Újra előny a fogadóknál

A Tippmixpro számos sporteseményének legnépszerűbb piacain ismét szuper oddsok várják a játékosokat. (x)

A rendhagyó időszakot magunk mögött hagyva a legnépszerűbb eseményeknek is köszönhetően újra van miért drukkolniuk a sportok szerelmeseinek: a közelmúltban egyre több topbajnokság indult el, így a labdarúgó NB I és Magyar Kupa küzdelmei is folytatódtak. De napról napra egyre több a jó hír, mert bár szigorúan zárt kapuk mögött, újabb pontvadászatok indulnak újra, tehát szép lassan minden visszatér a megszokott mederbe. Régóta várt időszak ez a sportszerető- és fogadó közönség számára, ráadásul hazánk egyetlen legális online sportfogadási oldala még rátesz egy lapáttal: a Tippmixpro számos sporteseményének legnépszerűbb piacain ismét szuper oddsok várják a játékosokat.

Ismerős lehet ez a helyzet, hiszen a Szerencsejáték Zrt. februárban már lépett, most pedig a legkedveltebb bajnokságok újraindulásával ismét elérhetőek a kiemelt labdarúgó-mérkőzések és az események legnépszerűbb piacaihoz köthető magasabb oddsok. A növekedés szemmel látható, hiszen a nyereményszorzók emelkedése bizonyos piacokon ismét tizedekben mérhető, így túlzás nélkül állítható, hogy a Magyarországon illegálisan működő külföldi fogadóirodák kínálatainál is jobb oddsokkal találkozhatnak a lelkes fogadók a Tippmixpro felületén. Emellett újabb piactípusokat és fogadási lehetőségeket is aktiváltak, ezzel is színesebbé téve az élő fogadási élményt.

Kevesen tudják, mekkora veszéllyel járhat olyan nemzetközi fogadóirodánál játszani, amelyik nincs regisztrálva hazánkban. Ezzel szemben a Tippmixprónál minden nyeremény adómentes, a háttér kiszámítható, a kifizetések megbízhatóan teljesülnek, így a fogadók teljesen legális keretek között játszhatnak, és nem kell tartaniuk a bizonytalan tényezőktől.

A Tippmixpro a 2013-as indulás óta ötszörösére növelte forgalmát, és minden évben két számjegyű bővülést ért el, ezzel a magyarországi online sportfogadás legfontosabb szereplője.

Mindezt a tavalyi számok is alátámasztják, amikor a Tippmixpro kínálata 5 új sportággal és 60, korábban még nem fogadható bajnoksággal bővült. Emellett az egyes mérkőzésekhez kapcsolódó lehetőségek is tovább gyarapodtak: a topbajnokságoknál például 100-nál is több fogadási sorból választhatnak a játékosok, valamint havonta több ezer élő sporteseményt is kínál a tippmixpro.hu oldal.

A nyereményszorzó emelése csak a fejlesztések első lépése: az őszi hónapoktól emelkedik a szolgáltatások színvonala, hiszen megújul a Tippmixpro online felülete is.

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Magyar éremre számít az 1991-es győztes
Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a paradicsomról
Lassíts le, és elkezdesz látni!
A szélerősség fokozatai – mikor ne induljunk túrázni?
Kígyójával a nyakán szörfözött – pénzbüntetést kapott

Videók

Forradalmi extrém sport a vízen: szörf és krosszmotor összegyúrva
Lélegzetelállító videó: egy százméteres sziklatorony megmászása testközelből
Megmutatjuk, milyen őrült sebességgel száguld egy bázisugró

Hegymászás

A Magas-Tátra gyönyörű, de veszélyes kihívása profiknak: a Sas-út (videóval)
Hogyan lépjünk szintet a túrázás után? Tippek és tanácsok kezdő hegymászóknak
Végzetes kötél Katmanduból: a legenda, aki megállíthatatlannak tűnt

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?
Karintiában télen is lehet ötvözni a luxust a kempingezéssel

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.