Fitnesz

Fitnesz
Az erő és az állóképesség növelésére találták ki az eszközt, ám napjainkban fontos feladata van a köredzéseknél, ráadásul sérülésveszély-mentes és némi túlsúllyal is könnyedén használható.
Fitnesz
Lépjünk ki a szobából és az edzőteremből, s folytassuk a testedzést a tavaszi melegben! A kardiótréningek mellett erősítő gyakorlatokat is végezhetünk a parkban, de csak megfontoltan.
Fitnesz
Minden izomcsoportot le tudunk edzeni két kötél segítségével. Szabó Bálint funkcionális edző megmutatja, hogyan kell használni a TRX-et, és milyen gyakorlatokat végezhetünk.
Fitnesz
Néhány hónappal tavalyi Mr. Olympia-győzelmét követően elkezdte felkészülését a 2021-es viadalra az egyiptomi testépítő, Mamdu Elszbiaj, aki az idén még meggyőzőbben szeretne versenyezni.
E-MAGAZIN
Havi lapozgatónkban a jól bevált Balathlon és a tervezett futófesztivál mellett fókuszban az 51 éves gyalogló olimpikon, a remek szegedi triatlonos és a Mr. Olympiára készülő magyar sportoló is.
Fitnesz
A funkcionális köredzésbe rengeteg olyan tempós gyakorlatot bele lehet építeni, amelyek jól fejlesztik az erő-állóképességet, továbbá jó zsírégetők.
Fitnesz
Ilosvay Viktória tízéves kora óta fitneszezik, de csak húszévesen érte el első jelentős sikerét. Az utolsó utáni pillanatban határozta el, hogy elindul a világbajnokságon, de nem bánta meg.
Fitnesz
Ahhoz, hogy köredzések a későbbiekben maximálisan kifejthessék jótékony hatásaikat, az alap tartás gyakorlatokat hiba nélkül kell elsajátítanunk, különben később ez problémákat okozhat.
Fitnesz
A funkcionális köredzés mindenkinek mást jelent, de az az érzés, amit edzés után tapasztalunk, egyformán csodálatos. Horváth Erik, funkcionális tréner segít megérteni, mi miért történik.
Fitnesz
A mindössze 22 esztendős Stan Browney imádja a különböző kihívásokat, amelyekkel fogyásra és izompakolásra buzdítja követőit. A holland youtuber legutóbb fekvőtámaszokkal kínozta magát.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.