Futás

Futás
Cikksorozatunkban minden héten megismerkedhetünk egy-egy hazai szabadidő-sportolóval, aki megosztja velünk, miért a futást választotta. A második részben Rajcsányi-Posch Evelint kerestük meg.
Futás
A 800 méteren 2006-ban Európa-bajnoki bronzérmes Becky Lyne aktív korában tévúton járt, de mióta rájött, miben hibázott, szakmai segítséget nyújt az atlétáknak, és hasznos tanácsokkal szolgál nekik.
FUTÁS
Még a harcedzett Bogár Jánost is ledöntötte a lábáról a koronavírus-fertőzés. A megszokottnál még most is gyengébb, ezért mindenkit óvatosságra int, és azt tanácsolja: akármilyen nehéz, amikor szükséges, maradjunk nyugton.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk érdekes témára bukkant: milyen mosolyfajtákat képes produkálni a hobbifutó edzés vagy versenyzés közben és után – az örömöt és szenvedést nem sok választja el egymástól.
FUTÁS
Most induló cikksorozatunkban minden héten egy-egy magyar hobbifutóval ismerkedhetünk meg, aki elmondja, miért választotta a futást. A sorozat első állomásán Kiss-Francsics Ági meséli el történetét. 
FUTÁS
Az egészségügyben dolgozó Katie Asmuth megkapta a Covid–19 elleni kétadagnyi vakcinát, elutazott Kaliforniából Texasba egy száz kilométeres ultraversenyre, bukott a viadal kétharmadánál, mégis ő nyert.
FUTÁS
Jótékony britek különleges kihívásokat teljesítettek: Ben Blowes egy hónapon át futott naponta maratonit, míg Chris Hunt 2020 mérföldig jutott egy év alatt.
Futás
A kenyai Eliud Kipchoge és honfitársa, az etióp Kenenisa Bekele után Birhanu Legese a világ harmadik leggyorsabb futója a maratoni távon, pedig Berlinben és Tokióban is kínok között ért célba.
FUTÁS FELKÉSZÜLÉS
Nagy sikert aratott a járványhelyzet kezdetén indított Fittmaradok kampány, hamarosan pedig kezdődik a Gömbvillám-edzésprogram, amelyre január 15-ig jelentkezhetnek a szabadidős sportolók.
BLOGRA FUTOTTUNK
A hobbifutókra óhatatlanul felszaladt pár kiló, amit valahogy gyorsan le kell kocogni – blogszörfösünk is megfogadta, hogy nekiveselkedik, s hogy legyen motiváció, remek bejegyzéseket is talált.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.