Stratégiai játék a természetben

Fantasztikus kihívások a Megyerhegyi tengerszem sziklafalán, a sárospataki várnál, a Bodrogon, a füzéri várban, a Tiszán, a gomboshegyi pincékben vagy a Zempléni Kalandparkban – július 18-tól.

Sziklamászás a Megyerhegyi tengerszemnél, falmászás a Zempléni Kalandparkban, felfutás a Nagy-Gerebenre, hulladékgyűjtés csónakkal a Bodrogon, kalandozás a füzéri várban, rejtelmes feladatok a gomboshegyi pincékben és izgalmas verseny a tokaji Tisza-strandon. A szervezők előzőleg online feladatokkal választották ki a jelentkezők közül a tizenkilenc induló csapatot, amelyek az ország minden részéből érkeznek, és összesen tizenhárom feladatot kell teljesíteniük!

 

 

A csapatok négy főből állnak, két lány és két fiú. Nemcsak az erő és az ügyesség számít, hanem a stratégia, a logika és a szellemi tudás is! Nyári kaland július 18-tól, vasárnaponként a TV2-n nyolc héten keresztül. Az első epizód kezdési időpontja 12.40.

A VándorViadalt az országos Vándor Tábor Program szervezői valamint a Nagy Vagy! alkotói hozták létre. A Vándor Tábor Program 2017-ben indult, amelyben az idén már tizenötezer diák vesz részt, összesen harminchárom útvonalon.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.