Heti aktuális: szombattól Christmas Run

A Tihanyi, Szigligeti, Napfelkelte és Naplemente Félmaratonok szervezői a járvány alatt kéthetes, ingyenes virtuális futóeseményt rendeznek, amelyet egyénileg bárhol lehet teljesíteni.

Futás

Jótékonysági virtuális futás a Völgyzugolyház működtetéséhez, fenntartásához, bővítéséhez. A halmozottan sérült tanulókat foglalkoztató intézmény megsegítésére tetszőlegesen választott távon november 24. és december 8. között bárhol az országban, de akár otthon futópadon is. A jelentkezési űrlapot a volgyzugolyhaz.hu weboldalon november 24-től lehet kitölteni, egyben 3000 forinttal lehet támogatni (Magnetbank: 16200120-18541832, közlemény: jótékonysági futás és név) az alapítványt. Lehet készíteni fotót a futásról, s elküldeni e-mailben (volgyzugolyhaz@gmail.com), hogy bekerülhessen az összefoglaló videóban. További információ a 30/366-4312-es telefonszámon.

 

Futás

Ingyenes Christmas Run virtuális futás november 28-tól december 12-ig. Ez az esemény a Tihanyi, Szigligeti, Napfelkelte és Naplemente Félmaratonok szervezőinek koronavírus-járvány alatt indított virtuális eseménysorozata. További információk és előnevezés a europerun.eu weboldalon november 28-án 10 órától.

 

Edzés

Otthoni 15 perces mellizom fejlesztés, eszközhasználat nélkül, beiktatott szünetekkel.

 

 

Futás

Virtuális futás Szentendrén egész novemberben. A Panorámafutás Virtual Run zárt Facebook-csoportba kell jelentkezni, s november 30-ig bárhol az országban lehet teljesíteni az 5 vagy 10 kilométeres távot. Mindezek előtt azonban a panoramafutas.hu weboldalon lehet regisztrálni és nevezni. Utóbbi díja 7500 forint.

 

Edzés

Hasizom-erősítő gyakorlatok teljesen kezdőknek, ébredés után, reggeli edzéshez, ráadásul nincs szükség hozzá eszközre, plusz súlyokra. Ezzel a programmal biztosan sikerül szintet lépni.

 

 

Fitnesz

A koronavírus-járvány következtében hozott újabb szigorító intézkedések az edzőtermek nyitva tartását is érintette, de az újonnan induló igym.hu weboldal online edzőtermében a most regisztrálók egész novemberben ingyenesen edzhetnek 20 óra és reggel 5 óra között.

 

Torna

Ingyenes online gerinctorna, amely kiegyensúlyozottságra és lazításra is alkalmas. A gerinctorna segít megőrizni a gerinc mozgékonyságát, rugalmasságát, javítja a gyakran jelentkező hát- és derékfájást, valamint segít helyreállítani a felborult izomegyensúlyt. Regisztráció ezen a felületen lehetséges, kezdés hétfőnként és csütörtökönként 18 órától, előreláthatólag 18.45-ig tart.

 

Jóga

Teljesen kezdőknek ajánlott gyakorlatok, légzéstechnikai tanácsok, s mindössze egy törülköző vagy egy szőnyeg kell hozzá.

 

 

Túrázás, gyaloglás

Virtuális túranap egész novemberben. A helyszín szabadon választott, a túrázást vagy gyaloglást 10, 21 vagy 31 kilométeren lehet teljesíteni. Nevezni a BSI online felületén lehet, a teljesítést rögzíteni kell és az eredményt feltölteni a honlapra. A távokat futva is lehet teljesíteni, de a 21 és 31 kilométeren csak 2008. október 31. előtt születettek (12 évesek vagy idősebbek) vehetnek részt.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.