plandurance

Szakszemmel
Van, ami fontos a futásban, és van, ami még fontosabb. Moós Gergely, a Plandurance alapítója arról ír, hogy nem elég tudnunk, mire figyeljünk, hanem keményen be is kell tartanunk ezeket.
Felszerelés
A párnázott futócipők jobbak hosszútávfutáshoz? A kérdés természetesen jóval sokrétűbb annál, hogy egyértelműen kijelenthessük: igen vagy nem. A Plandurance edzője, Stokinger Zoltán szakmai cikke.
Futás
Kezdőknek és haladóknak is szól Moós Gergely, a Plandurance alapítójának, vezetőedzőjének írása, amelyből az is kiderül, miért érdemes akár három részre is bontani a szezon versenyeit.
FUTÁS
A Plandurance szakmai vezetője ezúttal arról írt, mit érdemes észben tartaniuk azoknak, akik a városi futások megszokott világát felcserélnék a terepre.
Futás
Biztos meg kell előznöm az előttem futót? Biztos kell még az a néhány kilométer, hogy kerek szám jöjjön ki a hétre? Biztos a sok like-ra kell menni? A Plandurance szakmai vezetője érdekes témát boncolgat.
Futás
Az alap-, pontosabban az aerob állóképesség megteremtésének időszaka a mostani, írja cikkében Stokinger Zoltán, a Plandurance futóedzője, aki szerint a hosszú futásokkal célt érhetünk.
Futás
A Plandurance szakmai vezetőjét, Lőrincz Olivért aligha kell bemutatnunk a futóknak: az alábbiakban a népszerű edző a téli futásról osztja meg gondolatait.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.