Kerékpározás

Kerékpározás
Robert Marchand nem hallgat az orvosokra és kerékpározik tovább. Pedig novemberben a 107. születésnapját ünnepelte. Az egykori kiváló bringás úgy véli, az ember akkor öregszik meg, amikor megáll és felhagy az aktív élettel.
Kerékpártúra
Nincs túl sok szabid, de kimozdulnál? Szép és izgalmas útvonalakra, jó társaságra vágysz? Jó hírünk van: szervezett közösségi kerékpártúrákkal betekerheted akár az egész országot is.
Kerékpározás
Letisztult kinézet, alumíniumváz, 28 colos kerék, megspórolt súly, felszerelhető kiegészítők – ez a B’twin Riverside trekking kerékpár, amelynél hátul kilenc lánckerék között váltogathatunk.
Kerékpározás
Aki már tűkön ült, hogy végre nyeregbe ülhessen, annak jó hírünk van: végérvényesen megérkezett a tavasz, egyúttal beköszöntött a nagybetűs szezon, beindulnak a versenyek is. Az április végi Zselic Maratont ajánljuk.
Kerékpározás
A nem megfelelő járgánnyal és kevés tapasztalattal életveszélyes leereszkednünk egy lépcsősoron, rutinos kerekeseknek azonban néhány fok nem jelenthet akadályt sem lefelé, sem felfelé.
Kerékpározás
Többszörös Ironman-teljesítő, magyar rekorder, 28 óra alatt 570 km-t tekert – és mindezt örökhajtó bringával, vagyis fixivel! A Fixed X Hungary alapítójával, Bakó Zoltánnal beszélgettünk.
SPINNING - 4. RÉSZ
Kiváló választás lehet a fogyókúra során a spinning, amit ha megszerettünk nehéz megunni, ráadásul nemcsak fizikailag, mentálisan is hasznos tevékenység.
INTERJÚ
A személyi és futóedzőnek természetes, hogy tanítványaival együtt mozog, fut és akár versenyekre is elkíséri őket, de sportsikereit sem hanyagolja el, különben nem bírná a száztíz kilométeres kerékpárversenyt sem.
Kerékpározás
A kerékpárnak is ezer arca van: bármikor szembegurulhat velünk egy-egy olyan bringa, amiről azt sem tudjuk, eszik-e vagy isszák – mégis azonnal biztosak vagyunk benne, hogy ki akarjuk próbálni.
KERÉKPÁR
Akár egy nap alatt is teljesíthető a Fertő-tavat megkerülő kör, de ez esetben érdemes megfelelő erőállapotban nekivágni az útnak – vagy szét kell húzni több napra, úgy is megéri.
Spinning - 3. rész
Vasárnaponként jelentkező spinningsorozatunkban a zeneválasztás művészete és a személyes élmények után a Spinner kerékpár és a szobabicikli közötti különbségeket tekintjük át.
SPINNING – 2. RÉSZ
Heti rendszerességgel jelentkező sorozatunkban a spinninggel foglalkozunk, s amíg az első részben a zeneválasztás művészetéről írtuk, addig most személyesen tettük próbára magunkat – természetesen már nem először.
Kerékpározás
Bár furcsa felvetésnek tűnhet, hogy mit kezdjen a bringával az a kisember, aki még járni sem tud, de a kerékpárszeretet igen ragályos, és az aprónép könnyen elkaphatja. Íme a tippek „megfertőzéshez”.
Kerékpározás
Egy felmérés szerint a magyarországi lakosság huszonkét százaléka használ kerékpárt. Sokan terepkerékpárra pattannak, pedig a hazai domborzat nem könnyíti meg az endurósok vagy downhillesek dolgát.
Kerékpározás
Siófokról Székesfehérvárra, jó nagy körrel – ez lesz a június 11-én rajtoló, idén 40. alkalommal sorra kerülő nemzetközi Magyar körverseny programja, amelyet két csatorna is közvetít.
SPINNING – 1. RÉSZ
Új, heti rendszerességgel megjelenő sorozatunk első témája a zeneválasztás. A muzsika ritmusa és üteme az edzés tematikáját is meghatározza, bár ebben sincs egyetértés a szakemberek között.
Kerékpározás
Mielőtt betoppanunk egy bringakölcsönzőbe, érdemes figyelni a részletekre, nehogy kellemetlen – anyagi jellegű – meglepetések tegyék tönkre programunkat, hétvégénket. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat.
Kerékpározás
A budai hegyekben biztosan találkoztak már biciklisekkel, akik halálmegvető bátorsággal száguldanak az erdei utakon – pedig a helyzetük nem kiváltságos, de a jövőt tekintve reménykeltő.
Kerékpározás
Talán az egyetlen kellék, amit a kerekesek mindig maguknál hordanak, a zsebpumpájuk – lapos kerékkel hazajutni ugyanis, bár nem lehetetlen, igen emberes kihívás. Nézzük, mit lehet tudni a kerék legjobb barátjáról!
Életmód
Boldogságbombát jelentő mozgásforma, amelyet a zord időjárástól függetlenül is lehet űzni, erősíti a szív- és érrendszert, ráadásul intenzíven fogyaszt – napjaink kedvelt edzésformáinak egyike a spinning. Megmutatjuk, miért.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.