy méri a futóteljesítményünket, ezek közül gyűjtöttük most össze a legnépszerűbbeket.
Ultrafutás / 2 napja
R. B.
Alig több mint tizenöt óra alatt teljesítette az olasz Enrico Maggiola a Szekszárd–Baja–Szekszárd távot, így 160 kilométeren ő nyerte meg a Korinthosz ultrafutóversenyt. A hölgyek leghosszabb távján Máténé Varjú Edit győzött.
LUBICS SZILVI NAPLÓJA – 5. RÉSZ
A világ egyik legsikeresebb ultrafutója, Lubics Szilvia extrém kihívásra készül: szeptember 30-tól hét napon át a chilei Atacama-sivatag poklában fut majd – a felkészüléséről naplót ír a csupasport.hu olvasóinak.
Tippek
Évtizedes vita folyik arról, hogy a futással lehet-e fogyni, vagy sem, s miután a kocogás a túlsúllyal küzdők mentsvára, ugyanilyen akut kérdés, hogy ez a mozgásforma mennyire kíméli az ízületeket. Szakértőnk megírta álláspontját.
Ultrafutás / 5 napja
Vincze András
A Nemzeti Sport olvasói az augusztus 8-án megjelent lapszám publicisztikai oldalán, az Alapvonal című rovatban olvashatták az alábbi írást, amelynek ihletője az érdi ultrafutó, Roskovics Miklós 217 kilométeres Badwater-teljesítése volt.
Korinthosz / 5 napja
L. Á.
Először rendeznek 160 kilométeres versenyt a szekszárdi Korinthosz-futáson. A pénteken kezdődő viadal egyúttal kvalifikáló verseny is a jövő évi Spartathlonra, így nem véletlen, hogy rangos mezőny gyűlt össze.
SPARTATHLON - MÉG 50 NAP!
A háromszoros Ultrabalaton-győztes, a 2017-es Spartathlonon második Maráz Zsuzsanna szeptember 28-án, ötven nap múlva elindul a legendás futózarándoklaton – a kiváló sportolónővel a felkészülésről beszélgettünk.
Ultrafutás
Pénteken 13 órakor elrajtol a Szekszárd–Baja–Szekszárd útvonalon zajló Korinthosz mezőnye. Az idén először kiírt 160 km, azaz 100 mérföld hitelesített pálya lett, s kvalifikálhat a jövő évi Spartathlonra.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.