balatonátúszás2019

Balaton-átúszás
A 37. Lidl Balaton-átúszás női győztesét, Betlehem Dorkát nagyon meglepte a végeredmény, a 2001-es születésű versenyző ennek ellenére a tanulásra szeretne koncentrálni és pszichológia szakra felvételizne.
Balaton-átúszás
Kollégánk gondolt egyet és elindult a Balaton-átúszáson. Az 5200 méteres táv feléig jutott, ott fel kellett adnia a próbát. Elmondja, mi vezetett a bosszantó, de váratlannak egyáltalán nem nevezhető döntéshez.
Úszás
A Balaton-átúszások történetében összesen megúszott kilométerek számát illetően mérföldkő a mostani. Az idei 9290 teljesítővel a megúszott kilométerek száma eléri az egymilliót.
Balaton-átúszás
Székelyi Dániel, a balatonfüredi tíz kilométeres világkupán 12. helyen záró sportoló hasznos tanácsokkal látta el a 37. Lidl Balaton-átúszásra készülő, kevésbé tapasztalt indulókat.
Balaton-átúszás
Orvosi igazolás, felkészülés az UV-sugárzásra és a sodrásra, megfelelő táplálkozás: a Decathlon összefoglalta, mit is kell tudni a Balaton-átúszásról.
Vízi sportok
A Balaton-átúszásra készülve nem mindegy, milyen felszerelésben vágunk neki a távnak. A Decathlon segítségével most a kezdők, a haladók, de még a szemüvegesek is könnyedén dönthetnek.
Balaton-átúszás
Csütörtökön délben kiderül, megrendezhetik-e eredeti időpontjában az eseményt, amelyen a biztonság mindenek felett áll, és a szervezők a jótékonyságról sem feledkeznek meg.
Balaton-átúszás
Erdei Zsolt középsúlyú amatőr, félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok és Repka Attila olimpiai bajnok birkózó többször részt vett már a Balaton-átúszáson, de tudatos felkészülés nélkül már nem vállalják a megméretést.
Balaton-átúszás
A pályacsúcsot birtokló Papp Márk az idén is szeretne elindulni a Balaton-átúszáson, amelyen egyértelmű célja az újabb győzelem. És ebben még az államvizsgája sem hátráltathatja.

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.