Fitnesz

Maszkmesterek
Számos ismert és népszerű sportoló edz szuperhősökre emlékeztető maszkban; Gareth Bale, Mario Mandzukic vagy az ökölvívó Anthony Joshua is előszeretettel használja az első látásra kissé bizarr szerkezetet.
Crossfit
Hazatért az Egyesült Államokból Horváth Laura, aki ezüstérmes lett a madisoni Crossfit Games-en, a sportág világbajnokságán. Az ötnapos verseny alatt négy kilót fogyott.
Fitnesz
Unod, hogy patakokban folyik rólad a víz edzés közben? Nehezen veszed rá magad a nagy nyári melegben a mozgásra? Íme néhány tipp, amely segíthet, hogy a forróságban se hanyagold el a tréninget.
Kockahas
Manapság el lehet veszni a kütyük világában, például már olyan szerkezet is van, amellyel a kanapén fekve izmosodhatunk. A termék pedig hatalmas népszerűségnek örvend: Cristiano Ronaldo a reklámarca.
Crossfit
Már azt óriási sikerként könyvelte el, hogy sikerült bejutnia a madisoni világbajnokságra, azaz a Crossfit Gamesre. Horváth Laura aztán ezt is megfejelte: ezüstérmes lett a címvédő ausztrál Tia-Clair Toomey mögött.
Fitnesz
Aki valaha is lejárt edzőterembe, jól tudja, az augusztus kritikus pont az éves edzéstervben. Vajon mit lehet tenni, hogy a nyár utolsó hónapjában is - legalább minimálisan - karbantartsuk magunkat?
ÉLETMÓD
Itt a nyári kánikula! Vajon mit érdemes enniük a sportolóknak a nagy melegben, más típusú étrendet kíván-e meg a nyári forróság? Kabát Péter, az újpestiek korábbi futballistája volt segítségünkre.
FITNESZ
Az ágyban felülni is nehéz, nemhogy nekilódulni a futópadon? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, hogyan kezdjük el az edzéseket úgy, hogy közben elkerüljük a lehetséges sérüléseket.
Fitnesz
Ne idegesítsen, hogy az idei nyár szeszélyes, mert a fitneszteremben elért eredmény nem vész el: előbb-utóbb megvillanthatod a strandokon, a Balaton-parton. Összeszedtük a legjobb gyakorlatokat a combunkra.
EGÉSZSÉGSAROK
Amikor a D-vitamin pozitív hatásairól beszélünk, reggelig sorolhatnánk őket. Többek között karbantartja az immunrendszert, egészségesebbek lesznek a fogak és az izmok, segíti a veseműködést.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.