Kerékpározás

Kerékpár
Egy női kerékpáros, Fiona Kolbinger kétszáz férfit pipált le a világ legbrutálisabb ultrakerékpáros-versenyén. Utánajártunk, hogyan történt mindez.
Kerékpározás
A mindössze 17 esztendős lány a negyedik helyen végzett a juniorok között a brnói Európa-bajnokságon a hegyikerékpárosok cross country versenyszámában, de az U23-as és a felnőttmezőnyben is egyre jobb.
Downhill
Vasárnap rendezték Eplényben az MTB downhill országos bajnokságot, amelyen a porfelhő jelentette a legnagyobb kihívást – a lelkes bringásoknak azonban ez sem jelentett különösebb akadályt.
Kerékpározás
Szombaton újra jön az immár hagyományosnak nevezhető Mofém Underworld-kupa, amely során a kőbányai pincerendszerben tekerhetnek a bringások.
Kerékpározás
Pénteken gyalogos pályabejárással veszi kezdetét az MTB downhill országos bajnokság, melynek hosszú évek óta a kitűnő hangulatú eplényi Bringaréna ad otthont. A szervezők sok indulót és jó hangulatot ígérnek.
Kerékpározás
A kevés versenyzési lehetőség ellenére továbbra is bizakodik a BMX-es Szepesi Tibor, hogy ott lehet Tokióban a nyári olimpián. Franciaországban élete legjobb Európa-kupa-szereplését produkálta.
BMX
Hosszú idő után szombaton és vasárnap ismét bringásoknak rendeztek országos bajnokságot, illetve amatőr futamokat a Magyar Kupáért a Vas megyei Gencsapátiban.
Kerékpározás
Csaknem százfős mezőny gyűlt össze az idei Komló Nagydíjon, amelyen a zivataros időjárás jelentette a legnagyobb akadályt – a lelkes versenyzőkön azonban ez sem fogott ki.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.