Fitnesz

Testépítés
Az izraeli Claudine Shoval ötvenévesen kezdte el a testépítést, miután elvált férjétől, aki 24 éven át tartotta rettegésben agresszív viselkedésével – tíz éven át hazája bajnoka volt.
Interjú
Bilicz Laura az erőemelő Eb junior 84 kg-os kategóriájában új felnőtt összetett magyar rekorddal bronzérmes lett, a főiskolai ob-n pedig ezüstérmet szerzett.
Fitnesz
A testmozgást tényleg komolyan kell venni, néha azonban az edzőteremben sem árt némi lazítás, ezért – az unijokes.com gyűjtése nyomán – megosztunk néhány „gyúrós viccet.”
Fitnesz
A rendszeres testmozgás köztudottan lassítja az öregedést, és növeli a várható élettartamot. Ezért a testedzést hatvanéves kor felett sem szabad elhanyagolnunk, ám arra érdemes figyelnünk, pontosan mit és hogyan csináljunk.
Fitnesz
Sajnos sok nő hagyta már ott a fitnesztermet egy-egy inzultáló megjegyzés vagy félreérthető férfitekintet miatt. Vajon az edzőterem miért „megfelelő” terep a zaklatásra, és mit tehetünk ellene?
Fitnesz
Ha sportolni szeretnénk, videomegosztóról vagy barátoktól tanuljunk, esetleg keressünk fel szakértő edzőt? Milyen veszélyeket rejt, ha megfelelő alapok hiányában kezdjük el az edzéseket?
Fitnesz
November 22. és 24. között a Testnevelési Egyetem adott otthont a junior testépítő- és fitnesz-világbajnokságnak, amelyen – rekordrészvétel mellett – szép magyar sikerek születtek.
Fitnesz
Masszázsöv, henger, masszázsgolyó, kompressziós szárak: íme az Aptonia új és jól bevált termékei, a Decathlon szakértőjének írásában.
Fitnesz
November 22. és 24. között a Testnevelési Egyetem ad otthont a junior testépítő- és fitnesz-világbajnokságnak, amelyen rekordrészvétel várható. A hazai szövetség mindent megtesz, hogy jó házigazda legyen.
Fitnesz
A karácsony közeledtével érdemes elgondolkodni, hogy olyan ajándékot válasszunk, amely az egész családnak hasznos lehet. Egy edzőgép remek megoldás.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.