Heti aktuális: szilveszteri futások másként

Az óév utolsó, illetve az új év első napjaiban is találni futóeseményt, amelyet egyéniben lehet teljesíteni, reménykedve abban, hogy hamarosan újfent normális versenyeket is rendeznek.

Futás

Virtuális szilveszteri futás december 31. és január 1. között, 5, 10 vagy 21 kilométeres távot lehet választani. Jelentkezni a lupabeachrun@gmail.com e-mail címen lehet 3500 forint ellenében. A teljesítést okostelefonnal vagy -órával lehet rögzíteni, s szintén az e-mail címre továbbítani. Létszámlimit 800 fő, eredményhirdetés január 3-án 18 órakor.

 

Futás

A Pomázi Futó Bajnokok SE hagyományos újévi futása 22.73 kilométeren, kicsit másként. Nevezés a paloskor.hu weboldalon, majd egyéniben január 1. és 3. között lehet megtenni a távot. Start a pomázi Trianon tértől.

 

Fotó: shutterstock

 

Kerékpározás

Bringázz át az új évbe elnevezéssel virtuális kerékpárostúrán lehet részt venni december 27. és január 4. között. Megadott idő között bármikor letekerhető a 15, 30, 50, 80, 100 vagy 150 kilométer valamelyike, gyermekeknek 5 vagy 10 kilométer. Nevezési díj 3500 forint, a teljesítés igazolását postacímmel a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre kell küldeni.

 

Futás

Happy New Year! virtuális futóverseny, amely lakásban, kertben, futópályán vagy terepen is teljesíthető akár futva, akár kerékpározva, akár szobabiciklivel vagy elliptikus trénerrel. 1, 5, 10, 21 vagy 42 kilométer közül lehet választani. Nevezési díj 3000 forint az első száz nevezőnek, utána 500 forinttal emelkedik az összeg. További részletek ezen a felületen.

 

Futás, gyaloglás

Online futás vagy gyaloglás december 15. és január 30. között, választható 7, 14, 21, 28, 35, gyerekeknek 2 vagy 4 kilométer. Szabadban vagy futópadon, gyaloglópadon vagy lépegetőgépen, teljesen mindegy, ráadásul nem szükséges előre regisztrálni. Elegendő csak teljesítéskor elküldeni a mért táv igazolását, nevet, postacímet a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre. Nevezés 3500 forint postaköltséggel együtt.

 

Futás

Három hónapos teljesítés futva, túrázva vagy gyalogolva, 2, 5, 10 vagy 21 kilométeren. Nevezés a happyway.hu/winter-challenge/ weboldalon. Eredményfeltöltés ugyancsak ezen a felületen egészen február 28-ig.

 

Futás

Hópihe télköszöntő virtuális futás 1, 5, 10 vagy 21 kilométeren. Nevezés ezen a felületen, a távokat december 1–30. között lehet teljesíteni bárhol az országban. A teljesítést itt lehet feltölteni, e-mailen és az esemény Facebook-oldalán nem! Nevezési díj 3500 forint, korhatár nincs, a kiválasztott táv futva vagy gyalogolva is teljesíthető. További információ a fussnekibalatonlelle@gmail.com e-mail címen kérhető.

 

Futás

A hagyományosnak nevezhető Szilveszteri jótékonysági futógála sem marad el, virtuálisan teljesíthető! Nevezni ezen a felületen lehet december 1-től december 31-ig, és a választott távot (szilveszteri 2021 méter, illetve 5, 10 vagy 21 kilométer) január 3-ig lehet teljesíteni. A teljesítés feltöltése ezen a felületen lehetséges. Nevezési díj 4000 forint, amelyből 500 forintot a rászoruló gyermekek étkeztetését biztosító szakszolgálat kap meg.

 

Torna

Ingyenes online gerinctorna, amely kiegyensúlyozottságra és lazításra is alkalmas. A gerinctorna segít megőrizni a gerinc mozgékonyságát, rugalmasságát, javítja a gyakran jelentkező hát- és derékfájást, valamint segít helyreállítani a felborult izomegyensúlyt. Regisztráció ezen a felületen lehetséges, kezdés hétfőnként és csütörtökönként 18 órától, előreláthatólag 18.45-ig tart.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.