Kerékpározás

Kerékpározás
Csak az nem bukik, aki nem teker, hangzik az ősi bölcsesség. Ha megtörtént a nagy zakó, vagy egyéb sport közben sérültünk meg, netán másféle egészségügyi gondjaink vannak, az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni.
Kerékpározás
A terepkerékpározás tág gyűjtőfogalom, de szinte valamennyi szakágában elfogadott, hogy a lehető legkorábban el lehet kezdeni, mert a mozgáskoordinációs készség gyermekkorban könnyen fejleszthető.
Kerékpározás
A bringázáshoz használt kesztyű szerepe majdnem olyan fontos, mint a bukósisaké: megvéd a lassan gyógyuló horzsolásoktól, és biztosabb fogást ad a kormányon. Mégis van, aki mellőzi a viselését – pedig bölcsebben tenné, ha felhúzná az ötujjast.
Kerékpározás
Bizonyos állóképességi vagy erőnléti szint elérése után igencsak nehézkessé válik önmagunknak megtervezni, felvázolni az edzéstervet. Általában ez az a pont, amikor érdemes szakember segítségét kérni.
Kerékpározás
Közeleg a tél, lassan megérkezik az első fagypont környéki este is, ezért összeszedtük, milyen kiegészítő sportokkal vigasztalódhat a drótszamarat átmenetileg lenyergelni készülő kerekes.
Kerékpározás
Megkímélt állapotú és szemtelenül olcsó. Habár a két szempont együtt ritkán teljesül, jó vásárt csinálni egyáltalán nem lehetetlen, ha használt kerékpárokról van szó. Tippek kezdő vásárlóknak.
Kerékpározás
Már az elején leszögezzük, hogy az éjszakai tekerést minden montisnak ki kell próbálnia – ez az új dimenziót (mondjuk úgy, a sötét oldalt...) adja a kerekezés élményéhez.
Szakágak
Aki azt hitte, hogy csak az országúti, a hegyikerékpár- és a BMX-szakágak léteznek, annak van egy kis meglepetésünk: a bringasportnak ma már több arca van, mint Bruce Willisnek a Sakál című filmben.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.