Futás

Futás
Belejöttünk a tesztelésbe! A csúszásgátlóval prímán abszolvált jeges hegyi menetek után következzék az egyszerre két órával futás: jobb kézen egy Garmin Forerunner 920XT, a balon egy TomTom Runner 2 Cardio volt.
Terepfutás
A súlymellény nem más, mint nagyobb ellenállás – vagyis nehezítő körülmény. Vannak, akik esküsznek rá és akadnak olyanok is, akik csak a veszélyforrást látják benne.
Ahogy a legenda látja
Az Év Sportolója Gála díszvendégeként Magyarországon járt a legendás atléta, az amerikai Carl Lewis, aki lapunknak mesélt a vegán életmódjáról és a maiak megváltozott motivációjáról.
BOGI BLOGJA
A futók köszönnek egymásnak. A kocogóknak be-beszólogatnak – a csupasport bloggere, Bogi megrögzött egyedül futó, és kiderül, hogy az edzései közben meglehetősen sok hatás éri...
Terepfutás
Kerékpárosként kezdte az egyik legnevesebb magyar ultrafutóedző, Lőrincz Olivér, aki imádja az erdőt, szeret magányosan futni. Az idén kihagyja stabil versenyét, ám más komoly tervei vannak. Nagyinterjú.
Futás
Szerelmespárok és párra váró szinglik számára rendeznek futóversenyt Balatonfüreden február 17-én. A Szerelmes Füreden az olimpiai bajnok ökölvívó, állandó bloggerünk, Kovács Kokó István, illetve Bogár János is ott lesz.
BLOGRA FUTOTTUNK
Magyarország egyik legnépszerűbb hegyi teljesítése, a 7. Classic Balboa volt a közösségi média slágertémája az elmúlt napokban, a csupasport.hu blogszemlézője is ennek a történetnek futott neki.
FUTÁS
A Real Madrid és a spanyol válogatott ikonja, Raúl González is megmérette magát a barcelonai félmaratonin. A negyvenhárom éves csatár 1.24.17-es idővel zárt.
Ultrafutás
Szabó Béla nevét nemcsak az ultrafutók szűk tábora ismeri, hanem azok a sportrajongók is, akik látták Simonyi Balázs Ultra című dokumentumfilmjét, amelyben egy kedves, elszánt Spartathlon-rajongó küzdelme elevenedett meg.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.