női testépítés

Testépítés
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből: fitneszmodell sorozatunkban bemutattuk a magyar származású, fiatalon elhunyt Marianna Komlost.
Fitnesz
Testépítő, modell, valóságshow-hős és a bulvársajtónak rendre témát szolgáltató amerikai feminista, aki felszólalt a szexuális zaklatás ellen is – nem csak a tetoválásai miatt feltűnő jelenség.
FITNESZ
Sorozatunk korábbi részeiben inkább a testépítés felé kalandoztunk, ezúttal viszont egy fitneszmodellt mutatunk be, a brazil szépség néven emlegetett Eva Andressát.
Fitnesz
A venezuelai Yaxeni Oriquen-Garcíát minden idők második legjobbjának tartják a szakágban, de éremgyűjteménye mellett elsősorban gyönyörűen kidolgozott izomzatára is büszke lehet.
Fitnesz
A michigani Iris Kyle tízszer nyerte meg a legrangosabb testépítőversenyt, de rengeteget vitáznak arról, hogy izomtömege mennyire kecses és nőies, vagy esetleg már férfias.
Testépítés
A Mr. Olympia verseny győzteseit bemutató sorozatunk után tíz női testépítőt, fitneszmodellt mutatunk be, ezúttal a fiatalon elhunyt Marianna Komlost.
Fitnesz
A testépítő fitneszmodelleket bemutató sorozatunk ötödik részében Nikki Fuller következik, aki az évek során férfiakat megszégyenítő izomtömeget növesztett, de mára visszavonultan él.
Fitnesz
Korábbi sorozatunkban bemutattuk a Mr. Olympia győzteseit, most tíz testépítő fitneszmodell következik. Lisa Marie Varon indulhatott volna a Ms. Olympia versenyen, de a pankrációt választotta.
Fitnesz
Korábbi sorozatunkban bemutattuk a Mr. Olympia győzteseit, most tíz testépítő fitneszmodell következik. Az első, nőknek kiírt versenyen Rachel McLish nyert, aki nem az izomnövelésben hitt.
Fitnesz
Korábbi sorozatunkban bemutattuk a Mr. Olympia győzteseit, most tíz testépítő fitneszmodell következik. A második részben a híres-hírhedt Joan Marie Laurerrel ismerkedhetünk meg.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.