Fitnesz

Egy széles, kidolgozott, V-alakú hát a testépítők egyik legfeltűnőbb védjegye. A kidolgozott hátizom nem csupán esztétikai szempontból elvárt, hanem általában véve fontos szerepe van a sérülések megelőzésében és a gerinc egészségének megőrzésében. Lássuk, mely gyakorlatokkal érhetjük ezt el.
FITNESZ
Vége a nyárnak és az ősznek, a tél beköszöntével az emberi test védekező, raktározó üzemmódra vált és minden egyes milliméter zsírréteghez jobban ragaszkodik. Éppen ezért lássuk, hogyan lehet kockás hasuk.
Fitnesz
A háromfejű karizom kevésbé látványos izomcsoport, de télen itt a lehetőség, hogy tavaszra, nyárra felfejlesszük. Az alábbi öt egyszerű gyakorlattól néhány hónap után mesésen nézhet ki.
ÚJ KÖZEGBEN
A Debrecen korábbi válogatott szélsője a futás mellett több mint tizenöt éve konditeremben is edzésben tartja a testét, s bár a trendi feladatokat nem követi, elmúlt a gerincfájdalma.
Fitnesz
Manapság a szálkás test, vékonyabb (modell)forma a divat, de nem árt figyelni, akik tömegnövelésre adnák a fejüket. Nehéz feladat, mert nem elég az átlagosnál nagyobb súlyokat emelgetni.
Fitnesz
A nagy hidegben egyre kevesebben mozdulnak ki otthonról, sokan ellustulnak. Van megoldás, otthon is lehet edzeni. Ezúttal azt néztük meg, kinek ajánlott az otthoni tréning, mi kell hozzá, és hogyan érdemes csinálni.
Életmód
Sommer Ray egy coloradói lány, 19.4 millió Instagram-követővel, aki elutasítja a mesterséges beavatkozásokat, és elsősorban szorgalmának köszönhetően formálta tökéletessé testét.
Erősítés
Sokan lusták eljárni edzőterembe vagy futni. Ugyanakkor számukra is akadnak gyakorlatok, amelyek néhány perc alatt otthon is elvégezhetők. Íme egy egyszerű edzésterv kezdőknek.
Fitnesz
Sokan úgy hiszik, a sportlövészetnél nincs szükség fizikai felkészülésre. Ez tévedés, hiszen a lőállásban töltött időszak nagy terheket ró a derék-, hát-, nyakizomzatra. Sike Renáta ezért három oldalról erősíti magát.
Fitnesz
Sokan hajlamosak fittyet hányni rá, van, aki hosszú évek óta lejár az edzőterembe, ám még egyetlen gyakorlatot sem végzett a megerősítésére. Hogy melyik testrész ez? A nyak!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.