Kerékpározás

Extrém Sportok
Harkányi Árpád és Zárug Zita felpakoltak fekvőbiciklijeikre, majd nyakukba vették a világot. Tekertek hóviharban, aludtak hajléktalanszállón és ötcsillagos hotelben is.
Kerékpározás
Sokszor látni bringásokat, akik aszfaltos utakon nyúzzák a kifejezetten terepre szánt külsőket. A gumiköpenyek sorsát szívünkön viselve összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a külsőkkel kapcsolatban.
Kerékpározás
A szárazföldön a kerékpáros a legkiszolgáltatottabb, legvédtelenebb járműhasználó, lássuk, mire érdemes figyelni, hogy megússzuk komoly baj nélkül. Az orvos válaszol.
Interjú
Marosi Ádám a júliusi székesfehérvári Európa-bajnokságon ezüstéremmel „robbant vissza” az öttusa elitmezőnyébe. Az élsport mellett sokszor a hobbisportjaira is szakít időt.
Kerékpározás
Igazi erőnyerő rendszer, a stabilitás sarokköve vagy a biztos bukás előidézője? Íme az alkatrész, amitől sokan idegenkednek, pedig nem érdemes: összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a patentpedálról.
Kerékpározás
Aki szereti a bort, a természetet és az aktív kikapcsolódást, annak érdemes a hétvégén Villányba látogatnia, mivel a bringatúra során elégetett kalóriákat finom csemegékkel pótolhatja.
Kerékpározás
Amatőrök vagy profik, országútiak vagy montisok, végül is mindegy: a kerékpározás az a sport, amelyet űzve váratlanul nagyokat lehet bukni. Összeállításunkban megmutatjuk, milyen nagyokat.
KERÉKPÁROZÁS
A kerékpározás történetének legsikeresebb alakja, a belga Eddy Merckx a névadója a Fuschl am See körüli tömeg-kerékpárversenynek, ami a hétvégén fantasztikus hangulatban zajlott. És bárki részt vehet rajta – mi magunk is!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.