Fitnesz

Erőművészek
Ismét összemérték erejüket a világ legerősebb emberei. A modern kor Toldi Miklósai több versenyszámban bizonyíthattak a csapatoknak kiírt világbajnokságon, amely magyar címvédéssel zárult.
Fitnesz
A jó időjárás kifejezetten kedvez a street workout kedvelőinek, de néhány dologra érdemes odafigyelnünk, ha a nagy melegben a kondiparkot választjuk. Szarka Ákos tanácsai.
RÚDTÁNC
Mozgalmas ősz elé néz Magyarország legjobb rúdtáncosa, aki szeptemberben a Las Vegas-i Pole Expón mutathatja meg tehetségét, majd októberben dobogóra állna a kanadai világbajnokságon.
Fitnesz
A fitneszanyukák nem akarnak egészségtelen, izomkötegektől duzzadó fitneszversenyzőkké válni, csupán izmosak és egészségesek szeretnének lenni. Mindezt úgy, hogy közben a családjukra is maradjon elég idő.
Fitnesz
Az egyszerű sokszor nagyszerű, tudjuk jól, és ez kiváltképp igaz lehet a plankre. Tudnivalók kezdőknek, a burpee és a jumping jack után lássuk, mi az a plank.
Fitnesz
Első ránézésre azt gondolnánk, hogy a kettlebell használata nem különbözik a hétköznapi súlyzóétól, pedig nem így van. Ha komolyan szeretnénk vele foglalkozni, érdemes először kikérni egy tapasztalt oktató tanácsát.
Fitnesz
Dana Glowackának hívják a női plankelés új világrekorderét. A 48 éves kanadai édesanya a korábbi 3 óra 31 perces rekordot döntötte meg az Egyesült Államokban megrendezett Nemzetközi Plank Maratonon. 
Életmód
Míg a nyugat-európai országokban hódít a smovey-torna, nálunk csak kevesen tudják, mi is az. Pedig egy pár rezgőgyűrűn és az elhatározáson kívül semmi más nem kell ahhoz, hogy elkezdjük.
Fitnesz
Tárogassunk vagy ne? Az egyik legnépszerűbb mellizom-erősítő gyakorlatot sokan kedvelik, mert bármennyire természetellenesnek tűnik, helyesen kivitelezve nem sérülésveszélyesebb, mint bármelyik más gyakorlat.
ÉLETMÓD
Tíz évvel ezelőtt Martin Tye élete örökre megváltozott, amikor egy öngyilkos merénylő belerohant a konvojukba Kabulban, és felrobbantotta magát: a merénylet következtében térdtől lefelé lebénult. Tye-t a sport hozta vissza az életbe.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.