Futás

BLOGRA FUTOTTUNK
Hatodik részéhez ért blogszemle-sorozatunk, amelyben szerzőnk a sérülések kapcsán írt bejegyzések között navigált, de rábukkant egy remek erőnlétfejlesztő edzésről szóló írásra, s szóba kerül az is, hogy mire jó a bogárriasztó spray.
Futás
Három hét maradt a torinói maratoni versenyig, s a Loki korábbi szélsője hétvégén már harminchét kilométert tett meg a felkészülés hajrájában, közben az időeredményeit is feljegyezte.
FUTÁS
Kiengedték a kórházból Makai Viktóriát, a legsikeresebb hazai ultrafutók egyikét, akit majdnem megerőszakoltak vasárnap este. A futónő a kivizsgálást követően adott interjút a Csupasportnak.
Panoráma Trail
A terepversenyt hétvégén rendezik meg, amely során Magyarország közigazgatásilag egyik legészakibb pontjára is el lehet jutni, sőt a legmagasabb hazai csúcsra, a Nagy-Milicre is.
Futás
Makai Viktória ultrafutó saját közösségi oldalán számolt be arról, hogy megtámadták edzés közben, és férje mentette meg az erőszaktól. Mit tehetnek sportoló társai hasonló helyzetben?
INTERJÚ
Szekeres Andrásnak immár tíz éve a zene és a repülés mellett a futás is szenvedélyévé vált. A Junkies zenekar frontembere elsősorban erről beszélt a Csupasportnak, de természetesen a zene, a család, sőt a rántott aorta is szóba került…
ULTRABALATON 2019
Huszonkét perc alatt betelt a csapatnevezés a 2019. május 10–12. között zajló NN Ultrabalatonra. A 221 kilométeres tókerülő versenyen 1250 csapat indul majd – az UB az egyéni futók számára jövőre is a Spartathlon kvalifikációs eseménye lesz!
Korinthosz
Nemrég ért véget a Spartathlon, de már most el kell kezdeni a szervezést a legendás görög versenyre minősítő magyar eseményre, a Korinthoszra, hogy jövőre is minden flottul menjen.
ATACAMA-CROSSING
A magyar ultrafutónő negyedik helyezettként ért célba a 250 kilométeres, hat szakaszból álló versenyen. A fantasztikus kalandot és élményt jelentő kihívásról beszélgettünk vele.
Spartan Beast
A hétvégén kerül sor Miskolcon a Spartan Race újabb állomására, s a szombati kőkemény próbatételre három nap alatt 3800 nevezés érkezett!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.