Kerékpározás

BRINGAMÁNIA
A menthetetlenül függő bringások körében gyakori heccelésnek számít a duma, hogy „a fék a gyengék fegyvere”, valójában ezzel óvhatjuk meg a magunk és mások épségét. Lássuk a biztonságos, hatékony lassítás kiskátéját.
Kerékpározás
Az ideális nyereg megtalálása kimondottan nehéz feladat, de néhány alapvető szabály betartása legalább közel visz a megoldáshoz. Vehetünk ezer, de akár több százezer forintért is nyerget.
Trekkingmustra
A hétköznapi felhasználók körében az egyik legnépszerűbb kategória a trekking kerékpároké, ami nem véletlen, hiszen tényleg bármikor nyúzhatjuk ezeket a gépeket – némi megkötéssel.
Magazinajánló
Hogy milyen egy jó élménypálya? Kiderül ez is Bringázás 2018 kiadványunkból, amelyben egy kupon is található, így ha valaki bringavásárlás előtt áll, sokat spórolhat. Magyar és külföldi pályákat is bemutatunk, íme, egy közeli karintiai.
BELETEKERÜNK - 1. rész
Sokan indulnak hétvégente remek társasággal hosszabb-rövidebb bringatúrára. Sorozatunk első részében arra figyelünk, hogy a technika ördögének esélye se legyen, mi viszont – szó szerint is – gördülékeny túrán vehessünk részt.
Kerékpározás
Vasárnap immáron hetedik alkalommal rendezi meg a Budapest Sportiroda Gárdonyban a K&H mozdulj! kerékpáros napot. Igazi családi program ez, amelynek végén akár hűsölhetünk is a Velencei-tó vízében.
Kerékpározás
A hollandok szinte egyáltalán nem viselik e védőfelszerelést a biciklizéshez, de a magyaroknál is csak addig tekernek sokan felelőtlenül, amíg még nem buktak egy hatalmasat.
Bringapályák
Már kapható az újságosoknál Bringázás 2018 magazinunk: a benne lévő kupon húsz százalék kedvezményre jogosít kerékpár vagy felszerelés vásárlásánál az egyik nagy sportáruházláncnál. Ezúttal a tereppályákról szóló cikkünkből szemezgettünk.
Kerékpár
A Velencei-tavat gyakorlatilag bárki körbe tudja tekerni biciklivel, a 30 kilométernyi távolság tökéletes egy laza kerekezésre. Személyes élményeink alapján összegyűjtöttük, melyek az út legjobb és legkevésbé jó szakaszai.
Heti bloggerünk / 1 hónapja
Parti András az egyetlen magyar hegyikerékpáros, aki három olimpián is részt vett, jelenleg a negyedikre készül. Heti sorozatunkban a mountain bike-kal kapcsolatos élményeit osztja meg velünk, ezúttal kedvenc edzéshelyszíneiről is beszél.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.