Tom Cruise lepte meg a túrázókat

Az 59 éves színész a Mission: Impossible 7 egyik helikopteres jelenetét forgatta, amikor ejtőernyővel az Egyesült Királyság Lake District Nemzeti Parkjában landolt – az arra járó kirándulók legnagyobb örömére.

Élete egyik legkülönlegesebb túráját élte át a Lake Districtben túrázó pár, amely egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy ejtőernyős landol a közelükben. Már ez önmagában is szokatlan egy átlagos kirándulás alkalmával, de a pár akkor nézett igazán nagyot, amikor meglátták, hogy

az ejtőernyős Tom Cruise, aki éppen a Mission: Impossible 7 című filmet forgatta.

 

Álmomban sem gondoltam, hogy Tom Cruise-ba botlunk valaha is – idézi a pagesix.com oldala a magyar András Katicát, aki egy ismerősével járta az Egyesült Királyságban található Nemzeti Parkot. – Nagyon kedves volt velünk, megengedte, hogy készítsünk képet vele. Látszott rajta, hogy remekül érzi magát, és az is, hogy nagy munkában van éppen. Mire ismét felcsatolták rá az ejtőernyőt, és folytatták a forgatást, kisebb tömeg gyűlt össze a környéken, de a legkevésbé sem zavartatta magát.”

Tom Cruise híres arról, hogy akciófilmjei legveszélyesebb jeleneteihez sem használ dublőrt, mindent maga próbál megvalósítani. A Mission: Impossible 7 várhatóan 2022-ben kerül a mozikba, bemutatója alább látható.

Nyitókép: pagesix.com

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.