balatonátúszás2019

Balaton-átúszás
A 37. Lidl Balaton-átúszás női győztesét, Betlehem Dorkát nagyon meglepte a végeredmény, a 2001-es születésű versenyző ennek ellenére a tanulásra szeretne koncentrálni és pszichológia szakra felvételizne.
Balaton-átúszás
Kollégánk gondolt egyet és elindult a Balaton-átúszáson. Az 5200 méteres táv feléig jutott, ott fel kellett adnia a próbát. Elmondja, mi vezetett a bosszantó, de váratlannak egyáltalán nem nevezhető döntéshez.
Úszás
A Balaton-átúszások történetében összesen megúszott kilométerek számát illetően mérföldkő a mostani. Az idei 9290 teljesítővel a megúszott kilométerek száma eléri az egymilliót.
Balaton-átúszás
Székelyi Dániel, a balatonfüredi tíz kilométeres világkupán 12. helyen záró sportoló hasznos tanácsokkal látta el a 37. Lidl Balaton-átúszásra készülő, kevésbé tapasztalt indulókat.
Balaton-átúszás
Orvosi igazolás, felkészülés az UV-sugárzásra és a sodrásra, megfelelő táplálkozás: a Decathlon összefoglalta, mit is kell tudni a Balaton-átúszásról.
Vízi sportok
A Balaton-átúszásra készülve nem mindegy, milyen felszerelésben vágunk neki a távnak. A Decathlon segítségével most a kezdők, a haladók, de még a szemüvegesek is könnyedén dönthetnek.
Balaton-átúszás
Csütörtökön délben kiderül, megrendezhetik-e eredeti időpontjában az eseményt, amelyen a biztonság mindenek felett áll, és a szervezők a jótékonyságról sem feledkeznek meg.
Balaton-átúszás
Erdei Zsolt középsúlyú amatőr, félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok és Repka Attila olimpiai bajnok birkózó többször részt vett már a Balaton-átúszáson, de tudatos felkészülés nélkül már nem vállalják a megméretést.
Balaton-átúszás
A pályacsúcsot birtokló Papp Márk az idén is szeretne elindulni a Balaton-átúszáson, amelyen egyértelmű célja az újabb győzelem. És ebben még az államvizsgája sem hátráltathatja.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.