Heti aktuális: örömfutás a Lupán

A nyár beköszöntével egyre több a vízitúra, supozás és evezés, de a legrangosabb eseményt vasárnap a budakalászi tónál rendezik meg, ahol három futótáv közül lehet választani.

Supozás

Napindító túra az Újpesti-öbölben június 17-én, csütörtökön. Találkozó 6 órakor ezen a helyen, vízre szállás 6.30-kor. A túra nagyjából két óra, deszkabérlés 7500 forint, saját deszkával érkezőknek 4000 forint a részvétel. Minden további információ a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen.

 

Túrázás

Kétnapos túra a Tátrában június 19-én és 20-án. Olyanok jelentkezzenek, akik képesek mindkét nap 5-6 órát nyugodt ütemben gyalogolni rohanás nélkül. Kevés szintemelkedés, látványos kirándulások lanovkával vagy kisvonattal. Naponta 9-10 kilométer a tervezett táv, mindössze 500 méter szintemelkedéssel. Részletek a lovemagastatra@gmail.com (Balogh Tamás) e-mail címen.

 

Evezés

Vízitúra június 19-én, szombaton a Mosoni-Dunán Rajka és Halászi között. A túra hossza 28 kilométer, a víz technikás, gyors, ezért ez a túra gyakorlottabbaknak ajánlott. Találkozó 8 órakor Rajkán az Aranykárász kemping előtti parkolóban. További információ a sziasztok@bejarhatoutazasok.hu e-mail címen vagy a bejarhatoutazasok.hu weboldalon.

 

Supozás

Szigetcsép rejtett nádasaiban lehet lapátolni június 19-én, szombaton. Találkozó a szabadstrandon 14 órakor, vízre szállás 14.30-kor, a túra nagyjából 4.5 óra. További információt a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen lehet kapni, deszkabérlés 9000 forint, saját felszereléssel 4000 forint a részvétel.

 

Futás

Lupa Love Run – védettségi igazolvány nélkül is. Június 20-án, vasárnap a Lupa Beachen (2011 Budakalász, Tó utca) rendeznek 7, 14 vagy 21 kilométeres örömfutást, akár váltóban is. Nevezési díj 5990 forint, rajt a félmaratoni távon 11 órakor, fél órával később a 14 kilométeresen, míg délben a legrövidebb távon. A verseny után strandolási lehetőség.

Címlapfotó: Dömötör Csaba

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.