Bringagyűjtemény a garázsban

Remek, de nehéz évet zárt a világ egyik legnépszerűbb kerékpárosa, Fabio Wibmer, aki nemrég a garázsában sorakozó impozáns bringagyűjteményét is megmutatta rajongóinak.

Vajon mennyi bringát rejt a világ egyik legnépszerűbb kerékpárosának garázsa? A Csupasporton is írtunk már a hatalmas népszerűségnek örvendő osztrák Fabio Wibmerről, akinek több mint hatmillió követője van a Youtube-on. Nos, a népszerű videomegosztóra feltöltött, csaknem tízperces videójában körbekalauzolja rajongóit otthoni garázsában, és a kerékpársport szerelmesei vélhetően irigykedve csodálják jobbnál jobb járgányait.

A videót nézve az az ember érzése, mintha nem egy garázsban, hanem egy profi kerékpárszaküzletben lenne, ahol mindent kínálnak, ami a sportághoz szükséges. Az biztos, nehéz lenne egyetlen bringát kiválasztani, azt pedig mondanunk sem kell, hogy a különleges járgányok mellett több e-bike is megtalálható. Egyébiránt a videóban körülbelül tíz-tizenöt bringát láthatunk, és akkor még nem számoltuk a motorokat, vagyis összességében meglehetősen különleges és értékes gyűjteményről van szó.

Fabio Wibmer a koronavírus-járvány okozta nehézségek, az elmúlt év végén elszenvedett lábtörése ellenére is szívesen emlékszik vissza 2020-ra.

„A tavalyi volt az egyik legjobb évem, de egyúttal a legnehezebb is – idézte őt az As. – Leforgattam karrierem legjobb videóit, amelyek brutálisan jó visszajelzéseket kaptak. Nagyszerűen indult az év, de a végén elszenvedett motokrosszbaleset kicsit rontott az összképen. Egyelőre lábadozom, de alig várom, hogy újra bringára ülhessek. A cél, hogy ez az év is felejthetetlen legyen.”

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.