Fitnesz

Fitnesz
Fitness Modell Anyuka, immár nyolcadszor: a versenyről, a fitnesz mai helyzetéről, a sportág és életmód jövőjéről az ötletgazdával, Palatinus Tündével beszélgettünk.
Fitnesz
A hét utolsó napján rendezik meg az ország legnagyobb sport- és életmódfesztiválját, íme néhány tipp, miért érdemes október 13-án elmenni a Papp László Budapest Sportarénába.
Fitnesz
Aki egészséges, sérülésveszély-mentes, pörgős és jó hangulatú edzésformára vágyik, semmiféleképpen se hagyja ki a walkenergie-t, amely fitneszteremben minden korosztálynak ideális.
Fitnesz
Október 13-án rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában a legnagyobb hazai életmód- és sportfesztivált, amelyen Péntek Enikő és Tatarek Rezső is megmozgatja a sportolni vágyókat.
Életmód
Ha valaki nem szeret konditerembe járni, és a futást sem neki találták ki, de mégis mozogna, erősítene, miközben nem szeretne súlyzókkal bajlódni, arra is van megoldás. Íme, a fitball.
E-magazin
Brandon Curry, az új Mr. Olympia kibírta, hogy rádőlt saját kondigépe, míg Mike Tyson heti ötven-hatvan óra edzéssel tartotta karban magát. Kácser Zita, Spartacus-ösvény, magyar kettlebell még lapozgatónkban.
Fitnesz
Trendi edzésformákat, sztárvendégeket és elképesztő gasztrokínálatot ígér az ország legnagyobb sport- és életmódfesztiválja, a Fitbalance. Október 13-án irány a Papp László Budapest Sportaréna!
Testépítés
Egy súlyos sérülést megúszva Brandon Curry a sportág történetében tizenötödikként megnyerte a testépítők legrangosabb versenyét, a Mr. Olympiát. Kökény Béla kategóriájában a tizenhatodik.
Triatlon
Emlékezetesre sikerült Luana Samaritani első triatlonversenye. A román crossfitoktató hölgyet a kimerítő futás után párja letérdelve, gyűrűvel a kezében várta a célban.
Fitnesz
A látványelemek teszik vonzóvá, izgalmassá és változatossá a sportágat, erre hazánkban is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek, de a fitnesztáborok és -bemutatók is a tömegesítést szolgálják.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.