Futás

BLOGRA FUTOTTUNK
Lassacskán vége a versenyszezonnak, de blogszörfösünk még mindig talált olyan bejegyzéseket, amelyek a nagy elszántságot kívánó erőpróbákról szól, s közben kiderítette, mi a nevetős, szálkásító erősítés titka...
FUTÁS
Újabb kihívásra készül Zach Bitter amerikai ultratávfutó, aki ezúttal a decemberben esedékes Desert Solstice huszonnégy órás versenyén szeretné letenni névjegyét.
Futás
A nyolcvanhatodik életévét decemberben betöltő Ian Barnest sokat ismerik Nagy-Britanniában, legutóbb például brit csúcsot futott egy mérföldön. Az életerős öregúr évtizedekkel a kezdet után is élvezi a futást.
Futás
Három perc alatti ezrekkel teljesítette élete első aszfalton futott versenyét Kilian Jornet, aki emellett kampányt indított, és mindenkit arra kér, hogy a jövőben legyen sokkal környezettudatosabb.
Futás
A 24 órás országos ultrafutó bajnokságon elképesztő teljesítménnyel ért célba Csécsei Zoltán: 277.484 kilométert teljesített a szűk mezőnyben, rengeteget küzdve a tereppel, a sötétséggel és az egyedülléttel.
Futás
Sok próbálkozás után, 28 évesen nyert először felnőtt egyéni országos bajnoki címet a tájfutó Liszka Krisztián, aki maga sem tudja, mi lett volna, ha Lyme-kór miatt korábban nem kell kihagynia egy teljes versenyidényt.
FUTÁS SZAKSZEMMEL
A futás közbeni frissítésről, az elvesztett folyadék, tápanyag és elektrolit pótlásáról egyre több szó esik, sokat tudnak róla a hobbifutók is, mondhatni, örökzöld téma, s ezúttal a szakember, a sportélelmiszer-gyártásban is jártas dr. Gyimes Ernő véleményét kértük ki.
FUTÁS
Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke úgy véli, noha az ultra- és a terepfutás amatőr szabadidős tevékenység, bizonyos feltételek teljesülése esetén anyagi segítséget nyújthat a MASZ.
FUTÁS
Csécsei Zoltán terepfutóként is próbára tette magát – és nem is vallott szégyent –, a hétvégén pedig már a 24 órás országos bajnokság vár rá.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.