Karácsonyi ajándékötletek úszóknak

Nincs ötlet, milyen karácsonyi ajándékkal lepjük meg úszó ismerősünket? A Decathlon segítségével összegyűjtöttünk pár tippet, ami sosem jön rosszul egy úszónak.

Mp3 lejátszó

Gondoltad volna, hogy zenehallgatás közben 10 százalékkal nő a sportteljesítmény? Ez nem csak a futásra, hanem az úszásra is igaz. Ha egyedül úszik az ember, jól jön egy kis motiváló zene, ami elűzi a monotóniát. A Nabaijinak köszönhetően már úszás közben is élvezhetjük kedvenc zeneszámainkat a vízhatlan Mp3 lejátszóval.

Inkább hobbiúszóknak ajánljuk, akiket nem zavar a fülhallgató vezetéke az esetleges bukófordulók során sem. Könnyen kezelhető, kis méretű és súlyú. Legpraktikusabb, ha az úszószemüveg pántjára, hátra csíptetjük fel magát a készüléket, és a másik kis csipesszel akár a fürdőruha pántjához rögzíthetjük. Érdemes a sapkát ráhúzni a fülre, azzal is még jobban a helyén tudjuk tartani a fülhallgatót. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a fülhallgató belsejét átalakították, hogy ne maradjon benne a víz, így ne tompítsa a hangzást.

A régebbi modellekkel ellentétben hangosabbra állítható a zene és véletlenszerű zenelejátszást is be tudunk állítani rajta. 4Gb-os memóriájának köszönhetően véget nem érő playlistet is készíthetünk.

Uszodai táskák

Egy táska ajándékba sosem rossz. Ráadásul ha az kimondottan olyan kialakítású, hogy az úszófelszerelés minden egyes darabjának jut benne hely, egyenesen tökéletes. Lehet választani sporttáska vagy hátizsák fazont.

A sporttáska 30 literes, szellőző részekkel ellátott, így ha suliba vagy dolgozni megy a tulajdonosa úszás után, és nem tudja egyből kipakolni a cuccait, akkor sem kell aggódni. A hátizsákból két méretű létezik, 27 literes és 40 literes változat. Az alsó rekeszébe el tudjuk különíteni a papucsunkat/cipőnket, a nagy zsebeknek köszönhetően a végtelenségig pakolható, és még az úszódeszka is belefér. Ki ne örülne, ha sok-sok kis táska helyett csak egyet kellene magával vinnie, amibe minden elfér?

Úszószemüveg

Ha sokszor hallod a meglepni kívánt személytől, hogy olyan jó lenne végre egy tökéletes úszószemüveg, akkor itt az ideje, hogy meglepd egy szuper szemüveggel. A B-fast úszószemüveg intenzív használatra ajánlott, az orrnyerge milliméter pontossággal beállítható a beépített csavaroknak és a hozzá járó kis „csavarhúzónak” köszönhetően, így teljesen egyénre szabható. Választhatsz belőle átlátszó, füstös és tükrös lencsés változatot. Hidrodinamikai kialakításának köszönhetően a versenyeken is megállja a helyét.

Uszodai törülközők

Ha valami kis apróságot szeretnél még beszerezni, de nem tudod, milyen úton indulj el, akkor az egyik legjobb megoldás a mikroszálas uszodai törülköző. Kis helyet foglal, ami az edzőtáskákban jól jön, kiváló a nedvszívó képessége, ennek ellenére gyorsan szárad. Sok színben és több méretben is elérhető.

Létezik rövidebb és hosszabb szálú kivitelben, ilyenkor a téli hidegben lehet szimpatikusabb a puhább, hosszú szálú változat.

Amire télen kiemelten kell figyelni úszás után, főként lányoknak/nőknek, az a hajszárítás. A Decathlon kínálatában megtalálható a kimondottan erre a célra tervezett hajtörülköző. Öltözés közben csak rácsavarjuk a hajunkra, így kevesebb időt kell töltenünk a hajszárítással, s ez nem csak az uszodában jön jól. 🙂

Uszodai papucs

Az uszodában nemcsak a dressz vagy a szemüveg fontos, hanem a papucs is. Megvédi a lábunkat a fertőzésektől és a sérülésektől. Fontos szempont a papucsoknál, mennyire csúszásgátló és vízelvezető.

A Slap 900-as papucs talpa csúszásgátló gumibetétekkel van ellátva a jobb tapadás érdekében, a sarkába – mint egy lefolyó – vízelvezető van beépítve. Két változatban kapható: sima talppal és rücskös talpkialakítással, ami azon felül hogy enyhén masszíroz, segít a talpat szárazon tartani.

Koller Kata, a Decathlon bloggerének írása

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Schwarzenegger elárulta, szerinte hogyan élhetünk hosszú ideig
Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
Pókember-jelmezben mászott sziklát a brit erősember
Becsempészett motivációs rajz, extrém kihívások, pályacsúcs – Erős Tibor első 24 órás versenye
A futás miatt a Bükkhöz közel költözött, azóta jelentős versenyeken remekel

Videók

A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb
Mikor méterek döntenek életről és halálról: több mint százzal siklott át két épület között

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.