Heti aktuális: virtuális túranap

A kormányintézkedések következtében szinte az összes szabadidős rendezvény elmarad, kivéve az online programok, amelyeket egyénileg meg lehet tartani. Egyéb fontosabb események a 46. hétről!

Túrázás, gyaloglás

November 1-29. – Magyarország

Virtuális túranap egész hónapban. A helyszín szabadon választott, a túrázást vagy gyaloglást 10, 21 vagy 31 kilométeren lehet teljesíteni. Nevezni a BSI online felületén lehet, a teljesítést rögzíteni kell és az eredményt feltölteni a honlapra. A távokat futva is lehet teljesíteni, de a 21 és 31 kilométeren csak 2008. október 31. előtt születettek (12 évesek vagy idősebbek) vehetnek részt.

 

Futás

November 13-15., péntek-vasárnap – Magyarország

Virtuális futás az ország bármely részén, a 2.5, 5, 10.5 vagy 21 kilométeres távok közül. A résztvevő online regisztrál, telefonos futóalkalmazással vagy GPS-órával rögzíti a megtett kilométert, majd az eredményt feltölti a szervező honlapján feltüntetett felületre. További részletek a virtualfutok.hu weboldalon.

 

Futás

November 15., vasárnap – Budapest

Minden hónap harmadik vasárnapján krokodilfutás terephendiverseny a káposztásmegyeri Farkaserdőben, amelynek lényege, hogy a szervezők által kijelölt krokodil alakú pályán lehet egytől öt körig teljesíteni a távot. A hagyományos futóversenyekkel ellentétben nem a rajtidőpont, hanem a tervezett célba érkezési idő közös. Az egyéni rajtidőpontot a korábbi legjobb idő alapján lehet megállapítani, mégpedig úgy, hogy az adott versenyző célidejéből kivonják a mindenkori egyéni legjobb idejét perces vagy 15 másodperces alapon. Tehát, ha valaki például három perccel gyorsabb ellenfelénél, a következő futamot három perccel később kezdi. Minden egyéb információ itt megtalálható.

 

Futás, gyaloglás

November 15-30., vasárnap-hétfő – Magyarország

Tiszán innen, Tiszán túl, futás vagy gyaloglás. Virtuálisan teljesíthető a 7, 14, 21, 28 vagy 35 kilométeres táv valamelyike, míg gyerekeknek 4 kilométer teljesíthető. Szabadban vagy futópadon, gyaloglópadon, lépegetőgépen, szabadon választott. Előregisztráció nem szükséges, csak teljesítéskor kell elküldeni a mért táv igazolását, a nevet és postacímet a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címre. Nevezési díj 3500 forint.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.