Te mit csináltál hatévesen? Ők ezt!

Íme a bizonyíték, hogy egy (pontosabban kettő) hatévesnek egyáltalán nem az a legizgalmasabb, hogy kezdődik a suli!

Jake és Theo Riddle ikerpár Új-Zélandon, akik már hatéves korukban is gyakorlott bringásoknak számítottak, így az apjuk, Steve rendszeresen elvitte őket egy bicikliparkba, queenstowni otthonukhoz közel.

Míg más ebben a korban akciófigurákkal játszik, leckét ír, legózik vagy játékvasutat épít, őket egészen más köti le.

Sőt, ezen a ponton érdemes hozzátenni, hogy valójában kétéves korukban (!) ültek először biciklin, és azóta nem lehet őket leszedni róla. Az alábbi a videó lassan négy éve készült, az ikerpár idén már tízéves.

És egy kis adalék ahhoz, hogy mekkora érzékük van ahhoz, amit éjt nappallá téve csinálnak: Theo két éve, nyolcévesen megtanult a BMX-ével hátraszaltózni.

Szülei persze le akarták beszélni róla, de mikor látták, hogy fiuk hajthatatlan, az édesapja épített neki egy relatíve biztonságos ugratót, amelyről nem lehet nagyot esni. Íme, erről is egy kis videó, mint a „hivatalos dokumentum”:


Még a látványos bringás show-jával a világot járó híres Travis Pastrana is azt mondta róluk, hogy egy nap szeretné őket bevenni a csapatába. Ebben ugyanakkor akadályt jelenthet, hogy jelen állás szerint Theo „őrült tudós” szeretne lenni, ha felnő…

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.