Hétvégén újra Fitbalance

Október 3-án és 4-én új programokkal, nagyobb és biztonságos helyszínekkel rendezik meg a legnépszerűbb hazai életmód- és sportfesztivált, amely története során először lesz kétnapos.

A Papp László Budapest Sportaréna és hatezer négyzetméteres szabadtéri terasza várja október 3-án és 4-én a mozgás szerelmeseit Magyarország legnagyobb fitneszrendezvényén, a Fitbalance Aréna sportfesztiválon. Mindamellett, hogy az esemény történetében először fordul elő, hogy két napon keresztül élvezhetjük a programokat, további újdonságok is várnak ránk. Több mint 12 ezer négyzetméteren zajlanak az események, s több mint száz személyi és fitneszedző várja a sportolni vágyókat rekordszámú, összesen tizenöt mozgászónában.

A járványügyi helyzet miatt új helyszínnel bővül a rendezvény. A sportcsarnok előtti téren – mintegy hatezer négyzetméteren – kibővített, szabadtéri mozgászónát és színpadot rendeznek be, ahol a nagyszínpad legnépszerűbb trénereit – Schobert Norbit, Tatarek Rezsőt és Rubint Rékát – kivetítőn keresztül követhetjük, így aki szabad ég alatt szeretne edzeni, biztonságban megteheti. A teraszon különböző sportágakat és mozgásformákat is kipróbálhatnak a vállalkozó kedvűek, sok más mellett például szabadtéri jógaórán és zumbán is részt vehetnek.

 

 

A legnépszerűbb helyszínen, a nagyszínpadon idén is sztáredzők tartanak órákat. Örömmel nyugtázhatjuk, hogy kibővül a tematikus mozgászónák száma, míg az interaktív sportági bemutatók és játékok minden korosztály számára remek kikapcsolódást nyújtanak.

A Femcafe.hu női zóna idén is a sztároké és a szakértőké. Az interjúk, a közönségtalálkozók és a szaktanácsadások a női test és lélek egészségének témáit járják körül. A Gasztrofalu finom és egészséges ételei, továbbá desszertjei töltik fel energiával a vendégeket, a kiállítók standjain pedig minden megtalálható lesz, ami az egészségtudatos életmód kialakításához szükséges.

 

 

Dúskálhat majd az eseményekben, aki ezen a hétvégén a Papp László Budapest Sportarénát választja kikapcsolódása helyszínéül. Többek között fellép, s ha már ott van, rendesen megizzasztja a résztvevőket Szentgyörgyi Rómeó, Rippel Ferenc, Rubint Réka, Schobert Norbert, Béres Alexandra, Katus Attila, Péntek Enikő és Tatarek Rezső, míg a Kids zónában Krizsa Timi, Serkedi Gabi és Kozma Zsuzsanna várja a gyerekeket.

A részletes programokról, valamint az egészségügyi óvintézkedésekről a Fitbalance közösségi médiafelületein és honlapján tájékozódhatunk. A járványügyi helyzetre tekintettel a szervezők számos korlátozást léptetnek életbe. A rendezvény újfent ingyenes, de a részvételhez regisztrálnunk kell az esemény honlapján.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.