Kerékpározás

Kerékpározás
Ha valaki szerint a favázas bringa csak álom, ébredjen fel! Andy Dix asztalosmester megrögzött kerékpáros, és fából készült járgánya könnyedén kenterbe veri a hagyományos bicikliket.
Kerékpározás
Ha éppen tombol a tél és nincs kedvünk kerékpárra pattanni, ne szomorkodjunk, nézzünk meg egy bringás filmet! Játék- és dokumentumfilmből is akad bőven, ezekből válogattunk néhányat.
Kerékpározás
Tizenhét évesen ért fel a csúcsra a triálos Nina Reichenbach, ahonnan azóta sem tudták letaszítani. A még mindig csak huszonegy éves versenyző a páratlan sikereiről és a sikerekhez vezető útról mesélt a Csupasportnak.
Kerékpározás
Tizenegy éve hódol kedvenc sportágának Dancs Marcell, aki az első Noizz Street Contest videós amatőr versenyen első helyezést ért el, és a profik között is szívesen megmutatná tudását.
Kerékpározás
A Magyar Kerékpáros-szövetség döntése, hogy a járványügyi helyzet ellenére – nézők nélkül – megrendezhetőek a kerékpárosversenyek, sőt nap közben a szabadban is bringázhatunk.
Kerékpározás
Érdemes fontolóra vennünk néhány hasznos tanácsot, amelyek segítségével javíthatunk otthoni bringázásaink minőségén. Gyorsan megtapasztalhatjuk, hogy az eredmény sem marad el.
Kerékpározás
Esős időben állandóan sár ragad a bringánkra, de nem mindegy, hogyan szabadítjuk meg tőle. Következik néhány egyszerű tanács, amelyeket mindenféleképpen érdemes fontolóra vennünk.
Kerékpározás
Az U23-asok mezőnyében induló magyar bringásfenomén, Vas Kata Blanka alig maradt le a dobogó felső fokáról a hollandiai terepkerékpáros Európa-bajnokságon. 
Kerékpározás
Két szabadidősport-rendezvénnyel nálunk is megkezdődött a terepkerékpáros versenyszezon. Cser Gábor, a válogatott szövetségi kapitánya a pandémia ellenére fokozódó érdeklődésre számít.
Kerékpár
Vannak olyan kerekesek, akik addig nem nyugszanak, amíg fel nem állítanak vagy meg nem döntenek valamilyen rekordot. Nekik semmi sem számít, csak az, hogy nevük fennmaradjon az utókornak. Nézzük, kik ők, és mit tettek!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.