Futás

Futás
Egy versenyt észrevétlenül is meg lehet nyerni, ezt Garami Katalin már tapasztalatból tudja. A sífutóból lett atléta sokszor volt második, majd belekóstolt a triatlonba is, és sosem volt ilyen jó formában, mint manapság.
Futás
Újra Athénba érkezett a magyar futó, de ezúttal nem Spárta volt a célja, hanem az egy kilométeres pályán körözgetett 24 órán keresztül.
BOGI BLOGJA
A Szomszédok teleregény anno egy generációt próbált megtanítani a lakótelepi etikettre – a mű mély nyomokat hagyott a lelkekben, amit jelez, hogy Bogit is megihlette egy futóepizód erejéig.
Futás
Vasárnap este Csécsei Zoltán futópadra lép, hogy 12 és 24 órás világcsúcskísérletbe kezdjen. A világbajnok Bérces Edit remek futókat kérdezett, mit üzennek Csécseinek a hatalmas kihívás előtt.
Extrém sportok
Két óceánátevezés és négy óceánátvitorlázás után vág neki ismét Rakonczay Gábor az Atlanti-óceánnak. Január 20-án egy speciális SUP hátán indul el az 5200 kilométeres útra, a Kanári-szigetekről Antigua szigetéig. Interjú.
Futás
A Vértes legszebb, legpanorámásabb részein futott át egy kis csapat, Szőnyi Ferenccel az élén. Természetesen nem vadkan üldözte őket, hanem baráti találkozót tartottak, amely a közös sportolás után ebéddel folytatódott.
FUTÁS
Korábban már tartotta a 12 órás futópados futás világcsúcsát a Spartathlon-2., aki vasárnap este 18 órától megpróbálja visszaszerezni a rekordot, illetve a 24 órás csúcsra is ráhajt.
BLOGRA FUTOTTUNK
A hétvégén a zúzmarások, azaz a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál, illetve a Tihany Trail versenyzői kerültek fókuszba – nagyon menők azok a futók, akik ilyen cudar időben is versenyzésre adják a fejüket!
FUTÁS
Talán nem is gondolná az ember, mennyi mindennel jár egy világcsúcskísérlet előkészítése. Csécsei Zoltán vasárnapi 12 és 24 órás futópados rekordpróbálkozása kapcsán kutakodtunk.
Futófesztivál
Lendvai Balázs 2019-ben csatlakozott a Csupasport 500 kilométeres kihívásához, s miután novemberre teljesítette is a vállalt távot, játékunk keretében nyert egy nevezést a Zúzmarára. Íme, beszámolója a futófesztiválról.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.