Kerékpározás

Kerékpározás
Megépült a világ legkönnyebb karbonvázas országúti kerékpárja, súlya még a négy kilogrammot sem éri el. Persze jó lenne csak úgy a hónunk alá kapni a kerékpárunkat, ám meg is kellene fizetni az árát.
Kerékpározás
Nehéz megmondani, a művészkerékpár sport-e vagy művészet. Annyi biztos, valódi művészet magas színvonalon űzni ezt a rendkívül látványos és figyelemfelkeltő tevékenységet.
Kerékpározás
A háromszoros hegyikerékpáros-olimpikon úgy döntött, kiharcolja részvételét a tokiói játékokra, s a szakág fiataljai sem tántorítják el céljától. Az edzőtáborban értük el telefonon.
Kerékpározás
A kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpont adott otthont vasárnap a cyclocross legrangosabb hazai eseményének, az országos bajnokságnak, amelyen a fiatal tehetségek is kitettek magukért.
Kerékpározás
Feltekerni a hegytetőre stabil huszonöt kilométer per órás tempóban különösebb megerőltetés nélkül? Egy jó pedelec kerékpárral nem probléma, és még a tájban is szabadon gyönyörködhetünk.
Kerékpározás
Hamarosan hazatér küldetéséből Preier Bálint, aki tavaly ősszel utazott el Bangkokba, hogy kerékpározással gyűjtsön adományokat beteg gyermekeknek, s mindezért négyezer kilométert tekert.
Alkalmazás
Szakértők egybehangzó állítása szerint 2020 nagy ígérete lehet az RGT Cycling saját fejlesztésű, részben ingyenes alkalmazása, amely méltó kihívója a virtuális bringaparadicsomot képernyőre varázsoló Zwiftnek.
Kerékpározás
Túlzás lenne állítani, hogy a hazai kerékpársport világraszóló sikereket ért el tavaly, ám akadt egy-egy nagyszerű és emlékezetes pillanat, amelyet érdemes felidéznünk, és amelyre örömmel emlékezünk vissza.
E-magazin
A decemberi cikkválogatásban Gatewood mama és Ngima Nuru mellett a két kiváló futó, Maráz Zsuzsa és Ferge István is főszerepet kap. És ne feledjük: télen is lehet bringázni!
Kerékpározás
Szombaton Törökbálint adott otthont az év utolsó hazai cyclocrossviadalának, amely méltó lezárása volt a szakág idei eseménysorozatának. Izgalmas, technikás pálya és hamisítatlan hangulat fogadta az indulókat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.