Fitnesz

Fitnesz
Sokan nyűgnek tartják, pedig e testrész formázása, erősítése is fontos része egy komplett edzésnek, vagyis heti egy, legfeljebb két napot muszáj rászánni. Íme néhány alapfogalom kezdőknek.
PÉNZÜGYEK – 4. RÉSZ, A LAKÁSBAN
A már megszokott sorozatunkban a pénzügyekkel foglalkozunk, ezúttal azt próbáljuk meg körüljárni, mennyibe kerülhet, ha hanyagolnánk az edzőtermet, és helyette inkább otthon szeretnénk edzeni.
ÉLETMÓD
Üldögéltél már mínusz száztíz fokban egy szál fürdőruhában? Ma már sokan ezt teszik! A krioszaunában néhány percnyi fagyoskodás jótékony hatással lehet szervezetünkre. Bemutatjuk a jégkamrát.
Fitnesz
A Cardiffban futballozó Aron Gunnarsson fitneszmodell, személyi edző felesége szerint mindenki azt kapja vissza, amit beletett az edzésbe. Az Instagramon több mint harmincezer követője van.
Fitnesz
A legjobb sportolók úgy tartják: a siker a részletekben rejlik… A csukló edzését százból kilencvenkilencen elhanyagolják, pedig ennek erőssége nélkül képtelenség nagyobb súlyokat – vagy önmagunkat – megmozgatni.
Fitnesz
A plusz tíz-tizenöt kilogrammra fogod, miért nem akarod elkezdeni a testmozgást? Nos, akadnak gyakorlatok, amelyeket extra testtömeggel is bátran elvégezhetsz a konditeremben.
edzés szülés után
Fokozatosság. Ez az újdonsült édesanyák kulcsszava, akik szeretnének ismét edzésbe állni és visszanyerni korábbi formájukat – árulta el a Csupasportnak az UTE atlétikai szakosztályának edzője, Szabó István.
Fitnesz - edzésterv
Beköszöntött az ősz, a legtöbben ilyenkor mennek le először az edzőterembe. Sokan úgy érzik, a nyár végeztével itt az idő tenni valamit izmaik formában tartásáért. Íme néhány tipp kezdőknek, hogyan érdemes nekivágni a tréningnek.
Fitnesz
Csirkét enni nyilvánvalóan jobb, mint chipset, ám bármennyire is fontos az egészséges táplálkozás, a ló túloldalára sem érdemes átesni. Remekül bizonyítja ezt Madelyn Moon története is.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.