Fitnesz

Fitnesz
Katalin és Meghan hercegné is életük fontos részének tekintik a sportot, amely nem egyszerűen a kifogástalan megjelenés egyik alappillére, hanem személyiségük kifejezése is.
Fitnesz
Az uszodák továbbra is zárva tartanak, de nem maradunk edzésprogram nélkül! Az úgynevezett dryland workout-kihívás ugyanis víz nélkül is remek móka, amelyre az Ironmom a legjobb példa.
Fitnesz
Legyünk körültekintőek a közösségi oldalakkal, amikor testedzésről és életmódváltásról olvasunk, mert gyakran több kárt okoznak, mint amennyi hasznot termelnek – figyelmeztetnek a szakemberek.
Fitnesz
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből. Korántsem biztos, hogy órákon keresztül kell gyötörnünk magunkat, hogy fittebbek és vidámabbak legyünk – egy ausztrál szakember szerint száznyolcvan másodperc is elég.
Fitnesz
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből. Százméteres sprintjénél a japán Ito Kenicsi mind a négy végtagját használta, az amerikai Greg Wittstock pedig a víz alatti fekve nyomás csúcsát állította fel.
FITNESZ
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből: Barzsó Henrietta korábban úszott és táncolt is, végül azonban a szkander mellett tette le a garast.
Testépítés
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből. Fénykorában Ronnie Coleman csaknem három kiló csirkét evett meg naponta, és a nagy súlyok miatt talán már sohasem lesz képes rendesen járni.
Fitnesz
Ha nem akarunk áldozatul esni a karácsonyi tespedésnek, és kondiban szeretnénk tartani testünket, érdemes megfogadnunk néhány hasznos tanácsot.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.