Teljes körű program a FittAréna

November 23-án, szombaton tizennegyedik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb fitneszfesztiválját, a Decathlon FittArénát. Íme néhány érv, miért ne hagyjuk ki a fővárosi eseményt.

Programkínálat

Ahogy korábban megírtuk, tizennégy tematikus színpad, illetve terem várja a fitnesz szerelmeseit november 23-án, szombaton a Decathlon FittArénán. Nagyon nehéz lenne akár egyet is kiemelni közülük, mert mindegyik különleges témával és előadókkal várja az érdeklődőket. Természetesen a Nagyszínpadon „robban” az igazi fitneszbomba, sztárelőadók sora váltja egymást, elég, ha Tatarek Rezsőt, Bánkuti Gabriellát, Péntek Enikőt, Katus Attilát vagy Béres Alexandrát említjük.

 

Mozgásformák

Mindezen túl nagyon sokféle mozgáskultúrával és mozgásformával találkozhatnak, akik szombaton a BOK-csarnokot veszik célba: a fitnesznek nemcsak a hagyományos formáit, hanem számos új, személyre szabott változatát (küzdősportalapú fitnesz, jógaalapú fitnesz) is kipróbálhatják.

 

A bizonytalanoknak is segít

A rendezvényre nemcsak annak érdemes elmennie, aki él-hal a fitneszért, hanem annak is, aki még nem döntötte el, milyen mozgásformát válasszon magának. Azok sem csalódnak, akik jó ideje fitneszeznek, de még nem tették le voksukat egyik irányzat mellett sem (Spartanfitt és annak különböző formái, Iron Boksz, Best Body).

 

Szakszerű tanácsadás

A Decathlon FittAréna nemcsak sportolási lehetőséget kínál, hanem alapos betekintést enged a fitnesz különböző irányzataiba is. A színpadi előadók ugyanis – azon túl, hogy megmozgatnak mindenkit – el is magyarázzák, mit és miért érdemes választani. Béres Alexandra vagy Bánkuti Enikő tanácsait mindenféleképpen érdemes lesz meghallgatni! Sőt az előadók bemutatják az elsajátítandó tanagyagot is, így a gyakorlatokat otthon is végezhetjük.

 

Életmód

Mondanunk sem kell, hogy a szervezők legalább akkora hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra és tanácsadásra, mint a sportolásra.

 

Szervezés

Akik ott lesznek az eseményen, nem tapossák egymás sarkát, a 4000 négyzetméter alapterületű helyszínen ugyanis garantáltan elfér mindenki. A szervezők figyelnek, hogy a programok időben elkezdődjenek és befejeződjenek, így nem fordulhat elő, hogy lekéssük kedvenc előadónkat.

 

Időpont

A rendezvényt éppen egy hónappal karácsony előtt rendezik meg, remélhetőleg sokan még nem a boltokat és a bevásárlóközpontokat, hanem a BOK-csarnokot választják hétvégi programnak. Túl korán sem kell kelnünk, hogy ott legyünk a közös bemelegítésen, hiszen 9.30-kor kezdődik, s ha valaki még aznap vásárolni szeretne karácsonyra, megteheti, mert a fitneszparádé 16 órakor fejeződik be.

 

Karácsony

Számtalan kiállító termékeivel és szolgáltatásaival ismerkedhetünk meg, ami karácsony előtt hasznos lehet: remek ajándékokat vásárolhatunk anélkül, hogy betennénk a lábunkat akár csak egy bevásárlóközpontba is. A csarnok 18.30-kor zárja kapuit, így bőven lehet időnk szétnézni a standok kínálatában.

További információ a rendezvényről itt: https://www.fittarena.hu/esemenyinformacio/

Címlapfotó: fittarena.hu

 

Decathlon FittAréna
BOK-csarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)
2019. november 23., szombat
Kapunyitás: 7.30
Kapuzárás: 18.30
Jegyár: 3000–6000 Ft

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.