Futás

Futás
Juhász Patrik, a Kékes Csúcsfutás 18 éves győztese még megkapja az idősebbektől, milyen pimasz, amiért lehagyja őket, de úgy gondolja, a fiatalok is jól teljesítenek a hegyi és terepversenyeken.
Futás
Csurja Gábor, a Magyar Honvédség hivatásos altisztje a kötelező tesztek alkalmával nehézkesen teljesítette a távokat, emiatt változtatott életvitelén, azóta rendszeresen sportol.
Futás
Péntek reggeltől szombat délelőttig futottak a Spartathlon indulói: a nők között Maráz Zsuzsanna a második helyen végzett, a sokáig szintén másodikként futó Bódis Tamás feladni kényszerült a versenyt.
BLOGRA FUTOTTUNK
Közeledik az Ultrabalaton rajtja, az esemény sokféle emléket ébresztett blogszörfösünkben is, aki öt, csapatban teljesített tókör után kénytelen volt elengedni az idei versenyt – ki hogyan készül és várja az UB-t?
Ultrafutás
Bár a sűrű őszi versenynaptár miatt kevesen indulnak a szeptember 25-én esedékes 12 órás ultrafutó-bajnokságon, a szervezők mindent megtesznek, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.
Futás
A maratoni után az ultrafutásban is szívesen kipróbálná magát a háromszoros olimpiai bajnok kenyai futó, mert kíváncsi, milyen lehet több napon keresztül futni és szenvedni.
Futás
A híres magyar szabadidő- és versenysportolók legemlékezetesebb napját felidéző sorozatunk tizenegyedik részében Bogár János mondja el a rendszerváltás utáni Spartathlonon szerzett győzelmének történetét.
Futás
Bene Ármin tinédzserként erőemelésben ért el érmes helyezéseket, majd a dániai világbajnokság előtt közölte edzőjével, hogy futásra vált, ezért csaknem ellátták a baját.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.