Futás

Futás
Eliud Kipchoge szombati rekorddöntése újfent rávilágított, tudományos háttér nélkül ma már nem hajthatóak végre sporttörténelmi tettek. Szilágyi Tibor és Csere Gáspár értékelése.
FUTÁS
Tartja magát Ágoston Piró, akit néhány napja futás közben megtámadtak. Vádat emelnek az elkövető ellen, akivel találkozott is azóta. Visszament a helyszínre, és újra ott futott.
Futás
A maratoni távot a világon először két órán belül lefutó kenyait először kísérte el a családja, a célba érkezést követően pedig hazája elnöke is kifejezte neki elismerését.
Futás
A kenyai futó Bécsben a lehető legkedvezőbb körülmények között veselkedett neki a maratoni futás két órán belüli teljesítésének, és sikerrel járt. Az új, de nem hivatalos rekord: 1:59:40!
BOGI BLOGJA
Bogi a jelek szerint nem csupán a futásban találná meg a sport szépségét. Kiderül, hogy a korcsolyázás kissé félelmetes, ellenben egy lőtéren egész jól elboldogulna – amúgy ki milyen más sportot választana futás helyett?
FUTÁS
A magyar válogatott tagjai október 24-én utaznak a franciaországi Albiban sorra kerülő 24 órás világbajnokságra: a szövetségi kapitány esélylatolgatása.
FUTÁS
Október utolsó hétvégéjén a franciaországi Albiban kerül sor az idei 24 órás világbajnokságra, amely a tizennegyedik lesz a viadal történetében.
BLOGRA FUTOTTUNK
Rendhagyó lesz blogszörfösünk e heti összegzése, ugyanis kivételes módon egyetlen témát dolgoz fel, mégpedig a változó korban lévő nő különleges kihívását futóként és egyáltalán sportolóként.
INTERJÚ
Októberben az olimpiai bajnok kenyai sportoló két óra alá szorítaná a maratoni futás világrekordját. Ennek apropóján az idei interjúiból kiemeltük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.