Kerékpározás

Kerékpározás
A cyclocross Magyar Kupa-sorozat idei utolsó állomását rendezik meg december 15-én, vasárnap a fővárosi Sportligetben. Versenyzőként és nézőként is érdemes lesz kilátogatni az eseményre.
Kerékpározás
Nem adja fel a leukémia elleni küzdelmet a mindössze tizennyolc éves spanyol kerékpáros, Juan Francisco Fernández, aki a kórházban is az előtte álló szezonra készül.
Kerékpározás
Sokan talán néhány métert sem tudnának haladni a kerékpárjukkal, ha bekötnék a szemüket, ehhez képest Xavier Hopkins és Brian Bushway úgy bringázik, hogy közben szinte semmit sem lát a körülötte lévő világból.
Életmód
Nem számít, hogy gyalog, futva, rollerrel vagy kerékpárral járunk munkába, a testmozgás a lényeg. Hogy ez ne legyen nyűg, érdemes fontolóra venni néhány hasznos tippet. 
Kerékpározás
Túl vagyunk a Black Friday őrületén, de az év végi ünnep előtti bevásárlás java még előttünk áll. Mutatunk néhány alapfelszerelést és kiegészítőt, amely nem hiányozhat a karácsonyfa alól.
Kerékpározás
Sikeres évet zárt tájékozódási hegyi-kerékpározásban a Mecsek Maraton Team alapító tagja, aki korábban teniszezésben, úszásban, futásban, aikidóban és SUP-ozásban is megállta már a helyét.
Kerékpár
Legyen szó állóképesség- vagy gyorsaságfejlesztésről, beltéri edzés nélkül ma már nehéz állni a versenyt a kerékpársportban. Sőt, sokan azt állítják, ma már elég, ha bent készülünk fel a szezonra.
Kerékpározás
A világ talán legkreatívabb bringásának tartják az amerikai BMX-est, aki zseniális trükköket mutat be az utcákon, tereken, különböző tereptárgyakon, amiről több videó is készült már.
Kerékpározás
Lassan Dunát rekeszthetünk a különböző kerékpároskütyükkel, ezért nem árt, ha néhány szempontot figyelembe veszünk, mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket.
Kerékpározás
Jósa Dániel a 42. helyen végzett a férfiak elitmezőnyében a kínai Csengtuban megrendezett világbajnokságon a BMX freestyle (szabad stílus) park kategóriában. A szakág egyik legrangosabb világeseményén a 33 esztendős versenyző egyedüli magyarként vett részt.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.