Kerékpározás

Kerékpározás
Sokszor találkozunk olyan kerékpárosokkal, akiknél a csengő szerepét átveszi egy súrlódó, csikorgó, daráló hang(zavar): az ápolatlan, leharcolt, karbantartást hírből sem ismerő lánc hangja. Nekik próbálunk segíteni.
Extrém sportok
Kriss Kyle gyerekként arról álmodozott, hogy profi BMX-es lesz. Álma valóra vált, ám azt talán ő sem gondolta volna, hogy tériszonyosként kiugrik egy helikopterből egy 321 méter magas szálloda tetejére.
Kerékpározás
Ahogyan a futók a futócipőt, a kerékpárosok a tatyót is tapasztalatgyűjtéssel választják ki, s hátizsákról hátizsákra jönnek rá, melyik a nekik való. A folyamatot szeretnénk rövidíteni.
Kerékpározás
Ha igazán messzire gurulnál két keréken, előbb-utóbb szembejön egy domboldal, egy makacs szerpentin, egy zord hegy – azaz bukkanó. Összeszedtünk hét tudnivalót, amely nélkül nem érdemes elindulni.
Kerékpározás
Nem, nem az étolajat a láncolaj helyett. A kerékpározás sem tér el a legtöbb sporttevékenységtől, teljesítményünket némi séftudománnyal könnyen fokozhatjuk.
Kerékpározás
Akár sportolva, akár közlekedve tekerünk, a megfelelő kivilágítás elengedhetetlen. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.
Downhill
A snowboardosok alig várják, hogy leessen húsz centi szűzhó, és már hajnalban fent vannak a hegyen. Lássuk be, kissé furcsa, ha egy bringás teszi ugyanezt.
AZ ÉV EMLÉKEZETES PILLANATAI
Remek szezont zárt a hegyikerékpáros Benkó Barbara: világkupaérmet szerzett Andorrában, a kilencedik helyre lépett előre a világranglistán, és három szakágban is magyar bajnoki címet szerzett.
Kerékpározás
Nem mindenkinek áll halmokban otthon a használt kerékpár, de azok számára, akik szeretnek kreatívan bütykölni, így az utolsó pillanatban előállunk néhány igazán egyedi karácsonyi meglepetésötlettel.
Kerékpározás
Bevallottan szubjektív, de könnyen alátámasztható lista következik arról, milyen áldásos hatásai vannak, ha életvitelszerűen bringázunk. Felhívjuk a figyelmet, hogy közeleg az újévi fogadalmak szezonja…
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.