Fitnesz

TESTÉPÍTÉS
Nem lesz ott az idei Mr. Olimpián a tavalyelőtti győztes Shawn Rhoden, aki egy elhúzódó bírósági ügye miatt kénytelen kihagyni a profi testépítők legrangosabb világeseményét.
Fitnesz
Éppen csak intézményesült itthon a sportág, Szakolczai Fédra máris elkönyvelhette első nemzetközi sikerét. A sportolónő nem éri be ennyivel, és november végén a világkupa döntőjében szerepel.
Fitnesz
Még egyetlen magyar testépítő csapat sem szerepelt olyan eredményesen világversenyen, mint juniorjaink a hétvégén, Kolozsváron megrendezett világbajnokságon. Jutalmuk két vb-cím és számos érem.
Fitnesz
Bár a világjárvány következtében hozott korlátozások miatt számos edzőterem működése veszélybe került, egy-egy remek ötletnek köszönhetőn sikerült megmenteni néhányat a tönkremenéstől.
Fitnesz
Az egészségügyi előírásokat betartva rendezték meg a testépítő és fitnesz magyar bajnokságot, a sportolók előre elkészített frizurával érkezhettek, s csak a színpadon vehették le maszkjukat.
Fitnesz
Korántsem biztos, hogy órákon keresztül kell gyötörnünk magunkat, hogy fittebbek és vidámabbak legyünk. Egy ausztrál szakember szerint száznyolcvan másodpercnyi erőteljes testmozgás is elég.
E-MAGAZIN
Havi magazinunkban a triatlon és a futás hazai nagyágyúi mellett arról is írunk, meddig bírhatja az ember tüdeje a víz alatt, és kiderül, Tóth Attila miért nem indulhat az Ultrabalatonon.
Fitnesz
Október 3-án és 4-én új programokkal, nagyobb és biztonságos helyszínekkel rendezik meg a legnépszerűbb hazai életmód- és sportfesztivált, amely története során először lesz kétnapos.
Fitnesz
Addig piszkálták, míg végül elkezdett edzőterembe járni, most pedig már első versenyére készül a sokak által csak Romboló Roliként ismert Tóth Roland.
Fitnesz
Szinte valamennyi versenyzőnk bejutott a fináléba a szeptember 16. és 20. között a spanyolországi Santa Susannában tartott versenyen, Szalai Evelin ezüst-, Ágoston Dorottya bronzérmes lett.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.