címke: csirkemell

Receptsarok / 4 napja
Ha szereted a könnyű, energiát adó ételeket, próbáld ki ezt tésztasalátát. Van benne, minden, amire szükséged van, fehérje és szénhidrát is.
Receptsarok / 1 hete
Január elsején sokan megfogadták, hogy sportolnak és diétáznak. Csirkemell nélkül pedig szinte elképzelhetetlen a diéta. Ám, hogy ne váljon unalmassá a natúr csirkemell rizzsel, mutatunk egy ízletes salátát.
Receptsarok / 3 hete
Sokszor bajban vagyunk, hogy a csirkemellet, hogyan készítsük el úgy változatosan, hogy az étel beleférjen az egészséges kategóriába. Ha unalmas már a főtt rizs és a párolt csirkemell kombináció, akkor ideje kipróbálnod ezt az egyszerű receptet sok zöldséggel.
RECEPTSAROK / 2 hónapja
Töltsd fel magad szénhidráttal! Mondják azoknak, akik rendszeresen sportolnak. Ám ez nem jelenti mindig azt, hogy tésztát egyél tésztával. Ha hiszed, ha nem, a héjában sült krumpli is lehet megfelelő edzés utáni étel.
RECEPTSAROK / 2 hónapja
A sportolók nagyon kedvelik a tésztát, mert kellő energiát ad egy edzéshez, nem üli meg a gyomrot, és még változatosan is elkészíthető.
RECEPTSAROK / 2 hónapja
Nagyon finom, gyorsan elkészíthető, és ha zsírszegény sajttal készíted, még edzés utáni ebédnek is belefér.
RECEPTSAROK / 2 hónapja
Unalmas a csirkemell? Próbáld ki édesburgonyával. Az alábbi étel igazi ínyenc ebéd a délelőtti edzés után.
RECEPTSAROK / 2 hónapja
Leúsztál több hosszt már kora reggel az uszodában és farkaséhesen szállsz ki a medencéből? Az edzést követő egy órán belül ajánlatos olyan ételt fogyasztanod, ami fehérjében gazdag. Mint például ez.