Kerékpározás

Kerékpározás
A kerékpározás egyik fontos kelléke a megfelelő cipő, amelynek kiválasztása és hasznossága sokkal többet számít, mint az elsőre gondolnánk. Aztán ha megvan az első speciális cipő, már eszünkbe sem jut utcaiban tekerni.
Kerékpározás
Újabb két Magyar Kupa-fordulót rendeztek meg hétvégén a szakágban, s ezzel be is fejeződött a rövidített idény, de a versenyzők a jövőben nemzetközi szinten is megméretnék magukat.
Kerékpározás
Az idei utolsó Magyar Kupa-fordulót rendezték meg vasárnap Törökbálinton a hegyikerékpárosok XCO szakágában. A színvonalas versenyen a válogatott kerettagok megmutatták remek formájukat.
Kerékpározás
Jóllehet már kiesett az egyik népszerű kereskedelmi csatorna főzős műsorából Szeghalmi Orsolya korábbi hegyikerékpáros-válogatott versenyző, ha teheti, bringára ül, vagy éppen főz.
Kerékpározás
Békéscsabán rendezték meg szombaton a kritérium országos bajnokságot, a férfiaknál Lovassy Krisztián, a legeredményesebb hazai pályakerékpáros, míg a nőknél Péteri Niké győzött.
Kerékpározás
A magyar kerékpáros parádés versenyzéssel nyerte meg az idei Tour de Hongrie-t, így 2005 után lett újra magyar győztese a hazai körversenynek.
Tour de Hongrie
A negyvenegyedik alkalommal megrendezett Tour de Hongrie-n az összetettben huszonegyedik helyen végző Dina Márton többet várt magától, ám továbbra is fejlődni akar. 
E-MAGAZIN
Szekeres Ferenctől Mag Erikáig, Rasovszky Kristóftól Badar Gergőig kiváló magyar sportemberekről írunk havi lapozgatónkban, de a túratérkép és a bringalánc is szóba kerül.
Kerékpározás
A koronavírus-járvány miatt elmaradó versenyek kárpótlásaként decemberben országúti kerékpáros e-világbajnokságot rendez a nemzetközi szövetség. Vajon a világelitet is érdekli az esemény?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.