Shakira most szörfdeszkára pattant

Shakira nagyszerűen érezte magát a San Sebastiánban található mesterséges szörfparkban, és a hírek szerint a következő években világszerte egyre több ehhez hasonló létesítmény épül majd.

Sok hírességgel ellentétben Shakirát tényleg nem lehet azzal vádolni, hogy nem figyel oda magára, és a mozgás kimerülne nála abban, hogy bulikból bulikba jár. Olykor az az ember érzése, hogy már-már átesik a ló túloldalára.

Nemrég a Csupasport is beszámolt róla, hogy az utóbbi hónapokban a gördeszkázás lett az egyik kedvenc hobbija, amit szemlátomást komolyan vett, nem mellesleg nemrég elvégzett egy négyhetes ókorifilozófia-tanfolyamot is a Pennsylvania Egyetem online kurzusán. Mindezt negyvenhárom évesen, kétgyermekes anyukakánt.

Továbbra sem lassít, nemrég bizonyította, hogy szörfösként is megállja a helyét. Az Instagramra is kitett egy videót arról, ahogyan a San Sebastiánban található Wavegarden mesterséges medencéjében szörfözik.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Surfear en el @wavegarden_official ha sido increíble!!!🏄🏽‍♀️ Surfing at the Wavegarden was an absolute thrill!!! 🏄🏽‍♀️

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés,

A posztja szerint remekül érezte magát, és a videón az is látszik, hogy nem mostanában ismerkedett meg a sportág alapjaival.

Az efféle mesterséges szörfmedencék világszerte egyre népszerűbbek, nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a világ egyik legjobb szörfösének tartott, tizenegyszeres világbajnok Kelly Slater a sivatag közepén akar létrehozni egy mesterséges szörfmedencét – a fentebb említett Wavegarden pedig 2023-ban Németországban, Krefeldben 25 millió euróból építi fel a következő létesítményét.

„A szörf egyre népszerűbb Németországban, dacára annak, hogy egyelőre elég kevés helyen lehet űzni a sportágat” – mondta a parkot építtető Elakari csoport vezetője, Andreas Niedergesäss.

Hogy Shakira ide is elmegy-e, nem tudni, mindenesetre nem lennénk meglepve, ha nemsokára egy újabb sportágban is kipróbálná magát.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.