Fitnesz

Fitnesz
Ha valaki elkezdi a konditermi edzéseket, hamar szembesül a dilemmával: fogyasszon-e étrend-kiegészítőket, vagy sem. Somogyi-Kovács Anita jogi szakokleveles sportdietetikus és Palatinus Tünde fitneszedző segítségét kértük.
Street Workout
Juhász Adrienn 2016-ban megnyerte a street workout országos bajnokságot, és kijutott a világbajnokságra is. De nemcsak a kondiparkokban áll helyt, a terep-akadályfutó versenyeken és a súlyzós edzések világában is otthon érzi magát. 
FITNESZ
Konditermi és súlyzós edzés közben még a legtapasztaltabbak is megsérülhetnek, ezért érdemes néhány szempontot figyelembe venni, hogy megelőzhessük a bajt. A testi épségünk csak rajtunk múlik.
Életmód
A híres énekesek, színészek, táncosok mindent megtesznek azért, hogy mindennap jusson idejük a mozgásra. Szükségük is van rá, hiszen a jó állóképesség mellett az esztétikus megjelenés is legalább annyira fontos. 
Fitnesz
Elkészült, és ingyenesen letölthető a Budapest Sport Alkalmazás, amely különböző szempontok szerinti bontásban szinte az összes fővárosi sportolási lehetőséget, illetve sportprogramot tartalmazza.
Testépítés
Napi két kiló húst eszik meg Kökény Béla, aki a testépítők legrangosabb versenyére, a Las Vegas-i Mr. Olympiára készül – első magyarként szerepelhet a nagyszínpadon.
Fitnesz
Mennyi fekvőtámaszt tudnál megcsinálni 2 óra alatt? Százat, esetleg ezret? Ibragim Ljanov 120 perc alatt 3270 fekvőtámaszt csinált. Ha azt nézzük, hogy mindössze 6 éves, még inkább megsüvegelendő ez a teljesítmény.
Erőművészek
Július 13-án és 14-én Lentiben rendezik az erősemberek könnyűsúlyú csapat-világbajnokságát, amelyen a magyar együttes szeretne dobogóra állni.
Fitnesz
Szép izomzat és fogyás – kortól, nemtől függetlenül. Napjaink kedvenc edzésformáinak egyike a TRX, amely szakértő segítséggel biztonságosan űzhető – de nem hatalmas túlsúllyal.
Fitnesz
Szégyenlősebbek, introvertáltak a hazai közeget részesítik előnyben, de a megfelelő munka elvégzéséhez nem árt felkeresni egy edzőtermet. Érvek és ellenérvek különböző személyiségeknek.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.