Heti aktuális: túra három kilátóhoz

Számtalan korábban meghirdetett eseményt visszamondtak a napokban, egyelőre azonban a balatonalmádi kirándulást még nem. Az idei a harmadik rendezés, de ezúttal is egyénileg teljesíthető.

Túrázás

Egyéni program április 16-án, pénteken az Újpest melletti Farkaserdőben. Rajt és cél az újpesti atlétikai stadion mellett, a Külső-Szilágyi út és az Erdősor út sarkán. Mindenki egyénileg teljesítheti a 9 vagy 14 kilométeres távot, szintidő nincs, de kizárólag 13 és 21 óra között érvényes a túra. Nevezési díj 1500 forint.

 

Túrázás

Tavaszi szomszédoló elnevezésű túra a Zalai-dombságon április 17-én, szombaton. Legkorábbi indulás regisztráció után reggel 7 órakor a petrikeresztúri Kossuth utca 60. szám alatt található kultúrháztól. Választható 8, 16 vagy 24 kilométer, de legkésőbb 19 óráig vissza kell érkezni a rajthoz. Nevezési díj 14 éven aluliaknak 500, mindenki másnak 1000 forint.

 

Futás

Tíznapos virtuális futóesemény a Trappoló Tappancs, amelyre ezen a felületen lehet nevezni, és 1, 5, 10 vagy 21 kilométer közötti távok közül lehet választani. Mint a virtuális programoknál mindig, ezúttal is bárhol az országban teljesíthető a kihívás április 17. és 27. között, futva, sétálva vagy akár babakocsival is. Létszámlimit 500 fő, nevezési díj 4000 forint, távtól függetlenül. Korhatár és szintidő nincs.

 

Túrázás

Harmadszor rendezik meg a Három kilátó túrát, ezúttal azonban egyéni eseményként, április 17-én, szombaton. Indítás szabadtéren, a balatonalmádi vasútállomásnál, fertőtlenítő használata és maszk megfelelő viselése kötelező. Ellenőrzőpont ezúttal nem engedélyezett, ezért a teljesítést kódszám leolvasásával lehet adminisztrálni. Helyszíni nevezés 1900 forint, viszont április 15-én, csütörtökig a boszimre@gmail.com e-mail címen jelentkezve csak 1700 forint. A túra teljes hossza 20 kilométer, de lehetőség lesz csak az egyik kilátóhoz elmenni, ez csupán hat kilométert jelent.

 

Balatonalmádi madártávlatból. Fotó: shutterstock

 

Túrázás

Hőforrási kőhodály elnevezéssel április 18-án, vasárnap élő túrán lehet részt venni, de kizárólag egyénileg. A csoportosulás továbbra sem megengedett. Választható távok 10, 20 vagy 35 kilométer, az itinert a szervező kikészíti Egerszalókon, a Saliris játszótér felett található nyársalóasztalra. Regisztráció kötelező a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen a túra és a túrázó nevének megadásával. Az itiner 7.30 és 11 óra között lesz kihelyezve, célzárás 18 órakor. Nevezési díj 2500 forint.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.