úszás

Úszás
Befejeződött a nyílt vízi úszóbajnokság, a hétvégi harmadik, egyben utolsó fordulója is nagy siker volt, ráadásul a rajtnál a Verrasztó testvérek látták el tanácsokkal a résztvevőket.
NYÍLT VÍZI ÚSZÁS
Az Ocean's Seven után csaknem két évvel a Still Water 8 nevű sorozatnak vágott neki Mányoki Attila. Sikerrel startolt, ráadásul nem egyszerűen átúszta a Zürichi-tavat, hanem meg is nyerte a főkategóriát.
Úszás
A kristálytiszta és szédítően mély búvártóban dől el az idei Open Water Tournament sorrendje augusztus 21-én. A rövid távot választók három, a hosszabbat vállalók kilenc kilométert úsznak le.
SWIMRUN
Szigetről szigetre, vízből sziklára, összekötve teljesíteni a távot – különleges élmény a Skandináviából származó swimrun, amelyet Cser Beatrix, Svédországban élő amatőr triatlonosunk hoz közelebb olvasóinkhoz.
Úszás
A július 31-i időpont halasztását követően augusztus 7-én rendezték meg a Balaton-átúszást, amelyen a járványügyi szabályozások ellenére közel hétezren indultak.
Úszás
A kedvezőtlen előrejelzés és a várhatóan gyakori szeles időjárás miatt csütörtökön eldőlt, hogy július 31-én biztosan nem rendezik meg az eseményt – egyelőre egy héttel tolták el.
NYÍLT VÍZI ÚSZÁS
Rasovszky Kristóf és Olasz Anna képviseli a magyar nyílt vízi úszókat a tokiói olimpián. Előbbi éremesélyes, de a szakágban is bármi megtörténhet, szóval Olasz Anna is érhet el szép eredményt.
ÚSZÁS
Arccal az ötven felé új úszásnemet tanult meg paraúszóként Patkás „Rocky” Tamás, aki a Boszporusz tavalyi átúszása után az idén Koppenhágában tempózna, ám a nagy álom továbbra is az Alcatraz szigete San Franciscónál.
Úszás
Zimányi Andrásnak a Balaton átúszása helyett ezúttal a Velencei-tó jutott, ám az immár kamionosként dolgozó férfi hisz benne, hogy jövőre lesz folytatás.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.