Fitnesz

Fitnesz
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, amelynek 1965 óta íródó történetében több ikonikus testépítő győzött. Ezúttal az egyetlen ázsiai győztest, az 1983-as bajnok Szamir Bannutot mutatjuk be.
Fitnesz
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, az 1965 óta íródó történetében több ikonikus testépítő győzött. Ezúttal Arnold Schwarzenegger barátját, a kétszeres győztes Franco Columbut mutatjuk be.
Fitnesz
Se szeri, se száma a testmozgást segítő alkalmazásoknak és kütyüknek, amelyekre bizton támaszkodhatunk. Ezek közül most bemutatunk hármat, amelyre szabadidősportolók milliói esküsznek.
Fitnesz
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, s az 1965 óta íródó történetében több ikonikus testépítő is győzött. Ezúttal az első nem amerikai bajnokot mutatjuk be.
Fitnesz
A Magyar Testépítő – és Fitneszszövetség nemrég tette közzé idei versenynaptár-tervezetét, amelyből kiderül, eseményekben gazdag év elé nézünk idén is. Lássuk, mire számítsunk 2020-ban!
Fitnesz
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, s 1965 óta íródó történetében több ikonikus testépítő is győzött. Új sorozatunkban elsőként Larry Scottot mutatjuk be.
Életmód
Húszévnyi tapasztalatát egy edzéstervbe sűrítette Patrice Evra, s egy képet is megosztott, amellyel bizonyítani igyekszik, mennyire jól működik az általa összeállított fitneszprogram.
Fitnesz
Az Egyesült Királyságban némileg megrendült a bizalom a fitneszben egyre nagyobb teret követelő eszközben, miután kiderült, használata kapcsolatban állhat étkezési zavarok kialakulásával.
Fitnesz
Az elmúlt évtized során számos, a fitneszt és az edzőtermi tevékenységet érintő érdekes és izgalmas kutatás eredménye látott napvilágot. A teljesség igénye nélkül bemutatjuk a legérdekesebbeket.
Fitnesz
Edzések, versenyek között, alatt és után nemcsak egészségünk, hanem edzettségünk megőrzésének is alapja a megfelelő folyadékpótlás és tápanyagbevitel. Miért szükségesek az izotóniás italok?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.