Fitnesz

E-magazin
Havi e-magazinunkban főszerepet kapott Barzsó Henrietta és Csábi Bettina, de írunk a mezítlábas túracipőkről, bemutatjuk Varga Józsefet és tippeket adunk az ausztriai bringázásra.
Fitnesz
Jógázás a gyógyszertárban, DJ az edzőteremben, showmanként fellépő személyi edző, LED-tévé a fitneszstúdióban, büfé az erősítőgépek közelében. Valamennyi új távlatokat nyithat a fitnesziparban.
Fitnesz
Chris Hemsworthre minden eddiginél keményebb edzésmunka vár. Hulk Hogant alakítja egy új sorozatban, de kétszer akkorára kell növelnie a testét, mint ahogy most kinéz.
Fitnesz
Ha nincs kedvünk egyedül súlyokat emelgetni, csatlakozzunk másokhoz, s láthatjuk, mennyire könnyen megy a testedzés. Hogy miért? Egy szakportál és egy fitneszsztár segített meglelni a választ.
Fitnesz
Testépítő, modell, valóságshow-hős és a bulvársajtónak rendre témát szolgáltató amerikai feminista, aki felszólalt a szexuális zaklatás ellen is – nem csak a tetoválásai miatt feltűnő jelenség.
Beach workout
Ha netán a tenger- vagy a tóparti homokban támadna kedvünk tornázni, tegyük bátran! Előtte azonban érdemes megszívlelnünk néhány tanácsot, ha nem kórházban akarunk nyaralni.
FITNESZ
Sorozatunk korábbi részeiben inkább a testépítés felé kalandoztunk, ezúttal viszont egy fitneszmodellt mutatunk be nektek, a brazil szépség néven emlegetett Eva Andressát.
FITNESZ
Barzsó Henrietta korábban úszott és táncolt, aztán a szkander mellett tette le a garast. A Csupasportnak azt is elárulta, miért vágott bele a sportba, és miért szeretett bele a szkanderezés világába.
E-magazin
A virtuális futás megmaradhat, de azért az igazi az igazi… Bleier-Cseke Lilla, Mini Hulk, az őrült bringazseni és a tragikus sorsú magyar szépség is szokásos lapozgatónkban.
Fitnesz
A venezuelai Yaxeni Oriquen-Garcíát minden idők második legjobbjának tartják a szakágban, de éremgyűjteménye mellett elsősorban gyönyörűen kidolgozott izomzatára is büszke lehet.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.