Heti aktuális: éjszakai kerékpártúra

A nyári hőségben talán felüdülést jelenthet egy sötétedéskor kezdődő könnyű, mindössze 24 kilométeres ingyenes bringatúra az Őrségben. Egyéb fontosabb esemény a 28. hétről!

Fitnesz

Július 8., szerda – Budapest

Két éve heti rendszerességgel tartja ingyenes fitneszedzéseit a Decathlon csapata. Az órák látássérült fitneszkedvelőknek is ajánlottak, mert edzéselemeiket úgy állították össze, hogy könnyen és hatékonyan elsajátíthatók legyenek. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, hogy az edzőteremben csak megfelelő számú sportoló lehessen. Az órát 17.30 és 18.30 között rendezik meg.

 

 

Kerékpározás

Július 9–12., csütörtök-vasárnap – Bled, Szlovénia

Kerékpáros túra a Júliai-Alpoktól az Adriai-tengerig. Utazás autóbusszal Szlovéniába, ahol naponta 80–90 kilométer a tervezett táv. Szállás hotelekben, svédasztalos reggelikkel, az út többnyire sík vagy lejtős. Részvételi feltételek és jelentkezés a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen.

 

Kerékpározás

Július 10., péntek – Őriszentpéter

Éjszakai kerékpártúra 21 órai indulással az Őrségben, a helyi körforgalomtól. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, sisak, működő első és hátsó lámpa használata kötelező. Könnyű, hozzávetőlegesen 24 kilométeres túra, körülbelül 23 óráig tart. Az útvonal: Őriszentpéter–Nagyrákos–Szatta–Kerkafalva–Ramocsa–Kerkáskápolna–Őriszentpéter. További információ az orsegibringasok@gmail.com e-mail címen vagy Légrádi Zoltán 20/433-3907-es telefonszámán.

 

Túrázás

Július 11., szombat – Tata

Városismereti túra 13 kilométeren, Tata legszebb részein. Rajt 8 és 11 óra között, célzárás 16 órakor, nevezési díj 2000 forint. A résztvevők itinert kapnak, ennek segítségével kereshetik fel a megadott ellenőrző-állomásokat, ahol kérdésekre kell válaszolni. A részvételhez regisztráció szükséges a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen.

 

Futás

Július 11., szombat – Balatonlelle

Csillagok útján elnevezésű éjszakai futás legfeljebb 500 fő részvételével. Nevezés a helyszínen 20 óra 20 perctől. Tervezett rajt 20.45-kor a 400 méteres gyermektávval, aztán 21.15-től a 3.5, 7 és 10.5 kilométeres távon futók is indulhatnak. Rajt és cél a balatonlellei szabadstrand.

 

Kajakozás

Július 12., vasárnap – Dömös

Evezés a Dunakanyar kapujában, találkozás a dömösi hajóállomáson 10 órától. Rövid lapátolás Visegrádig, a vízről megtekinthető a Fellegvár és a Salamon-torony. Az útvonal a Szentendrei-szigetnél a Duna kiságában folytatódik, ebédszünet Dunabogdányban a strandon. Cél Leányfaluban, ezért praktikus az autókkal itt leparkolni reggel s autóbusszal utazni Dömösig. Részvételi díj 6000 forint, amely tartalmazza a tengeri kajakot, lapátot és a szakszerű túravezetést. A túra családbarát.

 

Triatlon

Július 12., vasárnap – Zalaegerszeg

Harmadszor is Zalatriatlon Sprint a Gébárti-tónál, négy kategóriában. Az újoncok, gyermekek, serdülők és ifjúságiak különböző távokon indulhatnak, nevezés itt lehetséges. Az esemény szervezői nem preferálják a helyszíni jelentkezést, de ha marad szabad hely a futamokra, a helyszíni nevezést az adott futam rajtja előtti egy órával bezárólag biztosítják.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.