Kerékpározás

Kerékpározás
Evés, alvás és edzés – így telnek profi kerékpárosaink mindennapjai a kijárási korlátozás alatt. Az önkéntes edzőtáborban egy cél lebeg mindenki szeme előtt: túlélni ezt az időszakot.
Rekord
A Giutti Victoria-Palomar kerékpáristálló magyar versenyzője, Filutás Viktor kenterbe verte a profi bringásvilágot: édesapja nyomdokaiba lépve tizenegy óra alatt 402 kilométert tekert le egyhuzamban.
Kerékpározás
Negatív lett Parti András koronavírustesztje. Nem tudja, milyen betegség döntötte le a lábáról, de – mint meséli – eléggé megviselte ez az időszak.
Kerékpározás
Negyvenöt éves kora ellenére Kuzler Béla úgy falja a kilométereket, mint gyerek az édességet. A hosszútávú kerékpáros keresztül-kasul bejárta Európát, és úgy véli, e tevékenység megtanította a legnehezebbre a világon.
Életmód
A pénteki kormányrendelet világosan meghatározza, milyen körülmények között engedélyezett a kinti szabadidős sportolás – és így már azt is tudjuk, mit nem kell szégyellni.
Kerékpározás
Igazi vagány csaj a magyar kerékpársport reménysége, sőt, lassan az egyik legnagyobb sztárja, Vas Kata Blanka. A bringán nőtt fel, négyéves kora óta versenyez és ér el egyre jobb eredményeket.
Kerékpározás
Harmincezer forintos országúti-kerékpároscipő és a nyolcvanas évek hangulatát idéző szemüveg is szerepel a bike-radar tavaszi ajánlásai között. Lássuk, milyen lesz a bringáskollekció az idén!
Csupasport magazin
Itt a Csupasport magazin első száma! Az újságárusoknál kapható 100 + 16 oldalas kiadványból többek között kiderül, a fantasztikus csúcsot elérő Csécsei Zoltán miért kezdte mínusz nyolcvanezerrel a karrierjét.
Kerékpározás
A dániai Sensitivus Gauge ApS technológiai vállalat nem mindennapi hírt jelentett be, miszerint a bringások edzésintenzitását rögzítő műszert alig kétezer forintért lehet majd beszerezni.
Kerékpározás
Magyar bringások, akik több ezer kilométert tekertek, hogy beírják magukat a honi kerékpározás történelemkönyvébe. Elevenítsük fel, hogy kik ők, merre jártak, és mikre vállalkoztak.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.