Kerékpározás

Kerékpározás
Augusztus 14-én, kedden Siófokról rajtol az idei Magyar körverseny, a szervezők segítségével pedig összegyűjtöttünk jó néhány érdekességet a Tour de Hongrie-ról.
Kerékpározás
Szerzőnk maga is aktív kerékpáros, saját tapasztalataiból állította össze az illemkódexet. A bringabecsület azt kívánja, hogy fussa át és lehetőség szerint tartsa is be mindenki, aki nyeregbe pattan.
Tour de Hongrie
Ahogy az a nagy kerékpárkörversenyeken bevett szokás, a Tour de Hongrie-n is lesz olyan szakasz, amelyen az amatőrök is próbára tehetik magukat.
Kerékpározás
A hétvégén rendezik a kilencedik Mofém Underworld-kupát, amelyen egyszerre tekernek a bringások a szabadban és a kőbányai alagútrendszerben.
Kerékpározás
Olcsó bringa, drága lakat, sokáig a tiéd marad – szól a jól ismert városi mondás. A hazai városi kerékpáros kultúra ma is az egyik legfontosabb szempontnak tekinti a biztonságot. Mire kell figyelnünk?
Túraajánló
Ha kikupálódtunk fékezés, biztonságos közlekedés vagy öltözködés terén, éppen napsütéses hétvégére számíthatunk, s még térképünk is van, bátran vegyük nyakunkba az országot két keréken
Extrém Sportok / 1 hete
S. Á.
Liszi Attila, hazánk legeredményesebb downhillversenyzője, 2013-ban a 62. helyen végzett az UCI-világkupán, tavaly mégis felhagyott a profi versenyzéssel, s már a krosszmotorozás motiválja.
Kerékpározás
Nem a tekerés sebessége, hanem a pulzusszám a fontos, legalábbis annak, aki fogyni akar. Ha ezt tudatosítottuk magunkban, megéri kerékpárra pattanni – a szakértő azt is elmondja, mi a követendő taktika.
Kerékpározás
Ha nem szeretnénk a kormányon átesni, lejtőn döcögni, emelkedőn tolni a bringát és kéthetente láncot cserélni, akkor jó, ha elmerülünk egy kicsit a hajtás és a váltás művészetében.
Kerékpározás
Vegyük meg az első ötvenezres gépet, vagy meg se álljunk félmillióig? Kis körkép arról, mennyivel jobbak a méregdrága bringák, és egyáltalán, szükség van-e rájuk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.