Terepfutás

Terepfutás
Október 2-án rendezték meg a Vadlán Ultra Terepet a Keszthelyi-hegységben. A Cserszegtomajról induló verseny ötvenkilométeres távjának női harmadik helyezettje Muladi-Piros Gabriella lett.
Terepfutás
Szeptember 10. és 19. között rendezték meg az olaszországi Aosta-völgyben a Tor des Geants-t, Európa egyik legnehezebb terepultraversenyét, amelynek egyik távja érintett egy 2925 méteren lévő hágót.
TÚRÁZÁS HEGYI MENET
Az igazán elszánt hobbifutók, valamint az elhivatott túrázók kedvelt terepe Ausztria, szakértőnk ezúttal Tirol egyik gyönyörű helyszínére kalauzolja el az olvasót.
Terepfutás
A spanyolországi Vall de Boí adott otthont a terepfutó-világbajnokságnak, amelyen a magyar válogatott is részt vett. Az egyik újonccal, Horváth Kornéliával beszélgettünk a verseny után.
Terepfutás
Szeptember 5-én, szombaton nagy melegben rendezték meg a Pilis Ultra Trailt. Mindössze tizenöten álltak rajthoz, mert ez a szakág rendkívüli kihívás elé állítja a versenyzőket.
Kihívás
Köszönjük a sok-sok megtett kilométert, véget ért nyári játékunk, a Nagy hőségfutás: kisorsoltuk a Futóarcok könyveket és kisorsoltuk fődíjunkat is a gyulai Hőforrás Hotel jóvoltából.
Spartan Race
Évről évre nagyobb népszerűségnek örvend a terep-akadályfutás, amelynek legismertebb válfaja a Spartan Race – a lehetőségek tárháza végtelen, gyakorlatilag a szervezők fantáziája szab határt a kihívásoknak.
Futás
A rutinosabb futókkal is előfordul, hogy kételkednek magukban, amikor a melegben visszaesik a teljesítményük, ám az ausztriai edzőtábort letudó Lubics Szilvia szerint nem szabad kétségbeesni.
Futás
Nedjalkov Balázs, azaz NedyBali pécsi ultrafutó, számos száz kilométer feletti versennyel. A terepet tartja hazai pályának, és mint az írásából is kiderül, a legjobban azt szereti, ha egy kiadós futás miatt az erdőben éjszakázhat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.