Fitnesz

Fitnesz
A tehetséges magyar bodybuilder jól szerepelt élete első profi megméretésén, az Arnold Schwarzeneggerről elnevezett versenyen, amely a világ második legrangosabb hivatásos testépítőversenye.
Fitnesz
Visszamondta a részvételt a profi testépítők idei csúcseseményén a korábban hasműtéten áteső hétszeres Mr. Olympia-győztes amerikai versenyző, aki hosszas készülés után hozta meg döntését.
FITNESZ
Szeptember 25-én, szombaton rendezik a világ testépítőinek második legrangosabb erőfelmérőjét, az Arnold Classicot, amelyen a Mr. Olympiára készülő Molnár Péterért izgulhatunk.
Plank
Több mint kilenc és fél órán keresztül plankelt az ausztrál Daniel Scali, egyúttal világrekordot döntött – mégpedig úgy, hogy a legkisebb érintésre is óriási fájdalmat érez a bal karjában.
Fitnesz
Az amerikai testépítő arra készül, hogy visszaszerezze tavaly elveszített címét. Megosztott videói alapján egyre jobb formába lendült, és nemcsak az edzőteremben, hanem otthon is megkap minden segítséget.
Fitnesz
Szakemberek szerint a 2020-as Mr. Olympia-győztes egyiptomi Mamdu Elszbiaj az idei versenynek is első számú esélyese, főleg, ha megismétli tavaly mutatott teljesítményét.
Fitnesz
A magyar testépítő álma válik valóra azzal, hogy a szeptember végi Arnold Classic Ohión versenyzőként találkozhat a hétszeres Mr. Olympia-győztes testépítővel, Arnold Schwarzeneggerrel.
Testépítés
Nathan DeAsha és Roelly Winklaar is kvalifikálta magát az idei Mr. Olympia nyílt kategóriás küzdelmeire az Europa Pro-versenyen, így már csak egyetlen versenyző szerezhet indulási jogot a testépítők csúcseseményére.
Fitnesz
Pályafutása második vb-ezüstérmét szerezte az egyesült államokbeli Madisonban rendezett crossfit-világbajnokságon (CrossFit Games) Horváth Laura, aki bár kissé csalódott, 2022-ben újra harcba száll a vb-aranyért.
Fitnesz
Horváth Laura a második helyen végzett az egyesült államokbeli Madisonban rendezett világbajnokságon. A magyar versenyzőt csupán a többszörös világbajnok ausztrál Tia-Clair Toomey tudta megelőzni.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.