nemzeti futóverseny

Nemzeti Futóverseny
Az áprilisi félmaratoni után újabb budapesti futóversenyen győzött az olimpikon Virág-Erdélyi Zsófia, aki ezúttal a Nemzeti Futóversenyen, tíz kilométeren végzett az élen.
Nemzeti Futóverseny
Remek időben és hangulatban zajlott a Hősök terén első alkalommal megrendezett Nemzeti Futóverseny. A résztvevők a Magyar Vöröskereszt preventív, egészségmegőrző programjait támogatták a nevezési díjakkal.
Futás
Az Országos Mentőszolgálat szóvivője néhány éve kezdett rendszeresen futni. Győrfi Pál azt vallja, nem kell világcsúcsokat futni, viszont a rendszeres mozgással sokat tehetünk az egészségünkért.
Futás
Az áprilisi bécsi félmaratoni győztese, az olimpiai bajnok Kovács István felesége, Garami Katalin az egyik nagykövete a Nemzeti Futóversenynek, amelynek üzenete, hogy figyeljünk oda a rendszeres testmozgásra.
Futás
Június 8-án rendezik meg a Nemzeti Futóversenyt, az első alkalommal kiírt megméretés befutója a Hősök terén lesz, ráadásul a nevezési díjjal másokon is segíthetünk. Íme, öt ok, miért érdemes indulni.
Új közegben
Kovács István ezúttal segítő volt kedvese, Garami Katalin félmaratoniján, és bár a nagyobb futást Kati vállalta, néha neki is sprintelnie kellett, hogy minden klappoljon. Mindketten a Nemzeti Futóverseny nagykövetei lesznek.
Új magazin
Tíz komplett edzésterv és sok-sok kiegészítő gyakorlat: ezt kínálja kiadványunk. Kezdőknek és haladóknak, 45 oldalon! Rövidebb távokra vállalkozóknak is érdemes böngészniük.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.