Kerékpározás

Kerékpározás
Éjszakai kerékpártúrát szerveznek az Őrségben, és bár még az első túra előtt vagyunk, már biztos, hogy folytatása következik. Az eseményt szervező Légrádi Zoltánnal beszélgettünk.
INTERJÚ
Eisenkrammer Károly főszervező állítja, minden opcióra felkészülnek a járványhelyzet függvényében, s bár vannak problémák, a magyar körverseny valószínűleg túléli ezt a nehéz időszakot.
Kerékpár
Több mint nyolc hónap elteltével rendezhettek itthon MTB XCO-versenyt, a remek hangulatú csömöri futamon a nőknél Vas Kata Blanka, a férfiaknál Palumby Zsombor végzett az élen.
Kerékpározás
Bár eredetileg a versenykerékpárokra találták ki, ma már egyre elterjedtebb a hajlított koskormány a hétköznapi bicikliken is. Azon kívül, hogy nagyon jól néz ki, megvannak az előnyei is.
Kerékpározás
Comfort, City és XC néven háromfajta ingázó e-kerékpárt dob piacra hamarosan a Charge. Sajnálatos, hogy egyelőre csak az Egyesült Államokban, ráadásul egyeseknek az ára is riasztó lehet.
E-magazin
A virtuális futás megmaradhat, de azért az igazi az igazi… Bleier-Cseke Lilla, Mini Hulk, az őrült bringazseni és a tragikus sorsú magyar szépség is szokásos lapozgatónkban.
Kerékpározás
Augusztus végén rendezik meg a korábban elhalasztott országúti kerékpáros-körversenyt, de hogy addig se unatkozzunk, a nyáron a virtuális változatán induló sztároknak is szurkolhatunk.
Kerékpározás
Egyre népszerűbb az úgynevezett kövér kerékpár. Vastagabb kereke miatt speciális közegben hasznos igazán, ezért Magyarországon nem számíthat térhódításra, és egyébként sem olcsó.
Kerékpározás
Nyáron nem árt, ha felkészítjük magunkat és a bringánkat a hőséggel járó kihívásokra. Valter Attila, a lengyel CCC Team országúti kerékpárosa osztott meg néhány tuti tippet a Csupasport olvasóival.
Kerékpár
A koronavírus-járvány miatti leállás alatt is sportos életet élt Fernando Alonso, akinek mostanában több ideje jutott a gyermekkora óta imádott kerékpározásra – és ez a fizikumán is meglátszik.

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.