Kerékpározás

Kerékpár
Palumby Zsombor kerékpározó a nyári kontinensviadal mellett a világbajnokságon is részt vett, majd szeptemberben további két verseny várt rá. Nem lassít, ebben a hónapban még két megméretésen lesz jelenése.
Kerékpározás
Egy augusztusi bukás következtében agyrázkódást és kisebb emlékezetvesztést szenvedett a 17 esztendős Takács-Valent Márk, de ez sem akadályozta meg, hogy elinduljon a szeptemberi kontinenstornán.
Kerékpározás
A várakozásoknak megfelelően szerepeltek versenyzőink a világbajnokságon az olimpiai cross country (XCO) szakágban. Ötödik helyezésével Vas Kata Blanka bizonyult a legeredményesebb magyarnak.
Kerékpározás
Olimpikonunk lecsúszott a dobogóról az U23-asok mezőnyében a hegyikerékpáros-vb-n a cross country (XCO) szakágban, míg Buzsáki Virág és Schmidel Regina a mezőny második felében végzett.
Kerékpározás
Számos magyar bringás, köztük az olimpia negyedik helyezett Vas Kata Blanka is rajthoz áll az augusztus 25-én kezdődő hegyikerékpáros-világbajnokságon, amelyről remélhetően éremmel tér haza.
Kerékpározás
Kevesen tudják, hogy a hírességek nemcsak futni szeretnek, hanem szívesen ülnek kerékpárra is. Vannak, akik egészségmegőrző szándékkal, mások életformaként, megint mások jótékonykodásból.
Kerékpározás
László Tamara, amióta a Fehérvár Cycling Team versenyzője lett, fellendült a karrierje, sajnos a legutóbbi szlovákiai versenyén technikai probléma hátráltatta.
Kerékpár
Női BMX freestyle-versenyen még sohasem látott 360 fokos hátraszaltóval nyert olimpiai bajnoki címet a brit Charlotte Worthington, aki ezzel a háromszoros világbajnok amerikai Hannah Roberts orra elől halászta el az aranyérmet. A férfiak versenyében az ausztrál Logan Martin lett a győztes.
Kerékpározás
Jordán Dorka csak két és fél éve kerékpározik, az utánpótlásban már elért néhány remek eredményt, de 19 esztendősen minden számot ki kell próbálnia, mert csak így derül ki, melyikben a legjobb.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.