jóga

Jóga
Egészséges életünk eléréséhez testünknek harmónia szükséges, amelyet folyamatos jógázással könnyen elérhetünk. Mindezek megismerésében segít nekünk Farkas-Serger Zsuzsanna jógaoktató.
Jóga
Eleinte az órára sem mert bemenni, ma pedig már jógát oktat Budapest egyik legismertebb stúdiójában. Hullai Viktória a példa rá, hogy az ember bármire képes. A YogaSecrets stúdió oktatója elmesélte, hogyan jutott el az első órától odáig, hogy ma már ő inspirálja az embereket a jógára.
Életmód
Ha nincs időnk jógaórákra járni, próbáljuk ki az online tanfolyamot, és meglátjuk, nem fogunk csalódni – feltéve, hogy követjük a „tanár” utasításait.
Életmód
Úszás, tánc, pilates, séta, jóga, kismamatorna – több mozgásforma is létezik, amely kimondottan ajánlott a gyermeket váró hölgyeknek, a thai boksz, a hegyi kerékpározás vagy a sí felejtős.
Életmód
Mintegy ezerötszázan vettek részt a Jógázz a Citadellán! elnevezésű rendezvényen, és ismerkedtek meg a hazánkban is egyre népszerűbb életforma rejtelmeivel. A szervezők már gondolkodnak a folytatáson.
ÉLETMÓD
Augusztus 13-án ünnepelte 101. születésnapját Tao Porchon-Lynch, a világ legidősebb jógaoktatója. A francia apától és indiai anyától származó hölgy kalandos élet során talált rá a nyugalom „sportjára”.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.