spar maratoni

Új közegben
Kovács Kokó István is ott volt a hétvégi SPAR Budapest Maratonin: ez most egy könnyed futás volt neki, amit Lisztes Krisztiánnal kettesben teljesített.
SPAR MARATON
Még el sem rajtolt, de már több összevetésben is rekordot döntött a 33. SPAR Budapest Maraton® – 32 170 nevező teljesít különböző távokat a hétvégén.
SPAR MARATON
Kisteleki Dóra világbajnok vízilabdázó a szívbeteg kisgyermekekkel és hozzátartozóikkal tart a SPAR Budapest Maraton szombati FODISZ Esélyegyenlőség 500 méteres futamán.
SPAR MARATON
Sport, egészséges életmód és jótékonyság, no meg több tízezer futó – szombaton és vasárnap rendezik meg a 33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivált, amely a Pázmány Péter sétányról rajtol.
Hosszabb távon
Ha maratoni futás, akkor Csere Gáspár, aki 2016-ban és 2017-ben is bajnoki címet nyert, s aki a hétvégi SPAR Budapest Maraton kapcsán sok érdekességgel szolgál táplálkozásról, frissítésről, regenerálódásról.
Tippek, tanácsok
Következik a 33. SPAR Budapest Maraton, hét pontban foglaltuk össze, mi az, ami segítheti az indulókat és a nézőket is. Például nem árt tudni, hogy új az útvonal, Lágymányosra várják a mezőnyt.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.