Futás

BLOGRA FUTOTTUNK
Balatoni nyaralás futás nélkül? Néha nagyon nehéz nekiindulni, nem is mindig sikerül, de blogszörfösünk most is megtalálta azokat az igazán elszánt sporttársakat, akiket az augusztusi hőség sem rettentett el a tekintélyes kihívásoktól.
KORINTHOSZ
Már negyedszer indul a Korinthoszon a csupán 20 éves Kohári Szabolcs, akit egy „kis falusi” öt kilométeres verseny nyomán csábított el a futás a futballtól.
Ultrafutás
A magyar ultrafutó-közösség kiemelkedő tagjai is részt vesznek a Szekszárdról és Bajáról startoló verseny távjain, amelyeken az indulók új fejlesztésű jeladórendszert is használhatnak.
Futás
Hónapokat hagyott ki az Ultra Tisza-tó korábbi győztese, a Spartathlont is teljesítő Mag Erika, aki a nehéz időszakban sem állt le, s a gyógytorna mellett rendre kerékpározással terhelte a lábát.
Futás
A rutinosabb futókkal is előfordul, hogy kételkednek magukban, amikor a melegben visszaesik a teljesítményük, ám az ausztriai edzőtábort letudó Lubics Szilvia szerint nem szabad kétségbeesni.
Futás
Nedjalkov Balázs, azaz NedyBali pécsi ultrafutó, számos száz kilométer feletti versennyel. A terepet tartja hazai pályának, és mint az írásából is kiderül, a legjobban azt szereti, ha egy kiadós futás miatt az erdőben éjszakázhat.
TEREPFUTÁS
Magyarország ikonikus hosszútávfutója, a Bécs–Pozsony–Budapest szupermaratonit egyhuzamban is teljesítő Horváth Jenő csehországi terepversenyen állt rajthoz, s tanulságos futás részese volt.
Futás
Az idén is megrendezik az Egy Vérből Vagyunk Alapítvány által szervezett, véradással egybekötött jótékonysági futást, amelyen a terv szerint szeptember 6. és 11. között hat napon át 600 kilométert futnak le a résztvevők.
Futás
Egy hónap múlva rajtol a 35. Wizz Air Budapest Félmaraton, amelyre az Akik maradtak című, Oscar-díjra jelölt film rendezőjén kívül az Oscar-díjas Saul fia operatőre és a Magyar Állami Operaház énekese is készül.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.