Síelés

Síelés
A legújabb osztrák szabályozások hatására döntöttek az ischlgi síközpont vezetői, hogy – a járvány kitörésekor késedelmes intézkedései miatt kétes hírnevet szerző – centrum az idényben nem nyit.
Síelés
Áprilisban kezdődik az Ischgl-ügy, amelyhez több mint ezren nyújtottak be keresetet az osztrák kormány ellen, miszerint a síparadicsomban kirobbant koronavírus-fertőzést nem kezelte megfelelően.
Síelés
Kedvelt kirándulóhely egész évben az ország csúcsa, a Kékestető, így télen sem csak a síelők, hanem kirándulók és túrázók is érkeznek a Mátra legmagasabb pontjára.
Síelés
A szlovéniai síterepeket bemutató sorozatunk harmadik, egyben utolsó állomásán Maribor környékére kalauzoljuk olvasóinkat, hogy megismerkedjenek két kitűnő síközponttal, a pohorjeivel és a roglaival.
Síelés
Néhány napja bemutattuk Kranjska Gora és Kanin-Sella Nevea sípályáit, amelyek a járványügyi szabályok betartásával látogathatók, ezúttal a krvaveci és cerknói síterepekkel ismerkedhetünk meg.
Síelés
Bár sípályákon elsődleges a biztonságot nyújtó felszerelés, a hatvanas évektől kezdődően a sportszergyártó cégek egyre nagyobb figyelmet fordítottak a különböző kiegészítők megjelenésére is.
Ausztria
Várhatóan egy héttel tovább, január 24-ig tart Ausztriában a zárlat, a helyiek azonban megrohamozták a síterepeket, Semmeringben például lehetetlenség volt tartani a megfelelő távolságot.
Síelés
A szlovén síterepeket bemutató sorozatunk első állomásán az ország északnyugati csücskébe látogatunk, ahol a Kranjska Gora-i és a kanini pályák várják a sízőket.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.