Futás

BOGI BLOGJA
A futás spirituális oldalát próbálja felvillantani Bogi, de mint írja, a három és fél órás futóedzés vagy az intervallumozás kevés lehetőséget ad a befelé fordulásra – na, de mi a helyzet a bernáthegyi kutyával?
Futás
Ultrabalaton-felkészítő futást tart a Pomázi Futó Bajnokok SE, amely szervezésében pénteken lehet az Omszki-tó körül futni, és hangolódni a május 10–12. közötti megméretésre.
BLOGRA FUTOTTUNK
Egyre hosszabbak a nappalok és egyre hosszabbak a távok – a csupasport.hu blogszemlézője olyan posztokra és írásokra bukkant, amelyek különleges, kifulladásig tartó erőpróbákról szólnak.
Új közegben
Kovács István ezúttal segítő volt kedvese, Garami Katalin félmaratoniján, és bár a nagyobb futást Kati vállalta, néha neki is sprintelnie kellett, hogy minden klappoljon.
ULTRAFUTÁS
Györgyi Gábor nevét a terepfutás iránt érdeklődők ismerhetik, hiszen olyan teljesítések fűződnek a nevéhez, mint a legendás UTMB, a Transvulcania vagy a Kör, s a versenyeit fantasztikus videókon is megörökíti.
Maratoni után
Aki jelentős erőpróbára adja a fejét, készüljön fel arra, hogy célba érését követően fogékonyabb lesz a betegségekre.
Vivicittá
Két év után először zárt jó érzésekkel egy versenyt Virág-Erdélyi Zsófia. A Telekom Vivicittá félmaratoni versenyének női győztese lendületet kapott a viadaltól, amely reményei szerint Tokióig repíti.
Futás
Borza-Tóth Zsuzsanna fél évig készült tudatosan arra, hogy sikerrel lefussa a félmaratonit. Cipőt és órát vett, rutinosabb futó tanácsait követte, és az eredmény nem maradt el: kényelmesen teljesítette a távot.
Maratoni futás
A tavalyi bostoni maratoni győztese, a japán Kavaucsi Juki második lett egy hazájában rendezett versenyen, amit ráadásul nindzsaruhában teljesített. De nem ez volt az első őrültsége.
Futás
Nagy László, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának klasszisa szabadidejében is sok időt tölt sportolással. Ebben kitűnő partnere két dobermannja, Jolly és Joker, akik rendszeresen elkísérik egy-egy kiadós futóedzésre.
Futás
Virág-Erdélyi Zsófiának az eleje még könnyen ment, a végén megküzdött a szembeszéllel. A férfiaknál első Horváth György a tizenharmadik kilométernél lépett el a mezőnytől.
Stream
Honlapunk folyamatosan élő stream közvetítésekkel jelentkezik a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni vasárnapi versenynapjáról. Szurkolj velünk rokonaidnak, barátaidnak!
Terepfutás
A Salomon/Suunto Team Hungary tagja, Gyurkó Péter április 13-án, szombat reggel nekivágott egy nagy útnak. KÉK ÁLOM néven futó projektjének lényege, hogy két hét alatt végigfutja a Kéktúra-útvonal 1165 kilométeres távját.
FUTÁS
A Jászai Mari-díjas színművész versenykörülmények között még sosem futott 21 kilométert, a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás lehet az első – méghozzá súlyos daganatos betegségét követően.
BLOGRA FUTOTTUNK
Hegyre fel, völgybe le – betűszörfös szerzőnk ismét kedvenc terepén futott, de letért a megszokott ösvényről, s utána megnézte, a blogtérben ki hogyan bírja a trailfutás megpróbáltatásait.
ÚJ KÖZEGBEN
Dombi Tibor a hétvégén teljesítette a bécsi maratonit. A Debrecen korábbi válogatott labdarúgója blogjában arról írt, hogy ugyan az eredménye elmaradt a várakozásaitól, jólesett neki a futás.
AUSZTRIA
Haláleset vetett árnyékot a Vienna City Marathonra, mert egy 60 év körüli induló összeesett, s bár a helyszínen a mentők sikeresen stabilizálták az állapotát, később a kórházban elhunyt.
Futás
Szurkolókkal, családtagokkal együtt hatvanezer embert várnak a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni viadalra – a szervezők utcai futófesztivállal készülnek a hétvégére.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.