Fitnesz

Fitnesz
Az elmúlt évtized során számos, a fitneszt és az edzőtermi tevékenységet érintő érdekes és izgalmas kutatás eredménye látott napvilágot. A teljesség igénye nélkül bemutatjuk a legérdekesebbeket.
Fitnesz
Edzések, versenyek között, alatt és után nemcsak egészségünk, hanem edzettségünk megőrzésének is alapja a megfelelő folyadékpótlás és tápanyagbevitel. Miért szükségesek az izotóniás italok?
Életmód
Felesleges bonyolult erőgépeket használnunk, esetleg edzőterembe járnunk, ha csak az egyensúlyfejlesztést és a tartásjavítást szeretnénk fejleszteni. Egyszerű és olcsó eszköz a megoldás.
Fitnesz
Bár a női fitneszszakág képviselői nem állhattak a dobogó felső fokára az év legrangosabb nemzetközi viadalain, dobogós helyekkel lassan „tele a padlás”. Huber István, a honi szövetség elnöke tekintett vissza 2019-re.
Életmód
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Íme a hatalmas férfi, aki hét éve egyetlen edzést sem hagyott ki. Hafþór Júlíus Björnsson, a Trónok harcából ismert Hegy hét évvel ezelőtt 104 kilogramm volt, ma már 180-at nyom. Hogy lett Björnssonből északi óriás?
Testépítés
Kitettek magukért a magyar testépítők 2019-ben, és remélhetően nem lesz ez másképp jövőre sem. Huber István, a Magyar Testépítő- és Fitneszszövetség elnöke értékeli az évet.
Testépítés
EZT ÍRTUK 2019-ben! Egy súlyos sérülést megúszva Brandon Curry a sportág történetében tizenötödikként megnyerte a testépítők legrangosabb versenyét, a Mr. Olympiát.
Fitnesz
Az otthoni edzések kedvelői könnyebb helyzetben vannak a tekintetben, hogy az interneten számos mozgásforma közül választhatnak. Idén egy költséges tréningfajta volt a legnépszerűbb.
Testépítés
Az izraeli Claudine Shoval ötvenévesen kezdte el a testépítést, miután elvált férjétől, aki 24 éven át tartotta rettegésben agresszív viselkedésével – tíz éven át hazája bajnoka volt.
Interjú
Bilicz Laura az erőemelő Eb junior 84 kg-os kategóriájában új felnőtt összetett magyar rekorddal bronzérmes lett, a főiskolai ob-n pedig ezüstérmet szerzett.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.