Fitnesz

Fitnesz
A legalapvetőbb illemszabályokat sosem felesleges ismételni, mert még a konditeremben sem illendő neveletlenül viselkedni, az edzőtársakat zavarni, esetleg akadályozni a testmozgásban.
HÍRES PÁROK
A labdarúgás nem csupán sport. A híres játékosok barátnői, feleségei a bulvársajtónak napi témát jelentenek. Összeszedtünk néhány különösen szép focistafeleséget, de a sort még hosszasan folytathatnánk.
Fitnesz
A Debrecen futballistája gyermekként nem foglalkozott felsőteste fejlesztésével, profiként azonban hatványozottan karban tartja magát, sőt az étkezésére is nagyobb figyelmet fordít.
Életmód
Jessica Pittius negyvenöt kilót fogyott úgy, hogy egyetlenegyszer sem lépett be az edzőterembe. Az ő történetén keresztül mutatjuk be, hogyan lehet eljutni a tükör kerülésétől odáig, hogy megszeressük magunkat.
FITNESZ
Szeptemberben lesz negyven, mégis heti kétszer-háromszor lejár az edzőterembe. A több izomcsoportot átmozgató köredzésekre esküszik Halmosi Péter, a korábbi 35-szörös válogatott futballista azt mondja, annak idején Angliában építették fel az izmait.
Életmód
Sokan a világ legjobb kapusának tartják. Manuel Neuer nemcsak a németek világbajnok kapusa, annál sokkal több... Példás családapa, sztárallűröket mellőző sportoló, aki az utóbbi időben sérülései ellenére is végig fitten tartotta magát. De hogyan?
Fitnesz
Sosem volt nádszál vékony, nem is a jóképűségéért szerették, mégis mindent elért. Wayne Rooney 120 angol válogatottsággal a háta mögött ezekben a hónapokban Amerikában áll helyt, és elárulta, hogyan kerüli el a helyi specialitást, a hamburgert.
Jótékonyság
A miskolci Csanyik-völgyben most túrázással és futással lehet tenni azért, hogy a nyáron már a szabadtéri erősítés szerelmesei is kiváló körülmények között sportolhassanak.
ÉLETMÓD
A szurkolók nemcsak a cseleit, hanem a profi karrierje után felszedett pluszkilóit is tátott szájjal nézték. Genetika? Hanyagság? A brazil csatárzseni, Ronaldo igyekszik észszerűen élni, étkezni – ám világutazóként nem könnyű.
Fitnesz
Az egyik legsikeresebb teniszező 37 évesen is csúcsformában játszik, mert az edzéseken ötvözi a különböző edzésformákat. Medicinlabda, trambulin, ugrókötél – nélkülözhetetlen kellékek.
Felkészülés
Hogyan alapoznak a nagyok? Melyek a téli hónapok nehézségei, finomságai, élményei? Erre ad nekünk választ Molnár Péter világ- és Európa-bajnok kajakos.
FITNESZ
A már-már irreálisan barna szín „alatt” csodálatosan kimunkált izmok és test – ahogyan jön a tavasz, kezdődik a fitneszszezon is, mi pedig igyekeztünk útmutatót adni a különböző kategóriákhoz.
Fitnesz
A közelmúltban abbahagyta a labdarúgást, és noha három hónapra teljesen leállt az edzéssel, ma már fut, kondizik, teniszezik, bokszedzésre jár. Bajzát Péter korábbi NB I-es gólkirály fitnesztippjeire voltunk kíváncsiak.
Fitnesz
Hatékony mozgásforma a nagy intenzitású intervalltréning, ugyanakkor megterheli az ízületeket, ingadozik a pulzus. Szóval kezdő amatőröknek csak az állóképesség fejlesztése után ajánlott.
Fitnesz
David Beckham az évek alatt hozzászokott a mozgáshoz. A sztár egy pil­la­natra sem áll le, min­dig újabb és újabb ki­hí­vá­sok elé ál­lítja magát, és erre tanítja fiait is.
Erősítés
Számos sportágban nem jelent nagy gondot a tél, a hideg, hiszen futni, túrázni, bringázni a mínuszokban is lehet. Na de mi a helyzet az egyre népszerűbb street workouttal?
Fitnesz
Még messze a tavasz, de annyira azért mégsem, hogy ne lenne érdemes elkezdeni készülni a rövidnadrágok, szoknyák szezonjára. Ha szeretnénk, hogy a vádlink formásabb, izmosabb legyen, íme néhány egyszerű gyakorlat.
Fitnesz
A szerencsére ne alapozzunk, a súlyzós edzéseket el- vagy újrakezdőknek kötelező hozzászoktatniuk testüket a gyakorlatokhoz, különben súlyos sérülést szenvedhetnek. Tippek az elkerüléshez.
Fitnesz
Ha valaki elkezd konditerembe járni, bizonyára gyorsan szembesül a dilemmával: szedjen vagy ne szedjen fehérjeport. Somogyi-Kovács Anita jogi szakokleveles sportdietetikust és Schreiber Norbert személyi edzőt arra kértük, hogy segítsen eligazodni ebben a témakörben.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.