Egymilliárdan látták már a bringás videóit

Az osztrák Fabio Wibmer és stábja valóban látványos és profi felvételeket készít különböző mountain bike-os trükkjeiről, megírt történeteiről – most összegyűjtöttük az öt legnépszerűbbet.

Fabio Wibmer elérte az egymilliárd megtekintést a YouTube-on, ennek kapcsán összeszedtük az osztrák kerékpáros legnépszerűbb videóit.

„Nem semmi, elértük az egymilliárd megtekintést, amiért nem lehetek elég hálás. Brutális ez a szám, köszönöm minden barátomnak, aki segített ebben” – mondta egy rövid Instagram-videóban Fabio Wibmer, napjaink talán legnépszerűbb mountain bike versenyzője, akiről a Csupasporton is többször írtunk. Egyszer bemutattuk garázsában tartott bringagyűjteményét, máskor megismerhettük, hogyan is repked a város különböző pontjain.

A huszonöt éves osztrák bringásnak több mint hatmillió feliratkozója van a YouTube-on, az egymilliárd megtekintés pedig ugyebár azt jelenti, hogy összesen ennyien nézték meg az oldalra feltöltött videóit. Ennek kapcsán összeszedtük, hogy cikkünk írásakor melyik volt az öt legnépszerűbb videója.

5.

Hatvannégy és fél millió megtekintésnél jár az a 2019 decemberében feltöltött videó, amelyben Lyontól Párizsig száguld végig Franciaország utcáin. Az egész simán megállná a helyét egy akciófilmben is. Persze ahogy a végén kiderül, időnként igencsak nagyokat esett.

 

4.

Hetvenkilencmillióan látták azt a videót, amelyet már több mint öt éve töltött fel. Ebben egy látványos szaltózás után pattan bringára, majd háztetőkön átkerékpározva lép meg az őt üldöző rendőrök elől. Bármennyire látványos, ezzel nyilván nem mutat jó példát, ami akkor is igaz, ha a felvétel megrendezett.

 

3.

A harmadik legnépszerűbb videóját már 107 és fél millióan látták, és itt is a rendőrök elől „menekül”, a különbség annyi, hogy helikopterből ugrik ki Ausztriában, a hófedte hegyekben, ami még látványosabbá teszi az üldözést.

 

2.

A képzeletbeli ezüstérmes a 2017 áprilisában feltöltött videó, amelyben Salzburg utcáin száguld, és mutat be látványosabbnál látványosabb trükköket és ugrásokat. Ez eléggé hasonlít az ötödik helyezett, Párizsban készült videóra, a különbség, hogy ezt már több mint kétszer annyian, majdnem 150 millióan nézték meg.

 

1.

A legnépszerűbb videó szintén Ausztria utcáin készült, 2019-ben, és minden benne van, amiért annyira szeretik a 25 éves osztrák bringást. Szaltózás, bringáról autóba ugrás, háztetőkön, lépcsőkön, korláton átugratás – és még sorolhatnánk. Tényleg érdemes megnézni!

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.