Kerékpározás

Kerékpározás
A hétvégén Sopronban megrendezett Alpok–Adria-kupa sikere azt bizonyítja, hogy a hazai BMX cross szakág fejlődéséhez nagy szükség van a nemzetközi versenysorozatokon történő megméretésre.
Tour de Hongrie
Magyar szempontból remekül sikerült az ide Tour de Hongrie. Dina Márton a második, Valter Attila a harmadik helyen végzett az összetettben, két tehetségünk a Kékes-tetőre is ezüst-, illetve bronzérmesként tekert fel.
Kerékpározás
Embert próbáló hőségben, tűző napon és húszszázalékos emelkedőkkel rendezték meg a MineKraft-MTB Maraton idei második bányafutamát, ezúttal Solymáron, ahol kő kövön nem maradt.
Kerékpározás
Trópusi klímában, harminchét fokos melegben több mint hatszáz hegyibringás vágott neki a Crosskovácsinak szombaton, amelyet az indulók többsége becsülettel teljesített.
Hegyikerékpározás
Kitűnően előkészített pályák és nívós kísérőrendezvények várják a szombati Crosskovácsi Maratonra érkező versenyzőket és nézőket. Érdemes lesz kilátogatni, hiszen a versenyt egy népes afterparti zárja.
MineKraft Challenge
Májusban már beszámoltunk a MineKraft Challenge-ről, amelynek márianosztrai állomása után a solymári megméretés következik.
Kerékpár
Kedden rajtol a 40. Tour de Hongrie. A Magyar körverseny Siófokról indul, és 890 kilométerrel „később”, Székesfehérváron fejeződik be, mi pedig összegyűjtöttünk öt érdekességet a verseny kapcsán.
Kerékpározás
Egy hét múlva rajtol a Crosskovácsi Maraton, amely a hegyikerékpár-szakág Top Maraton-versenysorozatának idei harmadik állomása. Annak jártunk utána, ki hogyan készül a megméretésre.
Kerékpározás
Remekelt az E Powers Factory csapata a legendás Olasz körversenyen, amelynek egyik érdekessége volt, hogy az idén először rendeztek hivatalos versenyt elektromos kerékpároknak.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.