Kerékpározás

Kerékpározás
Március 8-án indulnak egyhetes törökországi edzőtáborozásra az XCO-szakágban szereplő magyar hegyikerékpáros-válogatott tagjai. Áprilisban és májusban dől el, melyikük utazhat a tokiói olimpiára.
Kerékpározás
Március 6-án rajtol, és a járvány miatt április 3-án be is fejeződik a Vitanika ELEMInator cross country hegyikerékpáros versenysorozat. Mindhárom futamot a Budaörsi repülőtéren rendezik meg.
Kerékpározás
A következő hetekben számos remek hazai bringatúra közül is választhatunk, amelyekből csokorba gyűjtöttük a legjobbnak ígérkezőket, hogy megkönnyítsük a túrázni vágyók döntését.
E-magazin
Szilágyi Zoltán az Antarktiszon futna, Tóth Attila már átszelte Angliát – rajtuk kívül futópados őrület, kutyás túrázás, kiváló triatlonos szokásos havi lapozgatónkban.
Kerékpározás
A tavasz közeledtével a kevésbé edzett kerékpárosok is sorra veszik elő bringájukat, alig várják, hogy kimozduljanak, kiszabaduljanak a friss levegőre a téli bezártság után.
Kerékpározás
Balesetét követően csaknem két évvel ül vissza a nyeregbe a hétszeres Grand Tour-győztes brit országúti kerékpáros, aki az idén ötödik Tour de France-győzelmét szeretné megszerezni.
Kerékpár
Átugrani a házunkat egy bringával? Ezt próbálta meg Brendan Fairclough, ám akárhogy igyekezett, nem járt sikerrel.
Kerékpározás
Akár több magyar kerekes is indulhat idén májusban a Giro d’Italián – adta hírül nemrég az M1 sporthíradója, valamint a honi szövetség. A lehetőségről Dina Mártont, az EOLO-Kometa istálló versenyzőjét kérdeztük.
Kerékpározás
Megoszlanak a vélemények, hogy vajon nyeregbe ülhetünk-e a dermesztő hidegben. Megfelelő öltözettel és felkészültséggel sokat tehetünk biztonságunkért, de néha érdemes a meleg szobát választanunk.
Kerékpározás
Nem feltétlenül szükséges súlyos ezreket költenünk téli kerékpáros-felszerelésekre, mivel egy-két praktikus megoldással is biztonságosan és élvezettel tekerhetünk a hidegben.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.