Fitnesz

ÉLETMÓD / 16 órája
R. B. B.
Tavasszal hajtottak végre szívműtétet Arnold Schwarzeneggeren. Alig pergett le két hónap a beavatkozás óta – és a 70 éves sztár nemrégiben máris újrakezdte az edzéseket.
Fitnesz
Elkezdődött a labdarúgó-világbajnokság, s a fanatikusak képesek órákon keresztül a televízió előtt ülni. Íme néhány tipp, hogyan kerülhetjük el a fásultságot, a végtagok zsibbadását.
FITNESZ
Akkora bőrkeményedés lett a tenyereden, mint egy százforintos? Könnyekkel küszködsz, amikor markolod a súlyokat? Eláruljuk, hogyan kerülhető el a fájdalom.
Motiváció
Mennél edzeni, de nehezen veszed rá magad a kezdeti lépésekre? Képtelen vagy felkelni korán, pedig máskor nincs időd megmozgatni a tested? Íme néhány tipp, hogyan motiváld magad.
Farizom
Mi a kerek popsi titka? Hölgyek, figyelem! Akinek nem kerekedik magától, annak nem árt néhány gyakorlatot naponta elvégeznie, de jó hír, hogy igenis szépen formálható a fenék. Íme, néhány trükk.
Kondiművészek - 1. rész
Most van csak igazán szezonja a szabadtéri sportolásnak, ezért mi is bemutatjuk a street workout-féle életet. Hétvégenként sorozattal jelentkezünk a szabadtéri kondiművészekről.
Street workout
A csupasport.hu stábja kondiparkokba látogatott, és ott edzőkkel beszélgetett élményekről, gyakorlatokról, lehetőségekről, és hogy miben különbözik ez az edzésforma a konditermi felkészüléstől. Íme, a street workout!
Fitnesz
A szakemberek állítják, a fitneszben a legfontosabb, hogy a mozgás (meg)szokássá váljon. De vajon mikortól számít valami megszokásnak? Mennyi idő kell ahhoz, hogy a testünk, szervezetünk hiányolja a mozgást?
Fitnesz
A törzs-, a hát- és a hasizmokat is erősíthetjük, ha mindennap különböző plankgyakorlatokat végzünk. Aztán kiderül, hogyan is nézünk ki 28 nappal később.
FITNESZ
Van, aki leereszt, mint egy kipukkadt léggömb, más szeret a pihenőidőben is mozgásban maradni. Kíváncsiak voltunk, a profi labdarúgóknál hogy néz ki a nyári vakáció – ilyenkor is lejárnak edzőterembe, kocogni az erdőbe, vagy teljes a leállás?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.