címke: paleo

Receptsarok / 1 hónapja
Ennél egy pizzát, de már a gondolattól is lelkiismeret-furdalás gyötör? Bizonyára sokaknak ismerős ez az érzés. A pizza az egyik legnépszerűbb étel, ám nem éppen alakbarát. Búzaliszt helyett azonban már vannak más alternatívák, amivel elkészítheted.
5 hónapja
El sem tudod képzelni, hogy egy krémes csokipuding is lehet egészséges, tej- és cukormentes? Pedig igen. Ez a kókusztejes csokipuding a vegán és a paleo étrendbe is beleillik.
6 hónapja
A töltött káposzta sokak kedvence, ám nem fér bele minden diétába. Van, aki a tölteléket rizs helyett zabbal készíti, a paleo étrend követői még utóbbit is elhagyják. Nem kell aggódni, a végeredmény mindenhogy tökéletes.
Receptsarok / 6 hónapja
P.N.
Egy csokoládétorta is lehet egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Ehhez nem kell más, mint mandula, datolya, avokádó és kakaópor. Megcsináltuk, megkóstoltuk, és kijelentjük, szerintünk ez a világ legfinomabb csokitortája.
Receptsarok / 9 hónapja
Egy kis kókuszkocka ebéd után? Természetesen nemcsak finoman, hanem egészségesen is, érdemes kipróbálni!
Receptsarok / 11 hónapja
A klasszikus kuglóf nagyon népszerű. Jólesik megenni belőle egy szeletet a reggeli kávéhoz. Ám ha egészségesen étkezünk, akkor az sok lemondással jár és búcsút inthetünk a kuglófnak is. Mármint a klasszikus változatnak. Amit most mutatunk, abból megengedhetsz magadnak két szeletet is akár a kávé mellé.
Receptsarok / 1 éve
Mennyeien kókuszos, krémes, és bűntudat nélkül fogyaszthatod. Ezt a cukor- és lisztmentes kókuszos csodát az ünnepekre is elkészítheted.