Futás

ULTRAFUTÁS
Április második hétvégéjén rendezték meg Balatonalmádiban a 24 órás és a 100 kilométeres országos bajnokságot – oldalunknak ezúttal a huszonnégy órások aranyérmese, Beda Szabolcs beszél a versenyélményekről.
Futás
Kohári Szabolcs az ősszel megfertőződött a koronavírussal, de az idén már a futásra koncentrálhat, amelynek legutóbb a száz kilométeres magyar bajnokságon elért ezüstérem a jutalma.
Futás
Negyedszer írta át a hatvan felettiek maratoni világcsúcsát a japán Jugeta Mariko, aki most éppen 2:52:01-gyel tartja a rekordot – ez egyúttal az egyéni legjobbja is!
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszemlénket továbbra sem duzzasztják túl a bejegyzések, ami nem is csoda, hiszen továbbra sincsenek versenyek, ugyanakkor egyre több futó választ olyan egyéni teljesítést, amely megosztásra és továbbadásra is érdemes!
Interjú
Az esztergomi kórház koronavírusos betegeket kezelő intenzív osztályán dolgozik Horn Zsanett, aki Maráz Zsuzsanna tanítványa, s a hétvégén megnyerte a 100 kilométeres ultrafutó bajnokságot.
Futás
A szigorúbb korlátozások és a nehezebb rendezési körülmények mellett a hétvégén sikeresen megrendezték a 100 kilométeres és 24 órás ultrafutó országos bajnokságot Balatonalmádiban.
Futás
A maratoni táv teljesítése után egyelőre nincsenek konkrét céljai Nagy László korábbi válogatott kézilabdázónak, aki továbbra is szívesen húz futócipőt, de némiképpen lassított a futótempón.
Futás
A korábban világversenyeken szereplő, továbbra is atletizáló 35 éves Tom Lancashire hétről hétre gyermekkori álmait éli meg, hiszen a koronavírus-tesztelés egyik irányítójaként találkozik kedvenceivel, a Manchester United futballistáival.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.