A nyári szezonon túl

Idén második alkalommal kerül sor a Lupa Beach Run futóversenyre, amelyen hat különböző számban tehetik próbára magukat a jelentkezők.

Lupa Beach. Október derekán.

Elsőre érezhetnénk némi ellentmondást a fentiekben, csakhogy a Budapest melletti tónál lévő strand- és sportkomplexumot működtető csapatnak pontosan ez az egyik célja, hogy a nyári szezonon túl is legyen programok a „Lupán”.

„A nyári szezon előtt is, már májustól biztosítottunk sportolási lehetőséget, jártak hozzánk úszók, strandröplabdázók, szörfösök, vitorlások és a futóverseny is ebbe a vonalba tartozik, ahogy a szezon zárása után sem zárt be a strand, továbbra is várjuk a sportolókat” – mondta érdeklődésünkre Németh Zoltán, a Lupa Beach sportmenedzsere.

A Lupa Beach Runt idén másodszor rendezik meg, először júliusban tartottak futóversenyt a tónál, s a nagy sikerre való tekintettel jöhet a második kiadás.

„Elsősorban annak szurkolunk, hogy jó idő legyen a hétvégén, úgy tűnik, hogy nem fog esni – folytatta Németh Zoltán. – Nyáron már volt egy tókerülő versenyünk, a mostani lesz a második, és a futóverseny mellett egyéb programokkal is készülünk, lesznek előadások az egészséges táplálkozásról, a sportolásról, de egy koncert is része a programnak. Nagyjából háromszáz indulóval számolunk, néhány szabad hely még van, így a versenyen, illetve a programokon részt vevőket együttvéve 5-600 fővel számolunk a szombati napra, természetesen betartva a szükséges egészségügyi protokollokat.”

A résztvevők 5, 10, 15 kilométeren, illetve félmaratonin indulhatnak (10 és 21.1 kilométeren váltóban is), a körpályán pedig vegyes futófelület várja az indulókat, s mivel nemrég adták át az Eurovelo6 kerékpárút Budapest és Szentendre közötti szakaszát, bringával is lehet érkezni az egész napos programsorozatra, amely reggel kezdődik és késő délután ér véget.

🤩‼️IDŐREND‼️🤩Személyes sztorik, sportszakmai beszélgetések, élő ROCKABILLY koncert! 🎸🎙Ez vár Rád a futáson kívül…

Közzétette: LUPA Beach RUN – 2020. október 14., szerda

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.