Fitnesz

Felkészülés
Hogyan alapoznak a nagyok? Melyek a téli hónapok nehézségei, finomságai, élményei? Erre ad nekünk választ Molnár Péter világ- és Európa-bajnok kajakos.
FITNESZ
A már-már irreálisan barna szín „alatt” csodálatosan kimunkált izmok és test – ahogyan jön a tavasz, kezdődik a fitneszszezon is, mi pedig igyekeztünk útmutatót adni a különböző kategóriákhoz.
Fitnesz
A közelmúltban abbahagyta a labdarúgást, és noha három hónapra teljesen leállt az edzéssel, ma már fut, kondizik, teniszezik, bokszedzésre jár. Bajzát Péter korábbi NB I-es gólkirály fitnesztippjeire voltunk kíváncsiak.
Fitnesz
Hatékony mozgásforma a nagy intenzitású intervalltréning, ugyanakkor megterheli az ízületeket, ingadozik a pulzus. Szóval kezdő amatőröknek csak az állóképesség fejlesztése után ajánlott.
Fitnesz
David Beckham az évek alatt hozzászokott a mozgáshoz. A sztár egy pil­la­natra sem áll le, min­dig újabb és újabb ki­hí­vá­sok elé ál­lítja magát, és erre tanítja fiait is.
Erősítés
Számos sportágban nem jelent nagy gondot a tél, a hideg, hiszen futni, túrázni, bringázni a mínuszokban is lehet. Na de mi a helyzet az egyre népszerűbb street workouttal?
Fitnesz
Még messze a tavasz, de annyira azért mégsem, hogy ne lenne érdemes elkezdeni készülni a rövidnadrágok, szoknyák szezonjára. Ha szeretnénk, hogy a vádlink formásabb, izmosabb legyen, íme néhány egyszerű gyakorlat.
Fitnesz
A szerencsére ne alapozzunk, a súlyzós edzéseket el- vagy újrakezdőknek kötelező hozzászoktatniuk testüket a gyakorlatokhoz, különben súlyos sérülést szenvedhetnek. Tippek az elkerüléshez.
Fitnesz
Ha valaki elkezd konditerembe járni, bizonyára gyorsan szembesül a dilemmával: szedjen vagy ne szedjen fehérjeport. Somogyi-Kovács Anita jogi szakokleveles sportdietetikust és Schreiber Norbert személyi edzőt arra kértük, hogy segítsen eligazodni ebben a témakörben.
SZTÁRSAROK
Nem akármilyen sztárpáros edz együtt időről időre: Dolph Lundgren lánya, Ida és Jean-Claude Van Damme csemetéje, Bianca gyakran közösen gyűri a bokszzsákot és a súlyokat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.