Kerékpározás

Kerékpározás
Sokan választották hétvégi programnak a Kamaraerdőben megrendezett terepkerékpáros Magyar Kupa-viadalt szombaton, ugyanakkor az eső sokakat vissza is riasztott, pedig éppen ez lenne a cyclocross lényege.
Kerékpározás
Igazi élménnyé varázsolja az egyhangú spinningelést és görgős edzést a Zwift, amely valódi virtuális bringaparadicsom. Az amatőr és profi tapasztalatok alapján nem árt vigyázni, könnyen függőségveszélybe kerülhet az ember.
Kerékpár
A heves esőzés megtizedelte a múlt heti országúti kerékpáros-világbajnokság mezőnyét, ami miatt sokan – köztük a két magyar induló is – feladták a versenyt. Megmutatjuk, milyen volt a vasárnapi futam.
Kerékpározás
A heves esőzés megtizedelte az országúti kerékpáros-világbajnokság férfi mezőnyversenyének bringásait, de Dina Mártont nem a természet ereje, hanem egy figyelmetlen sofőr állította meg.
Kerékpározás
Hat év után magyar bringás is tagja az országúti kerékpáros-világbajnokság férfi mezőnyversenyének, s a 23 éves Dina Márton mindent megtesz, hogy az angliai eseményen meglepetést szerezzen.
Tanácsok
Az ősz érkeztével hidegebbre és csapadékosabbra fordul az időjárás, ami a kerékpárosoknak is kihívást jelent. Nézzük, mire érdemes figyelni, ha továbbra is a szabadban akarunk tekerni.
Ausztria
Két keréken, futva vagy sétálva is kihagyhatatlan élményt nyújt az Enns-menti útvonal az aktív programokat kedvelők számára. A bringások számára hat szakaszra osztották a 263 kilométert, ami így kora ősszel is kényelmesen teljesíthető.
World Urban Games
Pörgés, ámulatba ejtő BMX-mutatványok és profi pálya – röviden így lehetne összefoglalni az újgenerációs olimpiai sportok háromnapos rendezvényének BMX freestyle versenyét.
Kerékpározás
A Strava az egyik legnépszerűbb alkalmazás, amelyet a kerékpárosok előszeretettel használnak. Két aktív versenyző, Zoboki Péter és Schmidel Regina értékelte az applikációt.
Kerékpározás
Szeptember 7-én kerül sor az MKSZ-Kométa-Újbuda hegyikerékpáros tehetségkutató-versenyre, amelyre a szervezők minél több bringázni vágyó gyermeket várnak. Szombaton tehát irány a Kőérberki-tó!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.